liburnija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 9, 2022 13:54

Radnici Liburnije postigli su dogovor s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem te će plaća već za idući mjesec biti uvećana za 10 posto, a vozači autobusa imat će povećanje koeficijenta na 1,9. No, predstavnici sindikata naglasili su da će ovaj dogovor biti realiziran uz uvjet - podizanja kredita od 10 milijuna kuna.

Srijeda, Lipanj 8, 2022 11:55

Najnoviji događaji u Gradu Zadru i Liburniji ukazuju na to da će gradski prijevoznik ipak dobiti 10 milijuna kuna kredita koji je, uz kredit KK Zadar, postao vruće političko pitanje lokalnog HDZ-a. Naime, na ovoj su točki zadnje sjednice Gradskog vijeća zube »lomili« i vlast i oporba, ali najnovije informacije iz HDZ-a govore da je stvar već riješena.

Petak, Lipanj 3, 2022 13:00

Dok Liburnija ne uvede transparentno trošenja sredstva, zadarski SDP neće podići ruku za kredit gradskom prijevozniku. Naprotiv, dokle god HDZ u vlastite svrhe koristi trenutnu situaciju u Gradskom vijeću, SDP-ovi vijećnici uskratit će svoj glas za kredit od deset milijuna kuna, poručuje čelnik zadarskog SDP-a, Daniel Radeta. Nezavisnom Eniju Meštroviću stoga zamjeraju što je HDZ-u već obećao glasove svojih vijećnika, kao i ostaloj opoziciji koja izglasava sve što HDZ-u treba.

Četvrtak, Lipanj 2, 2022 11:42

Na prošloj sjednici Gradskog vijeća nezavisni Enio Meštrović odbio je glasovati za kredit od deset milijuna kuna gradskoj tvrtki Liburnija. Zahtjev za davanje suglasnosti među oporbom nije prošao iako je HDZ ukazao na iznimno tešku situaciju ovog gradskog prijevoznika upozoravajući da im prijeti i neisplata plaća.

Srijeda, Ožujak 23, 2022 08:57

Zadarska tvrtka Liburnija d.o.o. provela je javni natječaj za nabavku 21 autobusa, kojima će zamijeniti dio zastarjelog voznog parka.

Utorak, Veljača 1, 2022 11:45

Cijene goriva i naftnih derivata posljednjih tjedana »divljaju« pa trenutačno plaćamo nikad skuplji benzin i dizelska goriva. Iako vladajući pokušavaju intervenirati da do dodatnih poskupljenja ne dođe, što bi se odrazilo na budžet građana, utjeha je to mala i nikakva običnom čovjeku.
Hoće li najavljeni val poskupljenja utjecati i na skuplje cijene karata u zadarskom gradskom i prigradskom prijevozu, provjerili smo u Liburniji.

Petak, Studeni 12, 2021 12:18

Zbog radova na Bokanjcu Liburnija je objavila promjene u voznom redu koje kreću od ovog ponedjeljka:

Od 15.11.2021. godine (ponedjeljak) do završetka građevinskih radova na ulici Matekovića brig linija javnog gradskog prijevoza  za naselje ”Bokanjac” prometovati će u oba smjera ulicom Davora Trstenjaka.

Petak, Rujan 24, 2021 10:40

U Liburniji je predstavljen najprodavaniji e-bus proizvođača BYD, kojega u Hrvatskoj i Sloveniji zastupa splitska tvrtka Aquaput, a koji je proizveden u Europskoj uniji.

Utorak, Srpanj 13, 2021 13:29

Početkom pandemije koronavirusa Liburnija je sukladno epidemiološkim mjerama smanjila broj linija prema prigradskim naseljima, a prateći razvoj situacije u proteklih nekoliko mjeseci sukladno potrebama broj se linija povećao. Međutim, prema nekim je destinacijama broj linija ostao na malom broju pa tako putnici prema Viru vikendom mogu birati između samo tri linije.

Utorak, Svibanj 18, 2021 10:53

U sklopu Drugog poziva za sufinanciranje nabave autobusa za pružanje usluga javnog gradskog prijevoza, autobusnom operateru Liburnija d.o.o. odobren je projekt »Nastavak nabave novih autobusa za Liburniju d.o.o.«

Stranice