odvodnja

Srijeda, Listopad 17, 2018 16:00

Ovih dana na Poluotoku u ranim jutarnjim satima moguće je vidjeti kamione Odvodnje kako čiste i prazne odvodne cijevi i kanale. Riječ je o pojačanom održavanju kanalizacijske mreže stare gradske jezgre.

Utorak, Rujan 25, 2018 11:00

Špica turističke sezone je za nama. More ljudi na ulicama  Poluotoka, povećana potrošnja električne energije, opterećen vodoopskrbni i sustav odvodnje samo su dio tema od kojih se prosječnom Zadraninu, stanaru stare gradske jezgre, smrači pred očima. No, sada se sve  polako vraća u standardne okvire. Do iduće sezone i tako u krug.

Nedjelja, Kolovoz 5, 2018 16:00

Od kada su krenule nesnosne vrućine, diljem Poluotoka počeo se osjećati neugodan miris. Kako smo saznali od samih stanovnika, najintenzivnije se osjeti na području Jazina, a počela se širiti i bojazan da je riječ o nekakvom kvaru o kojem ih nitko nije obavijestio.

Kontaktirali smo direktora zadarske Odvodnje, Grgu Peronju, kako bismo provjerili je li neugodan miris razlog za zabrinutost ili je tek riječ o posljedici velikih vrućina, nakon kojih će se stanje vratiti u normalu.

Petak, Srpanj 20, 2018 17:11

Teške optužbe na račun direktora Odvodnje Grge Peronje iznio je u srijedu na Gradskom vijeću SDP-ov vijećnik Antun Novoselović i to nakon Peronjinog izvještaja o radu ove gradske tvrtke.

Utorak, Lipanj 19, 2018 09:50

Ovo je napokon jedna lijepa i pozitivna priča u kojoj smo tijekom pregovaranja koji su trajali godinu i dva mjeseca, svi bili na istoj strani. Ovaj Kolektivni ugovor stupa na snagu s današnjim danom i može biti ogledni primjer i uzor svim tvrtkama u Hrvatskoj i jedan je od najboljih koje sam vidio - komentirao je jučer Vedran Uranija poznati sindikalist, pravni povjerenik Teritorijalnog Ureda SSSH u Zadru.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 08:42

 Iz zadarske Odvodnje obavijestili su da će do sutra biti privremena regulacija prometa na križanju Krešimirove obale i Ulice Grge Novaka, odnosno na početku Dikla. 

Petak, Svibanj 4, 2018 09:11

Iz zadarske Odvodnje obavijestili su o privremenoj regulaciji prometa križanja Krešimirove obale i Ulice Grge Novaka. 

U ponedjeljak, 7.5. 2018. zbog izvedbe priključka na javni sustav odvodnje za stambene zgrade zapadno od križanja Ulica Krešimirova obala i Ulice Grge Novaka zatvara se sjeverna kolnička traka Ulice Krešimirova obala. 

Srijeda, Travanj 4, 2018 21:02

U posljednje vrijeme zasigurno ste na ulicama grada, pogotovo na Poluotoku, primijetili veći broj vozila Odvodnje. No, mjesta za brigu nema. Nije riječ o intervencijama niti začepljenjima odvoda, već je u tijeku uobičajeno predsezonsko redovno održavanja starih kamenih kanala za odvodnju. U njima se uvijek nešto nađe, saznajemo od Ante Pedisića, voditelja službe održavanja sustava.

Petak, Ožujak 23, 2018 13:00

U povodu obilježavanja Svjetskog dana voda, djelatnici komunalne tvrtke Odvodnja d.o.o. za sve zainteresirane građane i  ustanove organizirali su obilazak uređaja za pročišćavanje otpadnih voda  Centar.

Već u jutarnjim satima ovu su priliku iskoristili učenici Privatne osnovne škole, a potom učenici iz srednje Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića te Klasične gimnazije Ivana Pavla ll., ali i  osam inženjera iz zadarske tvrtke Helmuc.

Petak, Listopad 13, 2017 10:58

 Radnici zadarske komunalne tvrtke Odvodnja jučer su započeli montažu membrane u bioareacijske spremnike pročišćivača kod Gradskog groblja koje su uništene u poplavi 11. rujna. Radi se o vrlo osjetljivoj i vrijednoj opremi koja zbog specifičnosti materijala odmah nakon montaže mora pod vodu pa su radnici marljivo prionuli poslu već od ranih jutarnjih sati.

Stranice