opca bolnica zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 27, 2015 00:00

Četvrtak, Veljača 12, 2015 00:00

Povodom Svjetskog dana bolesnika Ministarstvo zdravlja jučer je pokrenulo akciju "Program plus" s ciljem smanjenja listi čekanja. Planirano je da sve hrvatske bolnice što prije smanje liste koje su se u nekim bolnicama popele i do godinu dana čekanja, posebice za magnetsku rezonancu.

Utorak, Rujan 30, 2014 00:00

Zadarska pedijatrija uskoro bi trebala dobiti svog voditelja, a nakon što ovu dužnost već mjesecima vodi vršiteljica dužnosti dr. Jasmina Friganović Huljev.

Petak, Rujan 26, 2014 00:00

Od ta tri koja su primili na neodređeno, dva nemaju iskustva. Kako misle smanjiti ogromne liste čekanja za magnetsku rezonancu, ako na neodređeno zapošljavaju osobe koje se barem 6 mjeseci moraju učiti raditi, pita se naš sugovornik

magnetska
Ponedjeljak, Rujan 8, 2014 00:00

U akciju smanjenja lista čekanja po hrvatskim bolnicama koje negdje za određene postupke dosežu i 900 dana, krenulo je stotinjak zaposlenika HZZO-a. U zadarskoj bolnici je nedavno, kako doznajemo, bila Tatjana Prenđa Trupec, v.d. ravnateljice HZZO-a i "posnimila" stanje.

Srijeda, Srpanj 9, 2014 00:00

Zadarska Opća bolnica trenutačno ima dovoljno zaliha krvi za vlastite potrebe, ali s obzirom na povećanu potražnju krvi zadnjih tjedana Odjel za transfuzijsku medicinu poziva dobrovoljne darivatelje da u što većem broju daruju krv. Posljednjih dana je, naime, zbog visokih razlika između dnevnih i noćnih temperatura povećan broj pacijenata sa želučanim i crijevnim krvarenjima, zbog čega je i veći broj hitnih operacijskih zahvata.

Četvrtak, Lipanj 5, 2014 00:00

Naime, jednu od terapija za psorijazu, koju oni u žargonu nazivaju "mazanje", trenutačno u zadarskoj Bolnici ne mogu obaviti jer nekadašnji Kožni odjel više nema stacionar. Hitni pacijenti i pacijenti s potrebom za bolničko liječenje smještat će se na Internu ili na Zarazni

Četvrtak, Rujan 19, 2013 00:00 1

Ja ne mogu štrajkati jer radim na kemoterapijama, ali naravno podržavam kolegice i kolege koji su u štrajku, rekla nam je jučer jedna mlada medicinska sestra koju smo zatekli u bolničkom krugu.

Srijeda, Rujan 18, 2013 00:00

U sklopu štrajka u zadarskoj Općoj bolnici, prosvjedni skup su održale medicinske sestre okupljene u Hrvatskom strukovnom sindikatu medicinskih sestara i medicinskih tehničara. Predsjednica sindikata Zadarske županije Dajana Subić obratila se svojim kolegicama, ali i dijelu liječnika okupljenih u predavaonici bolnice.

interna
Ponedjeljak, Srpanj 22, 2013 00:00

Status Kliničkog odjela garancija je i obveza odgovornih da se u njemu njeguju djelatnosti, usluge i zahvati od nacionalnog značaja. Za to treba izdvojiti i posebna sredstva. Možda se upravo zbog toga odugovlači s odlukom o priznavanju Internom odjelu status kliničkog odjela, kaže primarijus doc. dr. sc. Albino Jović

Stranice