uskok

Četvrtak, Studeni 19, 2015 00:00

Prema pisanju medija sporni su transferi igrača Marija Mandžukića, Eduarda da Silve, Dejana Lovrena, Mathiasa Chaga, Davora Vugrinca, Andersona Coste i drugih

Utorak, Listopad 6, 2015 00:00

To nam je potvrdilo i nekoliko bivših i sadašnjih vijećnika koji su ovih dana na kućnu adresu primili pozive za obavijesne razgovore i to čak iz tri saziva vijeća od 2007. do 2014. godine

Četvrtak, Srpanj 2, 2015 00:00

U Jedriličarskom klubu Uskok otvorena je izložba slika  akademskog slikara Ivana Šulića Brke iz Velog Iža. Izložbu je organizirala Umjetnička organizacija Jadertina Zadar u čije je ime okupljene  pozdravio predsjednik, slikar i kipar Konstantin Kostov.

Petak, Lipanj 12, 2015 00:00

Pod sloganom „Sedam godina zajedno" u četvrtak je organizirano čišćenje plaže za osobe s invaliditetom na Vitrenjaku. Nakupljeni  pijesak i sitno kamenje s rampe za ulaz u more čistili su članovi Sportskog ribolovnog društva Zubatac Zadar i Jedriličarskg kluba Uskok uz  asistenciju nekoliko članova Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije. Kao što je vidljivo iz samog slogana akcije, ona se provodi sedmu godinu za redom.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Inspektori splitskog USKOK-a jučer su nekoliko sati boravili u prostorijama Općine Kukljica i, kako doznajemo od mještana, "češljali" poslovne knjige.

- Ne mogu komentirati vaše pitanje ni u kom smislu, odgovorila je Kristina Božić, Vladina povjerenica koja je na dužnost u Općinu Kukljica stupila prošli tjedan podsjećajući kako su njezine ovlasti i uloga zakonom strogo propisane i jasno određene.

Petak, Prosinac 12, 2014 00:00

Uskočki istražitelji se već mjesecima bave zadarskim građevinskim tvrtkama Gortan d.d., Gortan građenje i Gortan Zadar. Bivši radnici tvrtke Gortan građenje koja je od prošlog mjeseca u stečaju, a koji usprkos obećanjima nisu do kraja isplaćeni, rekli su nam kako su svi redom već dali iskaze istražiteljima. Obvezu isplate njihovih potraživanja, nakon što su prestali raditi još je u kolovozu 2012. godine, preuzeo Reno Sinovčić.

Četvrtak, Prosinac 4, 2014 00:00

Najmanje do kraja sljedećeg tjedna u zagrebačkom Remetincu ostat će Reno Sinovčić i sedmero Zadrana koje USKOK tereti za malverzacije teške preko 130 milijuna kuna.

Srijeda, Prosinac 3, 2014 00:00

Zbog sumnje na korupciju jučer ujutro u Zadru je uhićen Reno Sinovčić, kontroverzni zadarski poduzetnik, prvi čovjek NK Zadra i nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću. Sinovčić je uhićen oko sedam sati ujutro na Biogradskoj cesti, gdje su ga dočekali inspektori kriminalističke policije u pratnji interventnih policajaca iz USKOK-a i lišili ga slobode.

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

Iako je istražni zahtjev u slučaju "Remorker - HAC" tek prije nekoliko dana i službeno proširen na bivšeg ministra prometa Božidara Kalmetu, Novi list neslužbeno doznaje kako je čitav spis pred svojim finaliziranjem i zapravo jako blizu podizanja optužnice.

Petak, Srpanj 19, 2013 00:00

Život je lijep i treba u njemu uživati. U svakoj minuti treba uživati. Poručio bih svima da se ne zamaraju oko toga da u životu steknu što više materijalnih dobara. To nije bitno, nešto drugo je bitno, rekao je Sanjin smiješeći se i uživajući u svakoj zraci sunca na kupalištu na Vitrenjaku

Stranice