autocesta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Kolovoz 15, 2017 15:24

Zbog požara uz autocestu te dima i smanjene vidljivosti za sav je promet od 21 sat zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica; a na autocesti A3 Zbog prometne nezgode zmeđu čvorova Rugvica i Kosnica  vozi se u koloni od oko 5 kilometara, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak je: čvor Sveti Rok (A1)- Gračac (DC50)-Zaton Obrovački (DC27) -čvor Maslenica (A1). Na naplatnoj postaji Maslenica u smjeru Zagreba kolona je oko kilometar.

Ponedjeljak, Kolovoz 7, 2017 09:08

Zbog olujnoga vjetra jutros su samo za osobna vozila bile otvorene dionice autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Od 08:20 sati za sav je promet nakon slabljenja bure otvorena autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, od 08:40 sati i Krčki most, a od 08:50 sati i autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice.

Nedjelja, Srpanj 9, 2017 11:00

Promet je srednje gust na važnijim cestovnim pravcima prema moru i unutrašnjosti, a povremeno pojačan duž Jadranske magistrale (DC8) i na cestama u Istri. Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub.

 Mokrih i skliskih kolnika ima mjestimice u Gorskom kotaru i dijelu Hrvatskog primorja.

Ponedjeljak, Kolovoz 12, 2013 00:00

ENC nije registrirao ulaz na rampi Lučko. Službenik na izlazu Zadar inzistira na - naplati kazne u vidu dvostruke cijene cestarine od najudaljenijeg mogućeg ulaska na autocestu. I to Draganu Brzoji, vozaču kamiona koji je autocestom tisuću puta prošao!

Utorak, Veljača 19, 2013 00:00

Muškarac u 40-im godinama mrtav-pijan spavao je nasred Dalmatine, sve dok ga nisu razbudili vozači koji su ga pukom srećom zaobišli i tako izbjegli tragediju

autocesta
Subota, Rujan 11, 2010 00:00

Autocestom A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok zbog jačanja bure od 21 sat prometuju samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na Paškom mostu i Jadranskoj magistrali, od Bakra do Senja zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a na dionici magistrale, između Senja i Svete Marije Magdalene, dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

policijska patrola_9
Ponedjeljak, Kolovoz 23, 2010 00:00

Vozači se više ni uz najbolju volju i svu svoju maštu ne mogu "izvlačiti" i tvrditi da su vozili sporije, jer na svom displeju u presretaču policajci imaju sve uredno snimljeno. Oni stalno "krstare" autocestom poput dvojca iz poznate njemačke serije "Cobra 11"

autocesta
Petak, Kolovoz 13, 2010 00:00

Postoji li itko u ovoj državi tko čuje vapaj radnika HAC-a? Ne dajte više kredite ovima koji su nas doveli u situaciju da se sve dublje zakopavamo u živo blato! Zaustavite sve investicije koje nisu neophodne u ovom trenutku - stoji između ostaloga u reagiranju koje je na članke o HAC-ovoj "kćeri tvrtki" upućenom svim sredstvima javnog priopćavanja na svojim službenim stranicama još prije dvije godine objavio Nezavisni cestarski sindikat.

autocesta
Srijeda, Rujan 9, 2009 00:00

U svega dva dana zadarski su policajci zaustavili i kaznili dvojicu vozača zbog vožnje autocestom u suprotnom pravcu. Srećom, oba su slučaja prošla bez ozlijeđenih

cetverotracna_kalmetina
Srijeda, Kolovoz 12, 2009 00:00

Vozač bi trebao prekršajno odgovarati novčanom kaznom u iznosu od dvije do pet tisuća kuna i trebao bi zaraditi dva negativna boda.

Stranice