odvodnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 6, 2019 16:40

Svi koji su danas poslijepodne prolazili ispod zadarskih bedeme, na potezu od mosta prema zgradi Pegla ostali su šokirani kada su ugledali neugodan prizor - curenje fekalija iz otvora u bedemu, niz zid, preko nogostupa i prometnice prema moru u uvali Jazine.

Kontaktirali smo direktora Odvodnje, Grgu Peronju, koji nam je pojasnio kako se u navedenom slučaju radi o privatnom vlasništvu te da su već upoznati sa spomenutim problemom.

Petak, Siječanj 25, 2019 13:16

Zbog radova na javnom sustavu odvodnje prema projektu "Sekundarna kanalizacijska mreža na području MO Smiljevac u gradu Zadru" trenutno su za promet zatvorene Ulica kneza Novaka Krbavskog, Radoslava Lopašića i Kliška ulica. Do sada su realizirani radovi na Ulici Ante Trumbića, Slavka Ježića i u Zatonskoj ulici, a kako ističe direktor Odvodnje Grgo Peronja cijeli bi projekt trebao biti finaliziran do 1. lipnja iako se nadaju i ranije.

Subota, Prosinac 29, 2018 15:37

Tvrtka Odvodnja Zadar ne mora tvrtki SAS Strojogradnja isplatiti 752.121,13 kuna i 8.035,41 eura, pravomoćno je nedavno presudio  Visoki trgovački sud (VTS) u Zagrebu. SAS Strojogradnja se žalila na presudu Trgovačkog suda u Zadru, Stalne u službe u Šibeniku od 20. travnja  2015. godine, a koju je VTS potvrdio te je naložio tužitelju naknaditi Odvodnji Zadar trošak parničnog postupka u iznosu od 10.175 kuna.

Petak, Studeni 30, 2018 15:05

U jednoj od prijava protiv direktora Vodovoda, Tomislava  Mateka, koje su djelatnici ovih dana poslali PNUSKOK-u, PU zadarskoj,  Županijskom sudu, Ministarstvu financija i Poreznoj upravi, navodi se i  dug od 4,5 milijuna kuna kojih je Matek navodno oprostio gradskoj tvrtki  Odvodnja. S obzirom da je je riječ o vrlo visokoj svoti, direktora Odvodnje pitali smo je li istina da Vodovodu duguju 4,5 milijuna kuna te da im  je taj račun oprošten?

Srijeda, Listopad 17, 2018 16:00

Ovih dana na Poluotoku u ranim jutarnjim satima moguće je vidjeti kamione Odvodnje kako čiste i prazne odvodne cijevi i kanale. Riječ je o pojačanom održavanju kanalizacijske mreže stare gradske jezgre.

Utorak, Rujan 25, 2018 11:00

Špica turističke sezone je za nama. More ljudi na ulicama  Poluotoka, povećana potrošnja električne energije, opterećen vodoopskrbni i sustav odvodnje samo su dio tema od kojih se prosječnom Zadraninu, stanaru stare gradske jezgre, smrači pred očima. No, sada se sve  polako vraća u standardne okvire. Do iduće sezone i tako u krug.

Nedjelja, Kolovoz 5, 2018 16:00

Od kada su krenule nesnosne vrućine, diljem Poluotoka počeo se osjećati neugodan miris. Kako smo saznali od samih stanovnika, najintenzivnije se osjeti na području Jazina, a počela se širiti i bojazan da je riječ o nekakvom kvaru o kojem ih nitko nije obavijestio.

Kontaktirali smo direktora zadarske Odvodnje, Grgu Peronju, kako bismo provjerili je li neugodan miris razlog za zabrinutost ili je tek riječ o posljedici velikih vrućina, nakon kojih će se stanje vratiti u normalu.

Petak, Srpanj 20, 2018 17:11

Teške optužbe na račun direktora Odvodnje Grge Peronje iznio je u srijedu na Gradskom vijeću SDP-ov vijećnik Antun Novoselović i to nakon Peronjinog izvještaja o radu ove gradske tvrtke.

Utorak, Lipanj 19, 2018 09:50

Ovo je napokon jedna lijepa i pozitivna priča u kojoj smo tijekom pregovaranja koji su trajali godinu i dva mjeseca, svi bili na istoj strani. Ovaj Kolektivni ugovor stupa na snagu s današnjim danom i može biti ogledni primjer i uzor svim tvrtkama u Hrvatskoj i jedan je od najboljih koje sam vidio - komentirao je jučer Vedran Uranija poznati sindikalist, pravni povjerenik Teritorijalnog Ureda SSSH u Zadru.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 08:42

 Iz zadarske Odvodnje obavijestili su da će do sutra biti privremena regulacija prometa na križanju Krešimirove obale i Ulice Grge Novaka, odnosno na početku Dikla. 

Stranice