liburnija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Rujan 5, 2019 14:58

Osobito mi je zadovoljstvo da smo uspješno završili projekt nabave 25 novih autobusa za gradski i prigradski promet. Autobusi su isporučeni prije ugovorenog roka te je velika većina već u prometu. Ostali dio autobusa uključen je u radne zadatke, a građanima i putnicima ostaje na volju uživati u vožnji u novim autobusima.

Petak, Kolovoz 23, 2019 10:44

Zadarska Liburnija nije uključena u štrajk upozorenja vozača autobusa jer ne patricipira u Državnom proračunu, opcija štrajka je za one koji se sufinaciraju iz Državnog proračuna, ali smo poslali pismo potpore štrajku. Ono što drugi traže mi već imamo ostvareno.

Srijeda, Kolovoz 14, 2019 13:46

Iz tvrtke Liburnija d.o.o. apeliraju na naše sugrađane i goste za razumijevanje zbog kašnjenja njihovih autobusa na određenim gradskim i prigradskim linijama.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Srijeda, Srpanj 24, 2019 12:47

Zadrani i brojni turisti koji korite javni gradski prijevoz već godinu dana mogu koristiti aplikaciju Smartica kako bi si olakšali kupovinu karte. Osim toga, tijekom ljetnih mjeseci, ukoliko se plaća Mastercard/Maestro karticom omogućena je i kupovina karata po duplo povoljnijoj cijeni.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 16:56

Liburnija je ovih dana dobila prvih 11 od 25 autobusa, kojima će obnoviti gotovo trećinu voznog parka. Riječ je o prigradskim autobusimaa marke Iveco, tip Crossway.
Autobusi su nabavljeni u sklopu projekta nabave 25 novih gradskih i prigradskih autobusa i to šest gradskih i 19 prigradskih autobusa (od toga osam s podiznom rampom za osobe smanjene pokretljivosti).
Ostatak isporuke očekuje se u skorom vremenu odnosno sukladno roku isporuke.

Subota, Srpanj 20, 2019 14:37

Sindikat prometa i veza podružnica,,Liburnija«d.o.o. Zadar poslao je priopćenje u kojem se očituju o sindikalnim akcijama provođenim tijekom travnja i svibnja ove godine. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Četvrtak, Travanj 4, 2019 19:30

Nakon što su iz Grada Zadra ponovno dobili odgovor kako  u proračunu nema sredstava za povećanje plaća radnicima Liburnije  d.o.o. za minimalnih 10 posto, radnici i sindikalni predstavnici gradske  prijevozničke tvrtke Liburnija d.o.o. uputili su gradonačelniku Branku  Dukiću i direktoru Liburnije Edvinu Šimunovu otvoreno pismo u kojem najavljuju jednosatnu obustavu rada u ponedjeljak, 8. travnja, u  vremenu od 10 do 11 sati. 

Subota, Ožujak 2, 2019 15:51

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić prihvatio je inicijativu  predstavnika SSSH, SPIVH-a i Podružnice SPIVH-a pri Liburniji d.o.o.  Zadar i u četvrtak organizirao sastanak sindikalista i predstavnika radnika te prijevozničke tvrtke s predstavnicima Grada, direktorom Liburnije  d.o.o. Edvinom Šimununovim, a u svezi zahtjeva radnika Liburnije za  povećanjem plaća, adekvatnog reguliranja i isplate prekovremenog rada,  noćnog rada.

Četvrtak, Veljača 14, 2019 16:39

Nezadovoljni plaćama i drugim pravima radnici gradske autoprijevozničke tvrtke Liburnija d.o.o. priopćenjem za javnost najavili su  nastavak pregovora s direktorom te tvrtke Edvinom Šimunovim kao i  gradonačelnikom grada Zadra Brankom Dukićem. 

Subota, Veljača 9, 2019 18:40

Obnovnom Ulice Ante Starčevića proširena je desna traka te je na njoj napravljeno autobusno stajalište za gradske autobuse. Sada svaki autobus ima točno označeno mjesto gdje stoji, odnosno peron, tako da putnici znaju pored kojeg broja trebaju čekati pojedini autobus. Ovim je izbjegnuto naguravanje i trčanje za autobusima, koji su prije dolaziti i odlazili gotovo bez nekog reda te se nije znalo na koje će mjesto stati za iskrcaj i ukrcaj putnika.

Stranice