uskok

Četvrtak, Travanj 12, 2018 11:18

USKOK je, na temelju kaznenih prijava PNUSKOK-a i Policijske uprave zadarske, donio rješenje o provođenju istrage protiv petero hrvatskih državljana (1966., 1971., 1979., 1942., 1985.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja službene ili poslovne isprave, pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti te poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, oobjavljeno je na stranicama USKOK-a.

Petak, Studeni 3, 2017 15:25

Zagrebački Županijski sud u petak je potvrdio optužnicu protiv zadarskog poduzetnika Rene Sinovčića, kojega tužiteljstvo tereti da je nezakonito "zaradio" i u predstečajnoj nagodbi, prvoj koje se dotakao Uskok.

Srijeda, Listopad 11, 2017 12:56

Nepravilnosti koje je u Općini Škabrnja pronašla Državna revizija našle su se i u fokusu USKOK-a. Da se provode izvidi potvrdio nam je u odgovoru USKOK, ali više detalja nije bilo moguće saznati jer "o predmetima u kojima se provode izvidi, koji su tajni, sukladno zakonskim odredbama, ne dajemo informacije," stoji u odgovoru iz USKOK- a.

Četvrtak, Srpanj 6, 2017 14:20

U akciji su bila uhićena i dvojica Istrijana, no oni su odmah nakon saslušanja oslobođeni sumnji, a prvotno označen kao glavni narkobos - Zadranin Z.U., mjesec dana nakon uhićenja objesio se u ćeliji ekstradicijskog zatvora u Madridu. Svi osumnjičenici trenutno su na slobodi

Petak, Prosinac 11, 2015 00:00

Regata je održana krajem listopada, a među 38 brodova i oko 300 jedriličara našla se i hrvatska posada predvođena Žarom Juragom na njegovom brodu Dušica pod Uskokovom zastavom

Četvrtak, Studeni 19, 2015 00:00

Prema pisanju medija sporni su transferi igrača Marija Mandžukića, Eduarda da Silve, Dejana Lovrena, Mathiasa Chaga, Davora Vugrinca, Andersona Coste i drugih

Utorak, Listopad 6, 2015 00:00

To nam je potvrdilo i nekoliko bivših i sadašnjih vijećnika koji su ovih dana na kućnu adresu primili pozive za obavijesne razgovore i to čak iz tri saziva vijeća od 2007. do 2014. godine

Četvrtak, Srpanj 2, 2015 00:00

U Jedriličarskom klubu Uskok otvorena je izložba slika  akademskog slikara Ivana Šulića Brke iz Velog Iža. Izložbu je organizirala Umjetnička organizacija Jadertina Zadar u čije je ime okupljene  pozdravio predsjednik, slikar i kipar Konstantin Kostov.

Petak, Lipanj 12, 2015 00:00

Pod sloganom „Sedam godina zajedno" u četvrtak je organizirano čišćenje plaže za osobe s invaliditetom na Vitrenjaku. Nakupljeni  pijesak i sitno kamenje s rampe za ulaz u more čistili su članovi Sportskog ribolovnog društva Zubatac Zadar i Jedriličarskg kluba Uskok uz  asistenciju nekoliko članova Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije. Kao što je vidljivo iz samog slogana akcije, ona se provodi sedmu godinu za redom.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Inspektori splitskog USKOK-a jučer su nekoliko sati boravili u prostorijama Općine Kukljica i, kako doznajemo od mještana, "češljali" poslovne knjige.

- Ne mogu komentirati vaše pitanje ni u kom smislu, odgovorila je Kristina Božić, Vladina povjerenica koja je na dužnost u Općinu Kukljica stupila prošli tjedan podsjećajući kako su njezine ovlasti i uloga zakonom strogo propisane i jasno određene.

Stranice