nasadi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 18, 2020 23:14

I na zadarskim grobljima uvedene su mjere za sprečavanje širenja koronavirusa. Kako je objasnio Lenko Ugrenić, direktor tvrtke Nasadi d.o.o., posljednji ispraćaji će se sukladno preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite organizirati uz mjere opreza.
Iako za sada nema uputa, kako organizirati sahranu osobe koja bi preminula od koronavirusa, Ugrinić apelira na sve one koji dolaze na ispraćaj da izraze sućuti užoj obitelji iskažu bez rukovanja, grljenja i ljubljenja.

Srijeda, Ožujak 18, 2020 10:51

Radnici Nasada ispilali su prvo visoko drvo u drvoredu na Putu Petrića. Naime, kako su nam dojavili čitatelji, pilanje visokog stabla počelo je već u ranim jutarnjim satima, oko 7.30, da bi do podne sasjekli drvo do korijena.
Čitateljica koja nam je dojavila informaciju o ovoj akciji rekla nam je kako je riječ o stablu koje je na početku drvoreda koji se nalazi uz terasu obližnjeg kafića.
Provjerili smo u Nasadima o čemu se radi te zašto su ispilali to stablo.

Utorak, Studeni 5, 2019 11:15

Ni gotovo dva mjeseca od kad je Zadarski list pisao o problemu ružnih grafita kojima je devastiran spomenik u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, ništa se nije promijenilo, odnosno ništa se nije napravilo kako bi se taj problem riješio.

Ponedjeljak, Rujan 9, 2019 13:00

Dolaskom jeseni u zadarskim Nasadima planiraju se veliki hortikulturni radovi. Kako nas je izvijestila pomoćnica direktora Zrinka Prusac, uskoro kreću radovi na dva važna projekta u gradu.

Ponedjeljak, Srpanj 29, 2019 11:18

Sudeći prema izvješću direktora Nasada, čini se kako su u protekloj godini imali problema sa nedostatkom »robe«. Naime, u izvješću za proteklu godinu Lenko Ugrinić upozorava gradsku vlast na tri problema, od kojih su dva pomalo bizarna jer je riječ o manjku lijesova i pokojnika.

Ponedjeljak, Srpanj 8, 2019 18:08

S obzirom na to da su nam se javili Zadrani kojima nije bilo jasno zašto su za cjelogodišnju grobnu naknadu dobili račun 30. lipnja, od Nasada smo zatražili pojašnjenje vezano za spomenute uplatnice za održavanje grobnih mjesta te i za njihov broj na Gradskom groblju i Groblju Belafuža kao i cijenu naknade ovisno o vrsti i veličini grobnica.

Četvrtak, Lipanj 27, 2019 15:24

U ovo vrime od 20. lipnja do početka srpnja  nekada je u Škabrnji  bila prava "ludnica".  Berbu maraške pratio je neviđeni šušur, užurbanost.. A danas – ništa od toga. Ono što se  još „koprca“ to su zadnji izdisaji. Kako je krenulo za dvi, tri godine marašku ćemo moći još  vidjeti  samo na  dalekovidnici, u  dokumentarcima, kaže Marko  Ivković iz Škabrnje. Nekada je  bio direktor tamošnje PZ Škabrnja koja je sada u stečaju, a još je  jedan od rijetkih koji uzgaja maraške.

Srijeda, Lipanj 12, 2019 12:43 1

Oporbeni vijećnik Antonio Baus na sjednici Gradskog vijeća  3. travnja zatražio je podatke o plaćama direktora gradskih tvrtki te  njihovih zamjenika i pomoćnika. Gradonačelnik Branko Dukić stoga je  svojim direktorima naložio podnošenje izvješća o plaćama, a njihovi odgovori pak otkrivaju vrlo intrigantne podatke, počev od različitih visina  plaća od jedne do druge gradske tvrtke, do jedne pomalo bizarne situacije da je plaća direktora Nasada - manja od plaće njegove pomoćnice!

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 13:03

Ovogodišnji su Eko dani, 18. po redu, u organizaciji Prirodoslovno-grafičke škole Zadar već uobičajeno počeli sadnjom stabla u Perivoju Vladimira Nazora (ispred škole), danas u 11 sati.

Petak, Travanj 26, 2019 15:52

Ljubitelja cvijeća svih vrsta i oblika jutros su došli na svoje. Naime, na Forumu je upriličeno svečano otvorenje 5. Vrtne izložbe cvijeća "Cvijet Zadra".

Stranice