autocesta

Nedjelja, Srpanj 9, 2017 11:00

Promet je srednje gust na važnijim cestovnim pravcima prema moru i unutrašnjosti, a povremeno pojačan duž Jadranske magistrale (DC8) i na cestama u Istri. Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub.

 Mokrih i skliskih kolnika ima mjestimice u Gorskom kotaru i dijelu Hrvatskog primorja.

Ponedjeljak, Kolovoz 12, 2013 00:00

ENC nije registrirao ulaz na rampi Lučko. Službenik na izlazu Zadar inzistira na - naplati kazne u vidu dvostruke cijene cestarine od najudaljenijeg mogućeg ulaska na autocestu. I to Draganu Brzoji, vozaču kamiona koji je autocestom tisuću puta prošao!

Utorak, Veljača 19, 2013 00:00

Muškarac u 40-im godinama mrtav-pijan spavao je nasred Dalmatine, sve dok ga nisu razbudili vozači koji su ga pukom srećom zaobišli i tako izbjegli tragediju

autocesta
Subota, Rujan 11, 2010 00:00

Autocestom A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok zbog jačanja bure od 21 sat prometuju samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na Paškom mostu i Jadranskoj magistrali, od Bakra do Senja zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a na dionici magistrale, između Senja i Svete Marije Magdalene, dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

policijska patrola_9
Ponedjeljak, Kolovoz 23, 2010 00:00

Vozači se više ni uz najbolju volju i svu svoju maštu ne mogu "izvlačiti" i tvrditi da su vozili sporije, jer na svom displeju u presretaču policajci imaju sve uredno snimljeno. Oni stalno "krstare" autocestom poput dvojca iz poznate njemačke serije "Cobra 11"

autocesta
Petak, Kolovoz 13, 2010 00:00

Postoji li itko u ovoj državi tko čuje vapaj radnika HAC-a? Ne dajte više kredite ovima koji su nas doveli u situaciju da se sve dublje zakopavamo u živo blato! Zaustavite sve investicije koje nisu neophodne u ovom trenutku - stoji između ostaloga u reagiranju koje je na članke o HAC-ovoj "kćeri tvrtki" upućenom svim sredstvima javnog priopćavanja na svojim službenim stranicama još prije dvije godine objavio Nezavisni cestarski sindikat.

autocesta
Srijeda, Rujan 9, 2009 00:00

U svega dva dana zadarski su policajci zaustavili i kaznili dvojicu vozača zbog vožnje autocestom u suprotnom pravcu. Srećom, oba su slučaja prošla bez ozlijeđenih

cetverotracna_kalmetina
Srijeda, Kolovoz 12, 2009 00:00

Vozač bi trebao prekršajno odgovarati novčanom kaznom u iznosu od dvije do pet tisuća kuna i trebao bi zaraditi dva negativna boda.

jadranskojonska
Srijeda, Lipanj 3, 2009 00:00

Istoga dana u Hrvatskoj na Velebitu simbolično je označeno puštanje u promet drugih cijevi tunela Mala Kapela i Sveti Rok i u Grčkoj puštanje 670 km autoceste koja spaja Igumenicu s turskom granicom

tunelsvrok_9
Subota, Svibanj 30, 2009 00:00

Toliko je duljina autoceste od Ravče nad Vrgorcem do Zagreba, i na njoj više neće biti ljetnih kilometarskih zastoja, sigurnost je maksimalna a uvećat će se i prihod Hrvatskih autocesta

Stranice