bolnica

Utorak, Lipanj 5, 2018 18:10

U zadarskoj bolnici, na Odjelu za infektologiju, hospitalitziran je mladić za kojeg se prema simptomima zbog kojih se liječnicima  obratio za pomoć posumnjalo kako postoji mogućnost da je zaražen ospicama.

Utorak, Listopad 3, 2017 11:52

Vijećnici Mosta na današnjoj sjednici Županijske skupštine očekuju odgovor na pitanje postavljeno na sjednici 14. srpnja, a vezano za problem parkirališta zadarske Opće bolnice za koji oni nude model besplatnog parkinga putem bolničkih uputnica. Riječ je o problemu koji se godinama pokušava riješiti, no zasad bezuspješno, pa ovo parkiralište koriste i gosti obližnjih kafića, ali najviše kupači plaže Kolovare.

Subota, Kolovoz 26, 2017 14:37

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić sedam i pol dana godišnje može raditi u Općoj bolnici Zadar. Odlučeno je to na jučerašnjoj sjednici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Time je riješena jedna od najintrigantnijih tema lokalne politike o tome može li Dukić, uz sve gradonačelničke dužnosti, dodatno raditi i kao liječnik.

Nedjelja, Kolovoz 20, 2017 19:42

U zadarskoj Općoj bolnici posljednjih se dana može čuti kako glavna sestra ove najveće lokalne zdravstvene ustanove, Ivana Gusar, odlazi sa svoje dužnosti te će se u potpunosti posvetiti poslu na Odjelu za zdravstvene studije Sveučilišta u Zadru, na kojemu je već angažirana kao predavačica.

Subota, Kolovoz 12, 2017 09:43

Ravnatelj Opće bolnice Zadar, dr. med. Željko Čulina, u srijedu je raspisao natječaj za zapošljavanje tri liječnika specijalista, jednog  inženjera prehrambenog inženjerstva/magistra nutricionizma, jednog  prvostupnika sestrinstva, sve na neodređeno vrijeme te pet medicinskih  sestara/tehničara, od čega dvoje na neodređeno i troje na određeno vrijeme.

Srijeda, Srpanj 5, 2017 10:45

Prostor, naime, nije ograđen pa godinama već, posebice za ljetnih  mjeseci, tamo vlada opći nered i kaos

Četvrtak, Siječanj 7, 2016 00:00

Najveće stavke financijskog plana odnose se na nabavu lijekova i bolničkog materijala, na što odlazi oko 80 posto ukupno planiranih sredstava u 2016. godini

Utorak, Prosinac 22, 2015 00:00

Danas bi na Trgovačkom sudu u Zadru trebala biti donesena presuda u sporu između Lavčević inženjeringa i Opće bolnice Zadar.

Ponedjeljak, Prosinac 7, 2015 00:00

U usporedbi s ustanovama naše kategorije po svim kriterijima poslovanja, uređenosti i svega ostaloga mi smo danas apsolutno prvi, a u studenom smo po postignutim rezultatima prešli jednu kliničku ustanovu, KB Sveti Duh, ali i bolnicu Varaždin koja je po poslovanju na zaista visokoj razini, kaže dr. Anić

Četvrtak, Studeni 26, 2015 00:00

Problem se javio prošle zime pri ekstremno niskim temperaturama, a nastavio se i ovo ljeto, ali u vidu lošeg hlađenja. Na koncu ga je riješio bolnički Odjel za tehničke i informatičke djelatnosti

Stranice