marko pupic bakrac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 10, 2015 00:00

Sjednica Gradskog vijeća Zadra iz listopada prošle godine, na kojoj vijećnik Marko Pupić Bakrač nije htio napustiti govornicu, dobiva sudski epilog - zadarski DORH pokrenuo je istragu zbog njegova sukoba sa zaštitarima. U rješenju o pokretanju istrage navodi se kako je nakon brojnih upozorenja jedan od zaštitara krenuo rukom prema njegovim leđima, nakon čega ga je Pupić-Bakrač odgurnuo, a ovaj je udario natkoljenicom u govornicu.

Utorak, Listopad 21, 2014 00:00

Ručna bomba i mina pronađene su juros, oko 8.45 sati, ispred obiteljske kuće Marka Pupića Bakrača, gradskog vijećnika iz redova Akcije mladih koji je javnosti poznat po buntu u Gradskoj vijećnici zbog čega su posljednje tri Sjednice prekidane.

Petak, Listopad 3, 2014 00:00

U povodu incidenta kojeg je izazvao Marko Pupić Bakrač u gradskoj vijećnici priopćenjem su se oglasili Božidar Kalmeta i Živko Kolega. 

Četvrtak, Studeni 7, 2013 00:00

Najbolji dokaz da SDP i HDZ surađuju u gradskom vijeću bila je i prekjučerašnja sjednica Gradskog vijeća Zadra. Naime, troje SDP-ovih vijećnika "starije" garde, Omerka Šarić Frantin, Irena Dragić i Željko Mikin, glasovali su protiv prijedloga HSP-a Ante Starčevića o smanjenju prireza i tako podržali gradonačelnika Kalmetu i stav HDZ-a.

Srijeda, Rujan 18, 2013 00:00

Četvrtak, Lipanj 27, 2013 00:00

Ima li spasa za KK Zadar još uvijek nitko sa sigurnošću ne može reći. Predstečajni upravitelj Ante Poljak optimističan je jer drži kako bi s proglašenjem stečaja na gubitku bili svi budući da klub nema imovine iz koje bi se vjerovnici naplatili.

Ponedjeljak, Travanj 8, 2013 00:00

Subota, Ožujak 16, 2013 00:00

U SDP-u, a isto vrijedi i za Marka Pupića-Bakrača koji je bio kandidat na Grubišićevoj nezavisnoj listi na parlamentarnim izborima, za sad priznaju samo da se vode razgovori. Pregovori s HNS-om već su neko vrijeme stavljeni "na pauzu"