odvodnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Studeni 8, 2021 13:15

Radovi na 2. dijelu zahvata na Obali kralja Petra Krešimira IV. koji se odvijaju u sklopu projekta »Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok« ov su se subote intenzivirali. Drugi dio radova obuhvaća dio od zgrade bivšeg hotela »Zagreb« do postojećeg gata, u dužini od oko 294 metra.

Utorak, Kolovoz 24, 2021 12:04

Poznati problem nesnosnog smrada na Smiljevcu i dalje muči stanovnike ovog zadarskog kvarta, a smrad je ovih dana bio osjetan i mnogo dalje. Iako je još 2015. godine najavljen projekt natkrivanja bazena, natječaj je prvo odgođen a onda se koncem svibnja ove godine napokon potpisao ugovor.

Subota, Srpanj 17, 2021 13:11

Kreće asfaltiranje završenih ulica na Bokanjcu u sklopu »Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane«

Utorak, Srpanj 13, 2021 11:29

Općina Zemunik Donji je, uz Grad Benkovac koji u gradskom središtu već više godina ima sustav odvodnje, jedina jedinica lokalne samouprave u zadarskom zaobalju u kojoj se rješavaju crnih jama, odnosno izvode radove na odvodnji, kanalizacijskom sustavu.

Srijeda, Svibanj 26, 2021 17:49

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta "Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane" potpisan je ugovor za dogradnju Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimizacije rada uređaja. Ugovor su  potpisali direktor Odvodnje d.o.o. Grgo Peronja i Kristijan Milaković, direktor tvrtke Nicro d.o.o., koja je izvođač radova.

Petak, Travanj 30, 2021 12:34

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta financiranog sredstvima EU »Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane« - KK.06.4.2.40.0001 iz Odvodnje je za 11. svibnja 2021. godine najavljeno potpisivanje ugovora za Aktivnost 2: »Radovi na izgradnji sustava javne odvodnje sanitarnih otpadnih voda i rekonstrukciji sustava vodoopskrbe na području grada Zadra«, koja, uz cjeline Bokanjac i Petrčane, predstavlja jednu od tri gradbene cjeline ovog projekta.

Srijeda, Travanj 21, 2021 10:48

U ponedjeljak, 19. travnja započela je isporuka opreme za održavanje sustava odvodnje u sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta financiranog sredstvima EU »Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane«.

Četvrtak, Ožujak 18, 2021 13:24

Već nekoliko dana na parkiralištu pokraj Bagatove zgrade na Obali kneza Branimira postoji problem s ispustom kanalizacije na ulicu, a građani ne mogu proći zbog prljave ulice i nesnosnog smrada. Ovo je problem koji se ne rješava već nekoliko dana, a građani su primijetili kako se takva situacija ponavlja već nekoliko mjeseci unazad. Tim povodom obratili smo se direktoru Odvodnje Grgi Peronji, koji nije bio upoznat s tim problemom.

Utorak, Veljača 9, 2021 14:47

Promet za sva vozila dijelom Ulice dr. Franje Tuđmana trebao je biti obustavljen na desetak dana. Konkretnije, radi se o dijelu ponad parka Vruljica, gdje se početkom veljače trebala zatvoriti dionica ceste od križanja Tuđmanove, Ulice Nikole Tesle, pa do rotora na Meladi. U sklopu redovnog održavanja cesta od strane tvrtke Odvodnja d.o.o. primijećeno je kako se sa sjeverne strane potoka Vruljica stvara prirodni lijevak na kojem se pojavljuju velike oborinske vode.

Srijeda, Srpanj 22, 2020 11:26

Čekamo na kanalizaciju već 40 godina i kako sada stvari stoje, nećemo ju ni dobiti, odnosno nećemo moći spojiti svoje kuće na nove cijevi, govore nam pomalo rezignirano stanovnici Ulice Danijela Farlattija u kojoj su ovih dana počeli radovi na kopanju i postavljanju sustava odvodnje u sklopu projekta Aglomeracije Zadar.

Stranice