anketa

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 8, 2021 10:57

Grad Zadar jučer je na svojim stranicama objavio online anketu za potrebu radionice "Feedback građana na predložene ciljeve i mjere" u sklopu izrade SUMP-a grada Zadra (eng. Sustainable Urban Mobility Plan - SUMP).

U anketi koju je objavio Upravni odjel za EU fondove mole se svi građani i građanke grada Zadra da odgovore na nekoliko pitanja za potrebe izrade Plana održive urbane mobilnosti grada Zadra i s ciljem definiranja daljnjih aktivnosti.

Srijeda, Travanj 22, 2020 16:36

Spremnost kojom je zaštitio zemlju od pandemije korona virusa HDZ-u je donijela najnoviji rejting od gotovo 30 posto. U odnosu na SDP, koji je prije nekoliko mjeseci bio vodeći u anketama popularnosti, HDZ je od ožujka skočio za više od 2,5 posto. Istodobno, SDP-u je, prema istraživanju HRT-a, u samo mjesec dana rejting pao za dva posto.

Četvrtak, Veljača 27, 2020 14:00

Unatoč tvrdnjama predstavnika vlasti, pa i mnogih epidemiologa kako zaštitne maske nisu učinkovite u spječavanju zaraze koronavirusom, činjenica jest da njihovo nošenje kod zdravih ljudi ipak u određenoj mjeri smanjuje mogućnost zaraze od virusa koji se šire kapljičnim putem.

Četvrtak, Travanj 25, 2019 11:35

Udruga Eko-Zadar objavila je anketu pod nazivom „Park naš svagdašnji: Kakvu Vruljicu bi ti?“.

Petak, Srpanj 13, 2018 12:49

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 21:59

Na stolove zadarskih HDZ-ovaca ovih su dana stigli rezultati najnovije interne ankete. Uspoređujući ih s onima iz ankete provedene u isto vrijeme prošle godine, vladajućoj stranci u Zadru rejting je opao za 4,8 posto, no to ne znači ništa posebno jer su ispred glavne oporbene stranke, SDP-a, za gotovo 15 posto.

Četvrtak, Listopad 15, 2015 00:00

Koalicija je demografski dobro spojena na HDZ- ovu glasačku bazu, manje je urbana, manji su gradovi, manje je otoka, veći je udio zaleđa, a tu je i Lika. To su razlozi zašto generalno bolje prolaze desni, pojašnjava sociolog Sven Marcelić

Srijeda, Rujan 30, 2015 00:00 2

Neki su izračuni da za most ne bi trebalo više od 100 milijuna kuna s obzirom da je na najužem dijelu između kopna i Pašmana svega 1,7 km razdaljine. No, umjesto mosta, mi i dalje imamo trajekte i brodove, mi i dalje namamo adekvatan odgovor na činjenicu da otoci "umiru", zaključili su na Morskom utorku

Ponedjeljak, Studeni 3, 2014 00:00

Vječno pitanje kakva je zapravo kulturna slika grada Zadra i ima li u Zadru dovoljno kulture, konačno bi moglo dobiti svoj odgovor.

Mladi znanstvenici Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, dr.sc. Krešimir Krolo, dr.sc. Sven Marcelić i dr.sc. Željka Tonković odlučili su provesti istraživanje o kulturnim potrebama u Gradu Zadru i Zadarskoj županiji.

Srijeda, Svibanj 8, 2013 00:00 1

Po rezultatima te ankete Božidar Kalmeta i koalicija predevođena HDZ-om dobiva 44,1 posto glasova, Ivo Bilić i SDP-ova koalicija ima 30 posto glasova. A ostala tri kandidata su oko izbornog praga

Stranice