toni filipi

Utorak, Listopad 14, 2014 00:00

U petak 17. listopada u Zagrebu počinje Europsko juniorskog prvenstvo za boksače. Jedan od hrvatskih aduta na ovom natjecanju bit će i Toni Filipi, član zadarske Zlatne rukavice, kojeg očekuje nastup u kategoriji do 91 kg. Filipi ove godine već ima dvije srebrne medalje s velikih natjecanja, Svjetskog juniorskog prvenstva i Olimpijskih igara mladih. U oba finala bolji od Zadranina bio je Kubanac Yordan Hernandez.

Utorak, Rujan 2, 2014 00:00

Nedjelja, Kolovoz 24, 2014 00:00

Toni Filipi u 15 sati po našem vremenu nastupa u polufinalu Olimpijskih igara mladih u kineskom Nanjingu. Protivnik zadarskom boksaču u kategoriji do 91 kilograma je Jin Nyong Kim iz Južne Koreje. Mladi Saljanin u Kini je već od 11. kolovoza, te je u pripremi za ovaj meč trenirao dva puta dnevno s izbornikom Marijom Šivolijom.

Ponedjeljak, Travanj 21, 2014 00:00

Sjajan uspjeh ostvarili su hrvatski boksači na Svjetskom prvenstvu za juniore u Sofiji osiguravši medalju te odlazak na Olimpijske igre mladih u Kinu.  Luka Prtenjača (69 kg, BK Sesvete) jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Talijana Lizzija. Luka Plantić (BK Sesvete) u srednjoj je maestralno pretukao Kazahstanca  Belzana Bokirova, a teškaš Toni Filipi (BK Zlatna rukavica) u tijesnoj borbi savladao je Azerbajdžanca Shukrana Mehdiyeva.  Sva trojica polufinale boksaju u Srijedu.

Petak, Ožujak 14, 2014 00:00

Na Prvenstvu Hrvatske u boksu za juniore koje se održalo u Sesvetama zlatom se u teškoj kategoriji okitio i najmlađi iz boksačke loze Filipi, Toni Filipi, i tako postao juniorski prvak Hrvatske. Mladi Filipi jedini je zadarski boksač koji je uspio kroz dvije borbe uzeti zlatnu medalju.

Nedjelja, Kolovoz 11, 2013 00:00

Toni je boksač koji ne taktizira. Ide, nogometnim rječnikom, va banque. Navali na protivnika i želi ga u jednom dahu savladati. To mu pokušavamo izbiti iz glave, ali se ne da - kazao je Tonijev trener Mario Nikolić