agrra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 1, 2021 13:00

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA trenutno je u provedbi projekta »Green Economy and CO2 - GECO2«. GECO2 se pridružuje borbi protiv klimatskih promjena razvijajući nove poljoprivredne i industrijske modele. Cilj projekta je uspostava regionalnih centara za promatranje klimatskih promjena kao i predstavljanje hrvatskim tvrtkama novog dobrovoljnog tržišta ugljika kroz ekonomsku valorizaciju poljoprivrednih praksi.

Petak, Siječanj 29, 2021 21:29

Kada je naš list prošle godine najavio veliki županijski projekt gradnje Centra za preradu mesa u Ninu, malo je tko vjerovao da će njegova realizacija započeti već početkom ove godine. A upravo ovih dana krenulo je ono što su mnogi sudionici projekta i iščekivali, osobito proizvođači Vukovarsko-srijemske županije, a to je - eksperimentala proizvodnja.

Nedjelja, Listopad 18, 2020 11:50

Županjska Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije radi naa još jednom vrijednom projektu, a ovoga puta riječ je o promociji tradicionalne hrane. Projekt je vrijedan pet miijuna kuna, a njime bi se potaknula sve važnija vrsta turizma koja u naš kraj privlači goste željne autohtone hrane - gastroturizam.

Nedjelja, Rujan 6, 2020 10:03

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije trenutačno je u provedbi projekta »Green economy and CO2 – GECO2«. Riječ je o projektu čija ukupna vrijednost iznosi oko 2,5 milijuna eura, a financira se iz prekograničnog programa suradnje Interreg Italija-Hrvatska.

Ponedjeljak, Kolovoz 24, 2020 14:48

Županijska Agencija za ruralni razvoj može se pohvaliti izvrsnim odazivom na natječaj za pružanje pomoći ribarstvu. Kako kaže njen ravnatelj, Vladimir Kovačević, zatvorila je Javni poziv koji je bio usmjeren malim i srednjim poduzećima iz sektora ribarstva i akvakulture s ciljem jačanja njihove konkurentnosti i inovativnosti:

Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2020 17:00

Županijska Agencija za ruralni razvoj dobila je već deset prijava tvrtki s područja marikulture i ribarstva nakon natječaja objavljenog u srpnju. Riječ je o Javnom pozivu za iskaz interesa mikro, malih i srednjih poduzeća iz sektora ribarstva i akvakulture za ulaganje i uvođenje inovativnih koncepata u svoje poslovanje - Projekt Investinfish financiran iz programa prekogranične suradnje Interreg Itaija - Hrvatska 2014. - 2020.
 

Subota, Travanj 11, 2020 20:35

I dok smo kao globalno društvo suočeni s bremenitim izazovima ostaju nam i oni koje susrećemo u svojim sredinama.

Četvrtak, Rujan 5, 2019 12:25

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije dobila je zamjenicu ravnatelja, Ivanu Dević, dosadašnju voditeljicu projekata ruralnog razvoja. Ova ustanova dosad nije imala zamjenika ili zamjenicu, međutim kako je riječ o jednoj od najuspješnijih županijskih ustanova, ali i sve većem broju novih projekata, Ivani Dević u ponedjeljak je povjerena nova dužnost. Kako nam je kazao ravnatelj Agencije, Vladimir Kovačević, na ovo je mjesto imenovana odlukom Upravnog vijeća.

Utorak, Listopad 9, 2018 13:30

Zbog velikog interesa javnosti Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA organizira konfernciju pod nazivom „Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu“ koja će se održati u VIP dvorani Sportskog centra Višnjik u četvrtak, 18. listopada 2018. godine u vremenu od 11 do 14 sati.

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 12:42

Projekt AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području, a koji provode Udruga "Eko Zadar" i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA predstavljen je jučer u Gradskoj knjižnici Benkovac.

Voditeljica projekta Nives Rogoznica na predstavljanju je istaknula kako će se kroz ovaj projekt, koji u potpunosti financira Europska unija, educirati najmanje 41 dugotrajno nezaposlena osoba.

Stranice