odvodnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 23, 2019 14:36

Jutros je zbog radova na sanaciji sustava odvodnje za promet zatvoreno križanje Ulice Ivana Meštrovića, Puta oko Vrulja i Miroslava Krleže.

Srijeda, Listopad 2, 2019 14:00

S pokretanjem prvih postupaka javne nabave za odabir izvođača radova na izgradnji sustava odvodnje na područjima mjesnih odbora Bokanjac, Novi Bokanjac i Gaženica (Sinjoretovo), ovog mjeseca započinje realizacija zadarskog mega projekta "Aglomeracija Zadar – Petrčane".

Srijeda, Rujan 25, 2019 10:21

U povodu najave kako Odvodnja Zadar, koja svoje usluge korisnicima naplaćuje kroz račune Vodovoda Zadar, od 1. listopada povećava cijenu svojih usluga, direktor Odvodnje Grgo Peronja oglasio se jučer priopćenjem u kojem je naveo kako je u cilju nalaženja rješenja za zbrinjavanje mulja iz Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) Centar Zadar Odvodnja d.o.o. Zadar zatražila od Grada Zadra sredstva potrebna za novi sustav zbrinjavanja mulja izvan Zadra.

Utorak, Rujan 24, 2019 09:13

Zadarska Odvodnja obavijestila je građane kako su počeli radovi na sanaciji i izmjeni pokretnog mosta sa zgrtačem na sekundarnom taložniku te bi se zbog toga sljedećih nekoliko dana mogao intenzivnije osjetiti smrad na području oko uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar na Smiljevcu.

Četvrtak, Lipanj 6, 2019 16:40

Svi koji su danas poslijepodne prolazili ispod zadarskih bedeme, na potezu od mosta prema zgradi Pegla ostali su šokirani kada su ugledali neugodan prizor - curenje fekalija iz otvora u bedemu, niz zid, preko nogostupa i prometnice prema moru u uvali Jazine.

Kontaktirali smo direktora Odvodnje, Grgu Peronju, koji nam je pojasnio kako se u navedenom slučaju radi o privatnom vlasništvu te da su već upoznati sa spomenutim problemom.

Petak, Siječanj 25, 2019 13:16

Zbog radova na javnom sustavu odvodnje prema projektu "Sekundarna kanalizacijska mreža na području MO Smiljevac u gradu Zadru" trenutno su za promet zatvorene Ulica kneza Novaka Krbavskog, Radoslava Lopašića i Kliška ulica. Do sada su realizirani radovi na Ulici Ante Trumbića, Slavka Ježića i u Zatonskoj ulici, a kako ističe direktor Odvodnje Grgo Peronja cijeli bi projekt trebao biti finaliziran do 1. lipnja iako se nadaju i ranije.

Subota, Prosinac 29, 2018 15:37

Tvrtka Odvodnja Zadar ne mora tvrtki SAS Strojogradnja isplatiti 752.121,13 kuna i 8.035,41 eura, pravomoćno je nedavno presudio  Visoki trgovački sud (VTS) u Zagrebu. SAS Strojogradnja se žalila na presudu Trgovačkog suda u Zadru, Stalne u službe u Šibeniku od 20. travnja  2015. godine, a koju je VTS potvrdio te je naložio tužitelju naknaditi Odvodnji Zadar trošak parničnog postupka u iznosu od 10.175 kuna.

Petak, Studeni 30, 2018 15:05

U jednoj od prijava protiv direktora Vodovoda, Tomislava  Mateka, koje su djelatnici ovih dana poslali PNUSKOK-u, PU zadarskoj,  Županijskom sudu, Ministarstvu financija i Poreznoj upravi, navodi se i  dug od 4,5 milijuna kuna kojih je Matek navodno oprostio gradskoj tvrtki  Odvodnja. S obzirom da je je riječ o vrlo visokoj svoti, direktora Odvodnje pitali smo je li istina da Vodovodu duguju 4,5 milijuna kuna te da im  je taj račun oprošten?

Srijeda, Listopad 17, 2018 16:00

Ovih dana na Poluotoku u ranim jutarnjim satima moguće je vidjeti kamione Odvodnje kako čiste i prazne odvodne cijevi i kanale. Riječ je o pojačanom održavanju kanalizacijske mreže stare gradske jezgre.

Utorak, Rujan 25, 2018 11:00

Špica turističke sezone je za nama. More ljudi na ulicama  Poluotoka, povećana potrošnja električne energije, opterećen vodoopskrbni i sustav odvodnje samo su dio tema od kojih se prosječnom Zadraninu, stanaru stare gradske jezgre, smrači pred očima. No, sada se sve  polako vraća u standardne okvire. Do iduće sezone i tako u krug.

Stranice