liburnija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Rujan 2, 2020 11:15

Još je manje od tjedan dana do početka nastave u, kako se za sada čini, prilično neizvjesnoj školskoj godini gdje se još uvijek ništa sa sigurnošću ne zna. Ipak, neke stvari polako su se počele kristalizirati, poput organizacije prijevoza učenika.

Nedjelja, Kolovoz 30, 2020 09:58

Za osam dana trebala bi početi nova školska godina, ravnatelji i stručne službe osnovnih i srednjih škola već su donijeli planove i scenarije kako bi se nastava trebala provoditi, ali još je mnogo nepoznanica pred nama. Jedna od tih nepoznanica je svakako i prijevoz učenika do škole. Naime, mnogo je djece, posebno u ruralnim krajevima naše županije, kao i srednjoškolaca, koji do škola dolaze odnosno dovoze se autobusom.

Ponedjeljak, Srpanj 20, 2020 15:54

Osim Nasada na posljednoj sjednici Gradskog vijeća još je jedna zadarska, gradska tvrtka bila »na tapetu« oporbe, pa ja tako gradska vijećnica iz redova SDP-a, Jelena Jelavić pitala gradonačelnika Branka Dukića do kad će se tolerirati loše poslovanje Liburnije, objašnjavjući to i činjenicom kako je stanje još gore zbog panedmije koronavirusa i činjenice da javni gradski prijevoz koriste u većini učenici i umirovljenici koji i imaju povlaštene karte te je dodala kako je javni gradski prijevoz

Utorak, Srpanj 14, 2020 12:25

Uz stroge epidemiološke mjere upravo je u tijeku sjednica Gradskog vijeća na kojoj je nakon izvješća resornog pročelnika Ivana Mijolovića usvojen godišnji izvještaj o izvršenju proračuna za prošlu godinu koji je iznosio oko 450 milijuna kuna, a proračunski višak je bio preko 14 milijuna kuna.

Srijeda, Lipanj 3, 2020 16:54

Nakon popuštanja mjera pandemije koronavirusa, zbrojeni su i prvi financijski gubici kojih nije pošteđena ni zadarska Liburnija.
Kako objašnjava direktor Liburnije, Edvin Šimunov, oporavak je vrlo usporen, jer čim nema učenika, nema ni ispunjenih autobusa, osjeti se pad prihoda od čak preko 60 posto, a što je, ističe Šimunov, jako puno.

Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 21:14

Popuštanjem mjera zaštite od pandemije koronavirusa, jutros je uspostavljen javni gradski i županijski prijevoz. Prema riječima voditelja Prometno-operativnog odjela Liburnije, Slobodana Erslana, gradski prijevoz se odvija prema nekadašnjem voznom redu za nedjelju i blagdane, dok su za prigradsku vožnju napravljeni potpuno novi rasporedi.

Subota, Travanj 25, 2020 16:10

Popuštanjem mjera ponovo kreće i javni prijevoz. Kako će se to točno provesti i koji su uvjeti koje moraju zadovoljiti autobusi zadarske Liburnije upitali smo direktora Edvina Šimunova.
On je potvrdio da prate sve novosti u vezi mjera te kako su spremni za početak vožnje.

Srijeda, Travanj 15, 2020 11:05

Prema nalogu Županijskog stožera civilne zaštite, od jučer je, kako je potvrdio direktor Liburnije Edvin Šimunov, započeo autobusni prijevoz zdravstvenih djelatnika na relaciji luka Gaženica - Autobusni kolodvor.

Subota, Travanj 4, 2020 13:15

Iako je sve iskomunicirano i dogovoreno sa Stožerom civilne zaštite Zadarske županije i s Liburnijom, još se čeka konačna odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o uvođenju izvanredne autobusne linije Luka Gaženica - Autobusni kolodvor, kaže Jure Brižić, načelnik Općine Preko.

Srijeda, Travanj 1, 2020 17:17

Zadarska Liburnija bi mogla organizirati izvanrednu autobusnu liniju iz Gaženice, i to u vrlo kratkom roku, istaknuo je direktor Liburnije Edvin Šimunov, dodajući kako je jedna takva linija potreba i zbog liječnika i djelatnika Psihijatrijske bolnice Ugljan, no napominje kako je to moguće organizirati jedino ako tako odluči Stožer civilne zaštite.

Stranice