odvodnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 18, 2021 13:24

Već nekoliko dana na parkiralištu pokraj Bagatove zgrade na Obali kneza Branimira postoji problem s ispustom kanalizacije na ulicu, a građani ne mogu proći zbog prljave ulice i nesnosnog smrada. Ovo je problem koji se ne rješava već nekoliko dana, a građani su primijetili kako se takva situacija ponavlja već nekoliko mjeseci unazad. Tim povodom obratili smo se direktoru Odvodnje Grgi Peronji, koji nije bio upoznat s tim problemom.

Utorak, Veljača 9, 2021 14:47

Promet za sva vozila dijelom Ulice dr. Franje Tuđmana trebao je biti obustavljen na desetak dana. Konkretnije, radi se o dijelu ponad parka Vruljica, gdje se početkom veljače trebala zatvoriti dionica ceste od križanja Tuđmanove, Ulice Nikole Tesle, pa do rotora na Meladi. U sklopu redovnog održavanja cesta od strane tvrtke Odvodnja d.o.o. primijećeno je kako se sa sjeverne strane potoka Vruljica stvara prirodni lijevak na kojem se pojavljuju velike oborinske vode.

Srijeda, Srpanj 22, 2020 11:26

Čekamo na kanalizaciju već 40 godina i kako sada stvari stoje, nećemo ju ni dobiti, odnosno nećemo moći spojiti svoje kuće na nove cijevi, govore nam pomalo rezignirano stanovnici Ulice Danijela Farlattija u kojoj su ovih dana počeli radovi na kopanju i postavljanju sustava odvodnje u sklopu projekta Aglomeracije Zadar.

Utorak, Svibanj 12, 2020 21:18

Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća zakazane za 13. svibnja, prva točka je Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti Odvodnji Zadar za zaduženje kod Europske banke za obnovu i razvoj. Za svaku investiciju iznad milijun kuna gradske tvrtke moraju imati suglasnost Gradskog vijeća, a poslije ove suglasnosti Odvodnja još treba ishoditi i suglasnost Ministarstva financija kako bi sve bilo spremno za provedbu kapitalnog projekta aglomeracija Zadar - Petrčane.

Utorak, Ožujak 31, 2020 21:27

Kako obavještavaju iz zadarske Odvodnje, sutra od 9 sati zbog izvedbe radova priključka na javni sustav odvodnje za zgrade u Ulici Nikole Šopa i Ulici Otona Ivekovića, na snazi je privremena regulacija prometa.

Na projekt privremene regulacije prometa PU zadarska je izdala suglasnost. 

Petak, Ožujak 6, 2020 09:49

Iz Odvodnje obavještavaju kako će u ponedjeljak 9. ožujka zbog izvedbe radova priključka na javni sustav odvodnje za zgradu na kat. čest. 3981/2  I 3983/2, obje k.o. Zadar prema projektu privremene regulacije prometa  u ulici Put Tikulina u Zadru promet odvijati naizmjenično.

Predviđeni završetak radova je planiran u petak 13. ožujka.

Mole se sugrađani, odnosno sudionici u prometu da za vrijeme izvođenja radova poštuju znakove privremene regulacije prometa.

Srijeda, Studeni 13, 2019 20:15

U sklopu projekta Aglomeracija Zadar i Petrčane pripremljen je projekt dogradnja Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimalnog rada uređaja.

Srijeda, Listopad 23, 2019 14:36

Jutros je zbog radova na sanaciji sustava odvodnje za promet zatvoreno križanje Ulice Ivana Meštrovića, Puta oko Vrulja i Miroslava Krleže.

Srijeda, Listopad 2, 2019 14:00

S pokretanjem prvih postupaka javne nabave za odabir izvođača radova na izgradnji sustava odvodnje na područjima mjesnih odbora Bokanjac, Novi Bokanjac i Gaženica (Sinjoretovo), ovog mjeseca započinje realizacija zadarskog mega projekta "Aglomeracija Zadar – Petrčane".

Srijeda, Rujan 25, 2019 10:21

U povodu najave kako Odvodnja Zadar, koja svoje usluge korisnicima naplaćuje kroz račune Vodovoda Zadar, od 1. listopada povećava cijenu svojih usluga, direktor Odvodnje Grgo Peronja oglasio se jučer priopćenjem u kojem je naveo kako je u cilju nalaženja rješenja za zbrinjavanje mulja iz Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) Centar Zadar Odvodnja d.o.o. Zadar zatražila od Grada Zadra sredstva potrebna za novi sustav zbrinjavanja mulja izvan Zadra.

Stranice