presuda

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Veljača 14, 2021 16:26

Giuseppe Pino Giergia, 83-godišnja legenda zadarske košarke, osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine nepravamoćnom presudom Općinskog suda u Zadru.

Četvrtak, Listopad 15, 2020 10:12

Iako je u prosincu lani pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora te iako je već dva puta dobio poziv da se javi na izdržavanje kazne, Tomislav Horvatinčić (74) još uvijek nije završio iza rešetaka, piše danas Večernji list.

I pitanje je kada će uopće. Teško je bolestan i svako malo je hospitaliziran, a teški zdravstveni problemi koje ima razlog su zašto je njegova obrana u dva navrata tražila da mu se odgodi odlazak na izdržavanje kazne.

Subota, Srpanj 4, 2020 15:49

Sedam mjeseci nakon prvog ročišta na Upravnom sudu u Splitu, obrovačke udruge građana dobile su spor protiv Ministarstva zaštite okoliša i energetike!

Nedjelja, Svibanj 10, 2020 12:39

Zadarski Županijski sud potvrdio je 23. travnja 2020. pravomoćnost pozitivne presude Općinskoga suda u Vukovaru za jedan konvertirani kredit iz švicarskih franaka u eure. Ta presuda potvrđuje da konverzije nisu prepreke za obeštećenje, kao što je to već utvrđeno na Sudu EU presudom C-118/17, Dunai, stoji u priopćenju udruge Franak.

Četvrtak, Travanj 30, 2020 15:54

Općina Polača dobila je ovih dana presudu koja znači da joj, barem na neko vrijeme, ne prijeti gašenje. Naime, Visoki trgovački sud u Zagrebu poništio je presudu kojom je Općina morala isplatiti vrtoglavih platiti 4,7 milijuna kuna biogradskoj firmi Trgo prijevoz Peraić kao naknadu štete i to bez kamata. Sud je naložio da se ovaj postupak vraća na prvostupanjsko suđenje.

Srijeda, Ožujak 18, 2020 15:20

Josip Rođak (55) jutros je na Županijskom sudu u Zadru nepravomoćnom presudom sudskog vijeća kojim je predsjedao sudac Ivan Marković, osuđen na jedinstvenu kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju od 30 godina zbog kaznenog djela - pokušaja teškog ubojstva jer je 28. veljače prošle godine oko 6 sati ujutro bacio preko terase visine oko pet metara, jedno po jedno od svoje četvero malene djece u dobi od tri do sedam godina.

Srijeda, Ožujak 18, 2020 12:05

Josip Rođak(55), monstruozni "otac" s Paga, danas je na Županijskom sudu u Zadru osuđen na jedinstvenu kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju od 30 godina za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju. Dakle, za svako od svoje četvero djece je dobio po osam godina zatvora, što je u konačnici određeno kao jedinstvena kazna u trajanju od 30 godina.

Uz kaznu dugotrajnog zatvora izrečena mu je i mjera obvezatnog psihijatrijskog liječenja.

Petak, Ožujak 13, 2020 22:29

Glasnogovornica Županijskog suda Dijana Grancarić danas je izvijestila novinare da je okončan dokazni postupak u suđenju protiv 55-godišnjeg Josipa Rođaka koji je lani svoje četvero djece bacio preko balkona pri čemu su nesretna djeca teško ozlijeđena.

Srijeda, Veljača 5, 2020 10:15

Bivši nogometaš NK Zadra i poduzetnik Jakov Surać, koji je u lipnju 2018. godine u Zadru pretukao novinara Hrvoja Bajla, suradnika Nacionala i vlasnika portala ZadarNews, na Županijskom sudu u Bjelovaru, kao drugostupanjskom u ovom slučaju, oglašen je krivim i osuđen na 10 mjeseci zatvora, piše Nacional navodeći je ova presuda pravomoćna i jedna od rijetkih kojom je zbog fizičkog obračuna s novinarem napadaču izrečena bezuvjetna kazna zatvora.

Četvrtak, Studeni 7, 2019 23:30

Višegodišnja borba sindikalista u Domu zdravlja Zadarske županije koji djeluju u sklopu Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) isplatila se.

Stranice