hsp as

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 13, 2019 10:27 1

Želeći javnost upoznati s novom predsjednicom zadarske  podružnice HSP Ante Starčevića, Mirandu Jamnicki, u njenoj stranci  neslužbeno saznajemo kako je još uvijek članica - HDZ-a!

Provjerom u popisu članova HDZ-a doista otkrivamo kako je još uvijek  njihov član, odnosno da se nije ispisala iz svoje bivše stranke prije nego  je prešla starčevićancima.

Nedjelja, Ožujak 10, 2019 18:40

Miranda Randy Jamnicki izabrana je za predsjednicu Gradske organizacije Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčevića (HSP AS), Biljana Lisičak Novak za dopredsjednicu, a Petra Dević za njezinu zamjenicu. Odlučili su to članovi  ove stranke jučer poslijepodne na Izbornoj  skupštini  održanoj u zadarskom hotelu Kolovare.

Ponedjeljak, Srpanj 2, 2018 09:52

Kada su stranačku tajnicu Katarinu Bolić otpustili u četvrtom mjesecu trudnoće, u HSP-u Ante Starčevića nisu ni slutili da će joj jednoga dana morati isplatiti odštetu od 130.000 kuna. Bila je to za njih astronomska svota jer je stranka već tada bila u vrlo teškoj financijskoj situaciji.

Subota, Rujan 9, 2017 19:59 2

Tek što su se primirile strasti zbog HOS-ove ploče u Jasenovcu, HSP Ante Starčevića najavljuje postavljanje nove ploče sa znakom  "Za dom spremni". Odlučni su u nakani da novu ploču postave na isto  mjesto s koje je skinuta prethodna jer za njih, kako tvrde, pozdrav za  dom spremni nije i neće biti ustaški pozdrav.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 17:15

Povodom sutrašnjeg spomendana, Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima, HSP AS je održao konferenciju za medije na kojoj su sudjelovali predsjednik stranke, Hrvoje Niče, glavni tajnik Pero Ćorić, predsjednik GO Zadar Mate Lukić i predsjednik NO Ivan Plazina.

Pero Ćorić je podsjetio da je ova stranka povodom ovog spomendana još prije dvije godine na Golom otoku najavila da će tražiti i inzistirati na uvođenju dana žrtava komunizma.

Subota, Lipanj 13, 2015 00:00

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčevića (HSP AS) u subotu je izabrala Izvršni izborni stožer stranke za parlamentarne Izbore, na čijem je čelu glavni tajnik Pero Ćorić, koji je zadužen za komunikaciju i koordinaciju sa strateškim partnerom HDZ-om i drugim koalicijskim partnerima.

Utorak, Travanj 7, 2015 00:00

Predstavnici Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) održali su na Narodnom trgu u Zadru tradicionalnu uskrsnu akciju u kojoj su darivali građane Zadra prigodnim pogačama i drugim promotivnim poklonima. Osobitu ulogu su pritom imali klub žena Starčevićanki, kao i klub mladih HSP AS, koji su darivali sve prisutne građane na Narodnom trgu u Zadru, čestitajući im ujedno Uskrs.

Četvrtak, Ožujak 19, 2015 00:00

Iako će u HSP-u Ante Starčevića nerado priznati da je odlazak poznatog zadarskog branitelja Gorana Burčula u Hrvatsku konzervativnu stranku ipak nanio štetu, činjenica je da je ovaj transfer donio veliki minus pravašima.

Utorak, Siječanj 13, 2015 00:00

Županijsko vijeće HSP Ante Starčevića donijelo je odluku o  imenovanju koordinatora za podružnicu Škabrnja. Razlog je raspuštanje  podružnice u Škabrnji o čemu je odluka donijeta na sjednici Predsjedništva HSP AS-a održanoj u subotu u Županji.

U priopćenju Županijskog vijeća koje potpisuje njihov poslovni tajnik  Marinu Buovac, tako stoji:

Stranice