agrra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 12, 2018 12:42

Projekt AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području, a koji provode Udruga "Eko Zadar" i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA predstavljen je jučer u Gradskoj knjižnici Benkovac.

Voditeljica projekta Nives Rogoznica na predstavljanju je istaknula kako će se kroz ovaj projekt, koji u potpunosti financira Europska unija, educirati najmanje 41 dugotrajno nezaposlena osoba.

Subota, Studeni 11, 2017 14:20

 Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije ima široku lepezu djelovanja, uz suradnju sa svim dionicima u javnom, civilnom, privatnom sektoru te poljoprivrednom, za cilj imaju razvoj ruralnih dijelova županije, zaleđa i otoka. Kako bi to ostvarili potrebno je zadržati ljude u tim dijelovima, odnosno za stanovnike stvoriti uvjete i obaviti sve potrebne predradnje da bi se ruralni dijelovi razvijali u svim segmentima, društvenim, kulturnim, infrastrukturnim...

Petak, Prosinac 18, 2015 00:00

Cilj projekta je podizanje svijesti o potoršnji vode, te o globalnom problemu nedostatka vode u svijetu, rekla je Ivana Dević, voditeljica projekta

Srijeda, Lipanj 12, 2013 00:00 1