liburnija

Subota, Ožujak 2, 2019 15:51

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić prihvatio je inicijativu  predstavnika SSSH, SPIVH-a i Podružnice SPIVH-a pri Liburniji d.o.o.  Zadar i u četvrtak organizirao sastanak sindikalista i predstavnika radnika te prijevozničke tvrtke s predstavnicima Grada, direktorom Liburnije  d.o.o. Edvinom Šimununovim, a u svezi zahtjeva radnika Liburnije za  povećanjem plaća, adekvatnog reguliranja i isplate prekovremenog rada,  noćnog rada.

Četvrtak, Veljača 14, 2019 16:39

Nezadovoljni plaćama i drugim pravima radnici gradske autoprijevozničke tvrtke Liburnija d.o.o. priopćenjem za javnost najavili su  nastavak pregovora s direktorom te tvrtke Edvinom Šimunovim kao i  gradonačelnikom grada Zadra Brankom Dukićem. 

Subota, Veljača 9, 2019 18:40

Obnovnom Ulice Ante Starčevića proširena je desna traka te je na njoj napravljeno autobusno stajalište za gradske autobuse. Sada svaki autobus ima točno označeno mjesto gdje stoji, odnosno peron, tako da putnici znaju pored kojeg broja trebaju čekati pojedini autobus. Ovim je izbjegnuto naguravanje i trčanje za autobusima, koji su prije dolaziti i odlazili gotovo bez nekog reda te se nije znalo na koje će mjesto stati za iskrcaj i ukrcaj putnika.

Utorak, Veljača 5, 2019 14:48

Zadarska Liburnija uskoro nabavlja 25 novih autobusa za gradski i prigradski promet. Posao je to. kako je na današnjoj konferenciji rekao direktor Edvin Šimunov, vrijedan ukupno 44,9 milijuna kuna, a projekt je sufinanciran sredstvima iz Kohezijskog fonda.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 10:09

Konferencija za medije održat će se sutra u Hotelu Kolovare vezano uz EU sufinancirani projekt "Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o."

Tom prigodom predstavit će se projekt nabave 25 gradskih i prigradskih autobusa za Liburniju d.o.o. prema normi EURO IV s niskom emisijom CO2 i prilagođenih osobama s invaliditetom.

Utorak, Siječanj 29, 2019 19:15

Nedavni nemili događaj iz Splita, kada je vozač javnog gradskog prijevoznika opljačkan i ozlijeđen, izazvao je žestoke reakcije sindikata i udruga koje okupljaju vozače i prometne radnike koji traže bolje  sigurnosne uvjete za svoje djelatnike koji su nerijetko izloženi verbalnim, pa i fizičkim napadima, posebno od strane putnika.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 19:00

Zadarska prijevoznička tvrtka Liburnija pred potpisivanjem  je ugovora s tvrtkom Autobus d.o.o. iz Resnika kod Zagreba o nabavci 25  autobusa marke Iveco ukupno procijenjene vrijednosti 35,4 milijuna kuna.

Nedjelja, Prosinac 2, 2018 13:37

Povodom nedavnog napada koji se dogodio u četvrtak,  28. studenog oko 21 sat na autobus Liburnije, na relaciji Zadar – Pakoštane, obavještavamo javnost da ćemo o tome obavijestiti Općinsko državno odvjetništvo, te podignuti kaznene prijave protiv počinitelja zbog  ugrožavanja života i zdravlja ljudi, te oštećenja tuđe imovine, stoji u  priopćenju Sindikata prometa i veza, podružnica Liburnija d.o.o, Zadar.

Subota, Listopad 20, 2018 09:00

Zašto i mi, kao stanari drugih, čak i manje naseljenih dijelova grada, nemamo pravo na češće autobusne linije, već svakih sat vremena? Smatramo da to nije u redu jer je u neposrednoj blizini autobusnog stajališta šest višestambenih zgrada i dosta obiteljskih kuća.

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 12:27

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric danas su u zadarskoj Gradskoj vijećnici s direktorom tvrtke Liburnija d.o.o. Edvinom Šimunovom potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt nabave 25 novih autobusa koji će zamijeniti dotrajali i zastarjeli vozni park.

Stranice