liburnija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 1, 2020 17:17

Zadarska Liburnija bi mogla organizirati izvanrednu autobusnu liniju iz Gaženice, i to u vrlo kratkom roku, istaknuo je direktor Liburnije Edvin Šimunov, dodajući kako je jedna takva linija potreba i zbog liječnika i djelatnika Psihijatrijske bolnice Ugljan, no napominje kako je to moguće organizirati jedino ako tako odluči Stožer civilne zaštite.

Petak, Ožujak 13, 2020 15:27

Dogovor koji je nakon višemjesečnih pregovora i nekoliko štrajkova postignut između sindikalnih predstavnika Liburnije s jedne, te gradonačelnika Branka Dukića i direktora ove gradske prijevozničke tvrtke Edvina Šimunova s druge strane, realiziran je u dogovorenom roku.

Ponedjeljak, Listopad 14, 2019 20:00

Nakon višemjesečnih pregovora i nekoliko štrajkova pod motom »Za sve ima, za radnike nema« danas je konačno postignut dogovor za između sindikalnih predstavnika Liburnije s jedne, te gradonačelnika Branka Dukića i direktora ove gradske prijevozničke tvrtke Edvina Šimunova s druge strane.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 13:51

Liburnija je početkom rujna predstavila i u promet pustila 25 novih modernih autobusa koji bi trebali pridonijeti modernizaciji i poboljšanju javnog gradskog prijevoza. Tada je rečeno kako će se uskoro autobusi digitalizirati kako bi putnici imali bolji pregled i informacije o tome kada dolazi koji autobus.
Imajući u vidu kako su autobusi na gradskim cestama već 20-ak dana odlučili smo isprobati kako je to voziti se novim, modernim autobusima.

Četvrtak, Rujan 5, 2019 14:58

Osobito mi je zadovoljstvo da smo uspješno završili projekt nabave 25 novih autobusa za gradski i prigradski promet. Autobusi su isporučeni prije ugovorenog roka te je velika većina već u prometu. Ostali dio autobusa uključen je u radne zadatke, a građanima i putnicima ostaje na volju uživati u vožnji u novim autobusima.

Petak, Kolovoz 23, 2019 10:44

Zadarska Liburnija nije uključena u štrajk upozorenja vozača autobusa jer ne patricipira u Državnom proračunu, opcija štrajka je za one koji se sufinaciraju iz Državnog proračuna, ali smo poslali pismo potpore štrajku. Ono što drugi traže mi već imamo ostvareno.

Srijeda, Kolovoz 14, 2019 13:46

Iz tvrtke Liburnija d.o.o. apeliraju na naše sugrađane i goste za razumijevanje zbog kašnjenja njihovih autobusa na određenim gradskim i prigradskim linijama.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Srijeda, Srpanj 24, 2019 12:47

Zadrani i brojni turisti koji korite javni gradski prijevoz već godinu dana mogu koristiti aplikaciju Smartica kako bi si olakšali kupovinu karte. Osim toga, tijekom ljetnih mjeseci, ukoliko se plaća Mastercard/Maestro karticom omogućena je i kupovina karata po duplo povoljnijoj cijeni.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 16:56

Liburnija je ovih dana dobila prvih 11 od 25 autobusa, kojima će obnoviti gotovo trećinu voznog parka. Riječ je o prigradskim autobusimaa marke Iveco, tip Crossway.
Autobusi su nabavljeni u sklopu projekta nabave 25 novih gradskih i prigradskih autobusa i to šest gradskih i 19 prigradskih autobusa (od toga osam s podiznom rampom za osobe smanjene pokretljivosti).
Ostatak isporuke očekuje se u skorom vremenu odnosno sukladno roku isporuke.

Subota, Srpanj 20, 2019 14:37

Sindikat prometa i veza podružnica,,Liburnija«d.o.o. Zadar poslao je priopćenje u kojem se očituju o sindikalnim akcijama provođenim tijekom travnja i svibnja ove godine. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stranice