brzobrodska linija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 27, 2017 22:51

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković u ponedjeljak, 30. listopada, prisustvovat će potpisivanju Sporazuma o zajedničkom financiranju državne brzobrodske linije 9141 Pula – (Unije – Susak) – Mali Lošinj – (Ilovik – Silba) – Zadar.

Sporazum će potpisati ravnateljica Agencije za obalni linijski pomorski promet Paula Vidović sa predstavnicima Primorsko-goranske i Zadarske županije te gradova Pula, Mali Lošinj i Zadar.

Petak, Kolovoz 9, 2013 00:00

Dosadašnji koncesionar Jadrolinija omogućavala je zaposlenima u Mardešiću, Osnovnoj školi i drugima koji su svakodnevno koristili liniji Zadar-Sali-Zadar jeftiniju mjesečnu kartu, tzv. pokaz koji ih je stajao 360 kuna. A sada na brodovima G&V linea za tu kartu treba platiti 80 kuna dnevno, pokaza nema - jer nije predviđeno! Za radnike Mardešića to je dvije trećine mjesečne plaće