zeljko sosa

Ponedjeljak, Srpanj 17, 2017 21:38

Jaka bura koja se izmjenjivala s maestralom pogodovala je širenju požara duž cijele Dalmacije, pa tako i na području Zadarske županije. Vatrogasci su ulagali nadljudske napore u borbi s vatrenom stihijom, a u svega 24 sata, od subote do nedjelje ujutro, na zadarskom je području zabilježeno 19 požara.

Subota, Listopad 24, 2015 00:00

Nakon što je Željko Šoša, kazneno prijavljen za prijetnje i protupravno oduzimanje slobode, dao ostavku na mjesto tajnik GO HDZ-a Zadar, ali ne i mjesto zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe, njegovu smjenu na toj poziciji tražili su lokalni SDP-ovci. Kako se u međuvremenu ništa nije dogodilo, novo priopćenje iz GO SDP-a stiglo je i jučer.

Četvrtak, Listopad 22, 2015 00:00

Zapovjednik zadarskih vatrogasaca, Željko Šoša, pušten je kući s kaznenom prijavom zbog protupravnog oduzimanja slobode na štetu 32-godišnje Zadranke nakon dvodnevne kriminalističke obrade u Policijskoj upravi zadarskoj. Sudac istrage Boris Radman odluku o puštanju na slobodu donio je nakon procjene da nema elemenata za zadržavanje Šoše u pritvoru.

Petak, Srpanj 24, 2015 00:00 1

Veliki požar buknuo je sinoć nešto prije 19 sati na području Ninskih Stanova. Vatra je izbila u gustoj hrastovoj šumi, zapadno od farme krava tvrtke Vigens i stanje je sinoć bilo alarmantno. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadar, ujedno i županijski vatrogasni zapovjednik Željko Šoša uspio nam je samo reći kako se bore s velikim požarom kojeg je dodatno pojačavalo jako jugo te kako je stanje kritično.

Četvrtak, Rujan 18, 2014 00:00

Već više od godinu dana traje istraga u slučaju zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Zadar, Željka Šoše, i vodstva Dobrovoljnog vatrogasnog društva Škabrnja. Obzirom da ih je tužio mještanin Škabrbnje koji ih smatra odgovornim zbog štete nastale od požara na njegovoj štali, pretpostavljalo se da će istraga ranije završiti i da će javnost saznati tko je kriv ili nije u ovom slučaju.

Srijeda, Lipanj 19, 2013 00:00

Sukladno financijskim sredstvima Grada Nina te potpori VZZŽ-a osposobili smo naše postrojbe uz prijem novih članova da se mogu uhvatiti u koštac s najzahtjevnijim zadacima. Mi se punom parom spremamo za ovo ljeto koje bi zaista moglo biti vatreno, rekao je Surić

Utorak, Studeni 13, 2012 00:00

Upravno vijeće Javne vatrogasne postrojbe Zadar objavilo je natječaj za novog zapovjednika JVP Zadar. Dosadašnji zapovjednik Željko Šoša, koji niz godina obnaša tu funkciju, kandidirat će se za novi mandat. Do sada za tim nije bilo potrebe jer je zapovjednika imenovao izravno gradonačelnik. Iako to, formalno, može napraviti i ovaj put, odlučilo se da će se provesti natječaj, kako bi izbor bio transparentan.

Subota, Kolovoz 20, 2011 00:00

kanader2_14
Srijeda, Srpanj 13, 2011 00:00

Kad je riječ o opremi, DVD-ovi na otocima i nisu toliko dobro opremljeni, s izuzetkom Paga. Na zadarskim otocima imamo tri vatrogasna vozila - Iž ima dva vozila, a Molat jedno, dok na drugim otocima nema mogućnosti za vozila zbog uskih uličica. Za razliku od kopna, na otocima se odmah poseže za dizanjem kanadera, kaže Željko Šoša

Ponedjeljak, Veljača 7, 2011 00:00

Stranice