tihana lazovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Rujan 3, 2014 00:00

Jedna od članica ovogodišnjeg žirija 5. Avvantura Film Festival Zadra bila je i mlada zadarska glumica sa zagrebačkom adresom, Tihana Lazović. Iako tek na završnoj godini Akademije dramskih umjetnosti, Tihana se već može pohvaliti Zlatnom arenom na filmskom festivalu u Puli za najbolju debitanticu koju je dobila za ulogu u filmu "Šuti" Lukasa Nole.

Srijeda, Kolovoz 21, 2013 00:00

Za mladu zadarsku glumicu sa zagrebačkom adresom, Tihanu Lazović, vrata glumačkog svijeta koja je odškrinula ulogama na glumačkoj akademiji, a potom i ulogom Trubačice u "Svećenikovoj djeci" Vinka Brešana, potpuno su se otvorila nakon što joj je Lukas Nola povjerio glavnu ulogu u svom filmu "Šuti".

Četvrtak, Svibanj 23, 2013 00:00

Iako još uvijek studentica treće godine Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu Tihana Lazović je u prošloj, a i ovoj godini, bila jedna od najzaposlenijih mladih glumica, tražena na setovima i kazališnim daskama