zavod za hitnu medicinu

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 13, 2019 09:30

Nakon što smo prošli vikend objavili izvještaj s radnog spora koji pred Općinskim sudom zbog nezakonita otkaza ugovora o radu  vodi bivša voditeljica Sanitetskog prijevoza, a koji je u lipnju prošle godine izdvojen iz Doma zdravlja i pripojen Zavodu za hitnu medicinsku  pomoć Zadarske županije, dobili smo nekoliko anonimnih prijava u  kojima se navode razni problemi koji potresaju tu ustanovu.

Ponedjeljak, Lipanj 10, 2019 13:56

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave   (DKOM) poništila je Odluku Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Zadar koji je na provedenom javnom natječaju za Usluge popravka i  održavanja vozila Citroen grupe II odabrao ponudu Auto centra Serdarević u iznosu 221.521,89 kuna. Naloženo je Zavodu da naknadi žalitelju  Auto centru Perović d.o.o. iz Zadra troškove žalbenog postupka u iznosu  od 1.781,25 kuna.

Ponedjeljak, Lipanj 3, 2019 12:28

Županijski Zavod za hitnu medicinu i ove se godine mora  dobro pripremti za turističku sezonu kada naša županija dobije višestruko veći broj stanovnika.

Ravnatelj Zavoda, dr. Predrag Orlović, tako napominje da će u sezoni  dobiti čak deset timova Hitne pomoći više kako bi mogli odgovoriti na  pozive ovako velikog broja stanovništva.

Petak, Svibanj 31, 2019 12:30

Bivši benkovački gradonačelnik, poznati HDZ-ovac, Mirko  Erstić, od ponedjeljka više nije zamjenik ravnatelja županijskog Zavoda  za hitnu medicinu. Dana 3. lipnja ističe mu mandat na ovoj dužnosti, no  kako saznajemo u njegovoj stranci, Erstić više neće biti drugi čovjek Zavoda, već će uskoro imenovati novog zamjenika.

Četvrtak, Svibanj 23, 2019 19:01 1

Župan Božidar Longin, gradonačelnik Grada Nina Emil Ćurko i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Predrag Orlović, sa suradnicima, danas su polaganjem kamena temeljca svečano obilježili početak radova na novoj zgradi Zavoda za hitnu medicinu Zadarske Županije - Ispostava Nin.

Srijeda, Svibanj 15, 2019 11:30

U županijskom Zavodu za hitnu medicinu ove subote započinju edukacije u Odjelu za sanitetski prijevoz. Kako nam je kazao ravnatelj Zavoda, dr. Predrag Orlović, one će se održati preko Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i to u nazočnosti tri nacionalna instruktora    ovlaštena za njihovo održavanje.

Petak, Travanj 26, 2019 10:27

Ministarstvo zdravstva objavilo je rješenje o inspekcijskom  nadzoru u Zavodu za hitnu medicinu Zadarke županije. Riječ je o nadzoru kojega je provela viša zdravstvena inspektorica Ariana Filipčić,  po prijavi djelatnika Odjela za sanitetski prijevoz Zavoda.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 15:00

Na sjednici Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu dr. Predrag Orlović dobio je još jedan mandat ravnatelja na čelu ove županijske ustanove. Kako saznajemo od predsjednika UV-a, Stipe Bjeliša, odluka je bila jednoglasna te Orlović od 30. travnja i službeno nastavlja još jedan mandat.

Ponedjeljak, Travanj 15, 2019 18:48

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu zaprimilo je nove  prijave za mjesto ravnatelja ove županijske ustanove. Riječ je o Marini Marić, bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a, inače djelatnici  Zavoda, te Denisu Vickoviću, također djelatniku Zavoda. Njihove su  molbe zaprimljene poštom, što znači da za ravnateljsko mjesto sada već  ima pet kandidata.

Ponedjeljak, Travanj 8, 2019 15:20

Poštovani, povodom članka objavljenog 4. travnja 2019. u tiskanom izdanju "Zadarskog lista" i na portalu zadarskilist.hr želimo demantirati  netočne navode " ....da NHR upravlja Zavodom za hitnu medicinsku pomoć ..." dovodeći javnost u zabludu.

Stranice