uskok

Srijeda, Listopad 11, 2017 12:56

Nepravilnosti koje je u Općini Škabrnja pronašla Državna revizija našle su se i u fokusu USKOK-a. Da se provode izvidi potvrdio nam je u odgovoru USKOK, ali više detalja nije bilo moguće saznati jer "o predmetima u kojima se provode izvidi, koji su tajni, sukladno zakonskim odredbama, ne dajemo informacije," stoji u odgovoru iz USKOK- a.

Četvrtak, Srpanj 6, 2017 14:20

U akciji su bila uhićena i dvojica Istrijana, no oni su odmah nakon saslušanja oslobođeni sumnji, a prvotno označen kao glavni narkobos - Zadranin Z.U., mjesec dana nakon uhićenja objesio se u ćeliji ekstradicijskog zatvora u Madridu. Svi osumnjičenici trenutno su na slobodi

Petak, Prosinac 11, 2015 00:00

Regata je održana krajem listopada, a među 38 brodova i oko 300 jedriličara našla se i hrvatska posada predvođena Žarom Juragom na njegovom brodu Dušica pod Uskokovom zastavom

Četvrtak, Studeni 19, 2015 00:00

Prema pisanju medija sporni su transferi igrača Marija Mandžukića, Eduarda da Silve, Dejana Lovrena, Mathiasa Chaga, Davora Vugrinca, Andersona Coste i drugih

Utorak, Listopad 6, 2015 00:00

To nam je potvrdilo i nekoliko bivših i sadašnjih vijećnika koji su ovih dana na kućnu adresu primili pozive za obavijesne razgovore i to čak iz tri saziva vijeća od 2007. do 2014. godine

Četvrtak, Srpanj 2, 2015 00:00

U Jedriličarskom klubu Uskok otvorena je izložba slika  akademskog slikara Ivana Šulića Brke iz Velog Iža. Izložbu je organizirala Umjetnička organizacija Jadertina Zadar u čije je ime okupljene  pozdravio predsjednik, slikar i kipar Konstantin Kostov.

Petak, Lipanj 12, 2015 00:00

Pod sloganom „Sedam godina zajedno" u četvrtak je organizirano čišćenje plaže za osobe s invaliditetom na Vitrenjaku. Nakupljeni  pijesak i sitno kamenje s rampe za ulaz u more čistili su članovi Sportskog ribolovnog društva Zubatac Zadar i Jedriličarskg kluba Uskok uz  asistenciju nekoliko članova Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije. Kao što je vidljivo iz samog slogana akcije, ona se provodi sedmu godinu za redom.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Inspektori splitskog USKOK-a jučer su nekoliko sati boravili u prostorijama Općine Kukljica i, kako doznajemo od mještana, "češljali" poslovne knjige.

- Ne mogu komentirati vaše pitanje ni u kom smislu, odgovorila je Kristina Božić, Vladina povjerenica koja je na dužnost u Općinu Kukljica stupila prošli tjedan podsjećajući kako su njezine ovlasti i uloga zakonom strogo propisane i jasno određene.

Petak, Prosinac 12, 2014 00:00

Uskočki istražitelji se već mjesecima bave zadarskim građevinskim tvrtkama Gortan d.d., Gortan građenje i Gortan Zadar. Bivši radnici tvrtke Gortan građenje koja je od prošlog mjeseca u stečaju, a koji usprkos obećanjima nisu do kraja isplaćeni, rekli su nam kako su svi redom već dali iskaze istražiteljima. Obvezu isplate njihovih potraživanja, nakon što su prestali raditi još je u kolovozu 2012. godine, preuzeo Reno Sinovčić.

Četvrtak, Prosinac 4, 2014 00:00

Najmanje do kraja sljedećeg tjedna u zagrebačkom Remetincu ostat će Reno Sinovčić i sedmero Zadrana koje USKOK tereti za malverzacije teške preko 130 milijuna kuna.

Stranice