zavod za hitnu medicinu

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 23, 2019 19:01 1

Župan Božidar Longin, gradonačelnik Grada Nina Emil Ćurko i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Predrag Orlović, sa suradnicima, danas su polaganjem kamena temeljca svečano obilježili početak radova na novoj zgradi Zavoda za hitnu medicinu Zadarske Županije - Ispostava Nin.

Srijeda, Svibanj 15, 2019 11:30

U županijskom Zavodu za hitnu medicinu ove subote započinju edukacije u Odjelu za sanitetski prijevoz. Kako nam je kazao ravnatelj Zavoda, dr. Predrag Orlović, one će se održati preko Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i to u nazočnosti tri nacionalna instruktora    ovlaštena za njihovo održavanje.

Petak, Travanj 26, 2019 10:27

Ministarstvo zdravstva objavilo je rješenje o inspekcijskom  nadzoru u Zavodu za hitnu medicinu Zadarke županije. Riječ je o nadzoru kojega je provela viša zdravstvena inspektorica Ariana Filipčić,  po prijavi djelatnika Odjela za sanitetski prijevoz Zavoda.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 15:00

Na sjednici Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu dr. Predrag Orlović dobio je još jedan mandat ravnatelja na čelu ove županijske ustanove. Kako saznajemo od predsjednika UV-a, Stipe Bjeliša, odluka je bila jednoglasna te Orlović od 30. travnja i službeno nastavlja još jedan mandat.

Ponedjeljak, Travanj 15, 2019 18:48

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu zaprimilo je nove  prijave za mjesto ravnatelja ove županijske ustanove. Riječ je o Marini Marić, bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a, inače djelatnici  Zavoda, te Denisu Vickoviću, također djelatniku Zavoda. Njihove su  molbe zaprimljene poštom, što znači da za ravnateljsko mjesto sada već  ima pet kandidata.

Ponedjeljak, Travanj 8, 2019 15:20

Poštovani, povodom članka objavljenog 4. travnja 2019. u tiskanom izdanju "Zadarskog lista" i na portalu zadarskilist.hr želimo demantirati  netočne navode " ....da NHR upravlja Zavodom za hitnu medicinsku pomoć ..." dovodeći javnost u zabludu.

Petak, Travanj 5, 2019 08:30

Jučer je bio zadnji dan natječaja za ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Javila su se trojica kandidata, a idućih  nekoliko dana čekaju se eventualne prijave poštom.

Na natječaj su se dosad javile tri osobe: aktualni ravnatelj dr. Predrag  Orlović, njegov zamjenik Mirko Erstić i stomatolog Miljenko Ćoza.

Srijeda, Travanj 3, 2019 08:00

Liječnik Slavko Marić više nije predsjednik Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu, što je potvrđeno jučerašnjim rješenjem o  smjeni. Umjesto njega, Vijećem će upravljati njegov stranački kolega,  NHR-ov Stipe Bjeliš.

Ovu su nam vijest jučer potvrdili u stranci, čiji županijski vijećnik Mladen Meštrović kaže:

Utorak, Veljača 26, 2019 10:54

Ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr.  Predragu Orloviću, uskoro ističe mandat na čelu ove županijske ustanove, no kako saznajemo od Upravnog vijeća, u potpunosti stoje iza njegova rada te će Orlović zasigurno dobiti još jedan mandat.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 14:48

Tragični slučaj smrti mladića u Zaprešiću pokrenuo je lavinu polemika i diskusija o manjkavostima u mreži hitne medicinske pomoći, odnosno funkcioniranju timova  T1 i T2 uvedenih u prosincu 2011. godine, ali i onome važnijem -  nužnim promjenama koje je potrebno što prije uvesti kako se takav  slučaj nikada više ne bi ponovio. Razgovarali smo s dr.

Stranice