crno brdo

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 21, 2017 00:00

Kako bi riješilo problem na koji je koncem prošle godine Hrvatska upozorena i od Europske komisije, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike traži fizičku ili pravnu osobu zainteresiranu za uklanjanje i oporabu ili zbrinjavanje oko 140 tisuća tona otpada

Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode pronašlo je rješenje za tzv. Crno brdo u Biljanima Donjim pa će nakon pet godina mještani tog, ali i okolnih mjesta, konačno moći odahnuti.

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Lana Stojićević, mlada šibenska suvremena umjetnica u zagrebačkoj Galeriji SC u utorak 23. veljače otvorit će interesantan umjetničko-istraživački projekt koji problematizira „Crno Brdo" u Biljanima Donjim.

Petak, Kolovoz 29, 2014 00:00

"Crno brdo" u Biljanima Donjim po svemu sudeći će još dugo ostati na istoj lokaciji, jer za sada nije pronađen zakonski prihvatljiv način da se "rak rana" stanovnika okolnih mjesta trajno ukloni. Stoga je vlasniku naloženo da se pobrine kako se crna prašina ne bi raznosila uokolo.

Srijeda, Lipanj 5, 2013 00:00

Iz šibenskog TEF-a poslali su nam dopis u kojem stoji da je sanacija te tvornice uspješno privedena kraju. Napunili su 21 hrpu otpada, srušili tvornicu, na Crno brdo dovezli su trosku koju nisu ispitivali, i to je njima uspješna sanacija - Zdravko Belušić, predsjednik Eko-udruge "Ravni kotari"