seljacka trznica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Siječanj 11, 2015 00:00

Kupovina sezonskih namirnica izravno od proizvođača sa  zadarskog područja najveća je prednost Seljačke tržnice, mjesta na kojemu u Zadru već više od godinu dana subotom svoju robu izlažu brojna  lokalna obiteljsko poljoprivredna gospodarstva. Prostor ispred trgovačkog centra i ovu su subotu posjetili brojni kupci koji su imali priliku  kupiti razne vrste sezonskog voća i povrća, ljekovito bilje, prirodni med,  delicije rađene od morskih plodova i sireve.

Nedjelja, Rujan 21, 2014 00:00 1

Usprkos nevremenu i obilnoj kiši koja se jučer ujutro slila na naš grad, ispred trgovačkog centra Supernova prigodnim je programom i u veselom raspoloženju obilježena prva godina rada Seljačke tržnice Zadarske županije.

josipovic_seljacka trznica
Subota, Studeni 30, 2013 00:00

 Svjetski ruralni forum pokrenuo je inicijativu 2014. Međunarodna godina obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te je dobio potporu više od 360 civilnih društava i poljoprivrednih organizacija.

Na 66. zasjedanju Glavne skupštine Ujedinjenih naroda, 2014. je i službeno proglašena Međunarodnom godinom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

josipovic_seljacka trznica
Subota, Studeni 9, 2013 00:00

Vlasnička struktura INA-e mora biti takva da se osigura nacionalni interes, kako je rekao hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas u svom obilasku Seljačke tržnice u Zadru.

Nedjelja, Rujan 22, 2013 00:00

Proizvodi Bože Paića brzo su jučer nestajali sa štanda, a i mi smo posegnuli za domaćom čičvardom, jer ona kineska, kanadska ili odakle već ne dolazi u naše trgovačke centre, nije nam baš privlačna

Četvrtak, Kolovoz 29, 2013 00:00 1

Na parkiralištu ispred trgovačkog centra Supernova, kod drugoga, zapadnog ulaza uskoro će se smjestiti seljačka tržnica. Otvorenje je predviđeno za drugu polovicu rujna, a tržnica će raditi samo subotom.

Seljačka tržnica bit će prva tržnica takvoga tipa u Zadarskoj županiji s kvalitetnim, lokalnim poljoprivrednim proizvodima provjerenog porijekla.