odvodnja

Srijeda, Rujan 6, 2017 18:25

Dugogodišnji direktor Odvodnje, Grgo Peronja, ponovno je preuzeo ovu gradsku tvrtku, ali samo privremeno jer zadarski HDZ traži novog rukovoditelja. Svakojaka su imena ovih dana u igri, pa su neki portali tako čak objavili i ime jednog djelatnika PU zadarske te direktora sportskog kluba.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 20:52 2

Direktor Odvodnje Ante Josip Šikić jedan je od rijetkih direktora gradskih tvrtki koji, iako ga je politika dovela na ovu dužnost, nije dopustio politici da uđe u "njegovu butigu". Oni koji ga poznaju kažu da je velika šteta za komunalnu gradsku tvrtku što Šikić uskoro odlazi, ali da je zato na dobitku načelnik Vira, Kristijan Kapović, koji je odmah reagirao saznavši da Šikić odlazi.

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00

Zbog radova na sustavu odvodnje od 10. studenoga za sav  promet zatvorene su ulice Vatroslava Jagića, Ive Vojnovića i Silvija Strahimira Kranjčevića.

Nastavak je ovo radova sustava odvodnje koji su gotovo dovršeni na  Obali kneza Trpimira.

Radovi na sustavu odvodnje u ovim ulicama trebali bi biti okončani  sredinom veljače 2016. godine. Do tada će se promet odvijati sukladno  privremenoj regulaciji prometa.

Subota, Lipanj 20, 2015 00:00

U zadarskoj Odvodnji ozbiljno su shvatili navode javnosti o  tome kako unatoč obećanjima gradskih otaca postoji niz problema vezanih za ispuste u more.  Jedan primjer zahtijevao je posebnu pažnju.

Utorak, Lipanj 2, 2015 00:00

Zbog radova na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda od jučer je za sav promet zatvoren dio Molatske ulice od križanja sa Ulicom Hrvoja Čustića do križanja sa Riječkom ulicom.

Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje, pojašnjava kako se radovi izvode na 170 metara u spomenutoj ulici.

- Radi se na sekundarnoj kanalizacijskoj mreži koja bi se trebala spojiti na kolektor visoke zone, rekao je Šikić.

Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Kada se u rujnu 2012. nebo "sastavilo sa zemljom" i isporučilo obilatu kišu, žitelji mnogih zadarskih kvartova koji su inače na udaru (Bokanjac i dr.) prionuli su standardnoj proceduri - izbacivanju vode kantama i bacanju namještaja koji je nepovratno uništen. No kiša je tih dana zadala još i veću glavobolju djelatnicima SAS Strojogradnje, koja je smještena u Ulici Domovinskog rata.

Utorak, Veljača 24, 2015 00:00

Ulice Denisa Bajla i Ivana Petanija u Arbanasima jučer su zbog nastavka izgradnje sustava odvodnje zatvorene za promet.

Jučer su postavljeni prometni znakovi u dvjema ulicama koje je pregledala i policija, a sve u cilju kako bi radovi započeli što ranije.

Podrobnije o spomenutim radovima kazao je Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje.

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

Radovi na sustavu odvodnje koji su započeli u listopadu na Trpimirovoj obali odvijaju se po planu, potvrdio je to Ante Josip Šikić, direktor zadarske Odvodnje.

- Tijekom dosadašnjih radova na Trpimirovoj obali nije bilo kršenja rokova, zasada, kazao je Šikić.

U tijeku je natječaj za izgradnju crpne stanice Maestral, a otvaranje ponuda očekuje se u prosincu.

Četvrtak, Rujan 11, 2014 00:00

Iako se i ovoga puta "nebo spojilo sa zemljom" i kiša je neumoljivo padala povremeno i žestokim tempom, kako su nas izvijestili u zadarskom Centru 112 nije bilo puno dojava građana o poplavljenim podrumima ili kućama.

Stranice