branko kutija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Godišnje izvješće o izvršenju proračuna Grada Benkovca za 2014. godinu prihvaćeno je velikom većinom glasova na sjednici Vijeća održanoj u ponedjeljak navečer u Gradskoj vijećnici. Petnaest vijećnika bilo je za, dok je protiv bio samo Milenko Marinović, a nedostajao je vijećnik Miloš Ćiritović.

Utorak, Travanj 28, 2015 00:00 1

Vijećnika Milenka Marinovića na Gradskom je vijeću Benkovca, održanom u ponedjeljak navečer, zanimalo je li zaposlenje Davorke Krnčević, bivše ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, u Gradsku upravu mimo javnog natječaja protuzakonito i time kažnjivo djelo?

Srijeda, Ožujak 18, 2015 00:00 4

U povodu obilježavanja 25. obljetnice osnivanja benkovačkog HDZ-a i bezuspješnog pokušaja atentata na dr. Franju Tuđmana,   na prigodnoj jr svečanosti pred oko tisuća Benkovčana, gostiju i  uzvanika otkriven velebni spomenik prvog predsjednika Republike Hrvatske i HDZ-a, visok četiri metara.

Petak, Veljača 13, 2015 00:00

Božidar Kalmeta, prvi čovjek zadarskog HDZ-a, na svečanom je obilježavanju 25. obljetnice osnutka HDZ-a u Starigradu izrazio nezadovoljstvo s većinom članova benkovačkog Gradskog odbora HDZ-a koji su potpisnici pismene neopozive ostavke upućene Glavnom tajništvu u Zagreb i Županijskom odboru u Zadar. Iako Kalmeta nije izričito spominjao mjesto i imena, iz njegove izjave mogla se iščitati podrška kolegi gradonačelniku Branku Kutiji.

Petak, Veljača 6, 2015 00:00

U benkovačkom HDZ-u, po svemu sudeći, na vidiku su novi unutarstranački izbori. Naime, većina članova Gradskog odbora HDZ-a Benkovac prije dva dana dali su pismene neopozive ostavke na članstvo u GO, i to navodno zbog nezadovoljstva radom kako odbora, tako i njegova predsjednika Branka Kutije.

Subota, Siječanj 19, 2013 00:00 2

Vi ste rođeni u drugoj županiji, živite u Zadru, a vijećnik ste u Benkovcu, i nikom ništa, a pitanja postavljate kao milicajac, kazao je Kutija Bajalici

Petak, Siječanj 11, 2013 00:00 1

Htjelo se zamazati ljudima oči, pa je samo na nekoliko mjesta očišćen otpad i to tamo gdje je ljudima vidljiviji. Tako je očišćeno nešto na početku i na kraju Lišana Tinjskih, ali ne i u sredini, rekao je Bajalica

Četvrtak, Siječanj 3, 2013 00:00

Financijska nam situacija, nažalost, ne dopušta da izdvajamo više sredstava za stipendiranje učenika i studenata, a koristim priliku da se zahvalim OTP banci od koje smo ove godine dobili 50 tisuća kuna što će nam uvelike olakšati stipendiranje, naglasio je gradonačelnik Kutija

Benkovac azil
Utorak, Lipanj 26, 2012 00:00

Gradonačelnik Benkovca Branko Kutija najavio je tužbu protiv svih medija koji su objavili vijest da su vozači benkovačkog Vodovoda rušili bivši azil za životinje i pri tom pregazili tri štenca ne obazirući se na upozorenja nekadašnjeg voditelja azila Dinka Ožakovića. Kutija je to najavio na tiskovnoj konferenciji koja je održana pokraj azila na kojem nisu vidljivi tragovi rušenja.

Stranice