tunuara

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Kolovoz 13, 2011 00:00 1

Hrvatska će 2013., kad uđemo u EU, za ribarstvo imati gotovo dvostruko veća sredstva nego što ih ima sada, istaknuo je ministar Čobanković

Ponedjeljak, Srpanj 26, 2010 00:00

Tradicionalna ribarska fešta Kualjske ribarske noći "Tunuara" održana je protekloga vikenda u Kalima. Riječ je o poznatoj manifestaciji koja privlači brojne goste još od davne 1968. godine kada je održana prvi put. Kualjske ribarske noći otvorene su u petak 8. ribarskim savjetovanjem, znanstvenim-stručnim skupom gdje se razgovaralo o problemima u ribarstvu. Fešta je nastavljena cjelodnevnim sportskim, natjecateljskim i zabavnim programom do kasno u noć.

Subota, Srpanj 24, 2010 00:00

Upoznati smo s problemima naših ribara u pristupu Europskoj uniji te se nadam kako će ovaj znanstveni skup dati neke odgovore, pomoći našim pregovaračima i uputiti ih na način kako braniti interese našeg malog čovjeka, rekao je dožupan Đani Bunja

kaliizlozba11
Nedjelja, Srpanj 20, 2008 00:00

Ni ove godine nije izostala tradicionalna fešta u Kalima nazvana "Kualjske ribarske noći - Tunuara". U organizaciji Općine Kali i Udruge "Kualjske ribarske noći" održana je prošlog vikenda i to čak četrdesetu godinu zaredom.

kalibrudet13
Nedjelja, Srpanj 20, 2008 00:00

Po završetku prezentacije starih predmeta, običaja i kuhinje na Kualjskim ribarskin noćoma održano je i još jedno tradicionalno natjecanje u kuhanju brudeta.

Organizator ovog natjecanja je Udruga "Kualjske ribarske noći", a ove je godine bilo pet natjecateljskh ekipa, "Lideri", "Čađavica", "Klošari" i "Legende" te "Pantera" i "Vampiri" kao jedna ekipa.

kalidefile9
Nedjelja, Srpanj 20, 2008 00:00 1

Na Kualjskim ribarskim noćima, popularnoj Tunuari, održan je i tradicionalni defile zadarskim kanalom. S obzirom na broj ribarica koji je bio uključen u defile, Kaljani su poručili da će od sada ovaj kanal zvati primjerenijim imenom - Kualjski kanal!

kali
Utorak, Srpanj 15, 2008 00:00

Uz uobičajeni program ove će se godine snimiti milenijska fotografija koja će pružiti jedinstven pogled na Kali i ono što ga određuje