liburnija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Srpanj 20, 2019 14:37

Sindikat prometa i veza podružnica,,Liburnija«d.o.o. Zadar poslao je priopćenje u kojem se očituju o sindikalnim akcijama provođenim tijekom travnja i svibnja ove godine. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Četvrtak, Travanj 4, 2019 19:30

Nakon što su iz Grada Zadra ponovno dobili odgovor kako  u proračunu nema sredstava za povećanje plaća radnicima Liburnije  d.o.o. za minimalnih 10 posto, radnici i sindikalni predstavnici gradske  prijevozničke tvrtke Liburnija d.o.o. uputili su gradonačelniku Branku  Dukiću i direktoru Liburnije Edvinu Šimunovu otvoreno pismo u kojem najavljuju jednosatnu obustavu rada u ponedjeljak, 8. travnja, u  vremenu od 10 do 11 sati. 

Subota, Ožujak 2, 2019 15:51

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić prihvatio je inicijativu  predstavnika SSSH, SPIVH-a i Podružnice SPIVH-a pri Liburniji d.o.o.  Zadar i u četvrtak organizirao sastanak sindikalista i predstavnika radnika te prijevozničke tvrtke s predstavnicima Grada, direktorom Liburnije  d.o.o. Edvinom Šimununovim, a u svezi zahtjeva radnika Liburnije za  povećanjem plaća, adekvatnog reguliranja i isplate prekovremenog rada,  noćnog rada.

Četvrtak, Veljača 14, 2019 16:39

Nezadovoljni plaćama i drugim pravima radnici gradske autoprijevozničke tvrtke Liburnija d.o.o. priopćenjem za javnost najavili su  nastavak pregovora s direktorom te tvrtke Edvinom Šimunovim kao i  gradonačelnikom grada Zadra Brankom Dukićem. 

Subota, Veljača 9, 2019 18:40

Obnovnom Ulice Ante Starčevića proširena je desna traka te je na njoj napravljeno autobusno stajalište za gradske autobuse. Sada svaki autobus ima točno označeno mjesto gdje stoji, odnosno peron, tako da putnici znaju pored kojeg broja trebaju čekati pojedini autobus. Ovim je izbjegnuto naguravanje i trčanje za autobusima, koji su prije dolaziti i odlazili gotovo bez nekog reda te se nije znalo na koje će mjesto stati za iskrcaj i ukrcaj putnika.

Utorak, Veljača 5, 2019 14:48

Zadarska Liburnija uskoro nabavlja 25 novih autobusa za gradski i prigradski promet. Posao je to. kako je na današnjoj konferenciji rekao direktor Edvin Šimunov, vrijedan ukupno 44,9 milijuna kuna, a projekt je sufinanciran sredstvima iz Kohezijskog fonda.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 10:09

Konferencija za medije održat će se sutra u Hotelu Kolovare vezano uz EU sufinancirani projekt "Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o."

Tom prigodom predstavit će se projekt nabave 25 gradskih i prigradskih autobusa za Liburniju d.o.o. prema normi EURO IV s niskom emisijom CO2 i prilagođenih osobama s invaliditetom.

Utorak, Siječanj 29, 2019 19:15

Nedavni nemili događaj iz Splita, kada je vozač javnog gradskog prijevoznika opljačkan i ozlijeđen, izazvao je žestoke reakcije sindikata i udruga koje okupljaju vozače i prometne radnike koji traže bolje  sigurnosne uvjete za svoje djelatnike koji su nerijetko izloženi verbalnim, pa i fizičkim napadima, posebno od strane putnika.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 19:00

Zadarska prijevoznička tvrtka Liburnija pred potpisivanjem  je ugovora s tvrtkom Autobus d.o.o. iz Resnika kod Zagreba o nabavci 25  autobusa marke Iveco ukupno procijenjene vrijednosti 35,4 milijuna kuna.

Nedjelja, Prosinac 2, 2018 13:37

Povodom nedavnog napada koji se dogodio u četvrtak,  28. studenog oko 21 sat na autobus Liburnije, na relaciji Zadar – Pakoštane, obavještavamo javnost da ćemo o tome obavijestiti Općinsko državno odvjetništvo, te podignuti kaznene prijave protiv počinitelja zbog  ugrožavanja života i zdravlja ljudi, te oštećenja tuđe imovine, stoji u  priopćenju Sindikata prometa i veza, podružnica Liburnija d.o.o, Zadar.

Stranice