kradje

Petak, Srpanj 20, 2018 08:59

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči za seriju provala na Viru tijekom ljeta prošle godine.

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 10:10

Lopovi su već ubacili u petu brzinu, a na meti im je - sve. Tako je u petak poslijepodne u Pakoštanima, na predjelu Punta, nepoznati lopov odvezao električni bicikl u vlasništvu 77-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Prije tjedan dana u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz vozila ukrao uređaj za skeniranje u vlasništvu 46-godišnjaka, a ostavio je također materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Utorak, Svibanj 29, 2018 21:53

 Ljeto samo što nije pkucalo na vrata, a s njim i nezaobilazne  krađe i provale. Sezona se još nije zahuktala, pa je i njihov broj još uvijek  relativno malen. U proteklih mjesec dana, tek je nekoliko do sad zabilježenih događaja poput krađa novčanika na štetu turista, i to uglavnom  na Poluotoku. Riječ je o džepnim krađama, dok krađe bicikala i krađe po  plažama još uvijek nisu krenule.

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 09:11

U razdoblju od studenog prošle godine do 2. svibnja, u Ždrelcu je nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 74-godišnjakinje, odakle je otuđio televizor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, iozvijestili su iz PU zadarske.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 09:47

Prošli vikend u Zadru, u Širokoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te odnio novac i veću količinu sunčanih naočala. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Srijeda, Travanj 11, 2018 09:16

Prije 15-tak dana u Zadru, na Obali kralja Tomislava nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 19-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Utorak, Siječanj 9, 2018 10:36

Protekli vikend, u Korlatu nepoznati počinitelj je s prostora u vlasništvu tvrtke 48-godišnjeg vlasnika odnio više paleta pločastog benkovačkog kamena. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava, izvijestila je PU zadarska.

Ponedjeljak, Studeni 23, 2015 00:00

Dvojac su još u listopadu razotkrili policijski službenici I. policijske postaje Zadar u suradnji s Policijskom upravom primorsko-goranskom

provala_pljacka_lopov
Ponedjeljak, Rujan 9, 2013 00:00

Gost iz Njemačke učinio je veliku "grešku u koracima". Auto je ostavio otključanim i to skupo platio

Utorak, Rujan 3, 2013 00:00

Zanimljivo je spomenuti da su djevojke, iako stare tek 15 i 16 godina, kazneno prijavljivane i u istarskoj policiji, gdje su u lipnju počinile niz provala

Stranice