zavod za hitnu medicinu

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Srpanj 4, 2020 09:39

Zadarski turisti, ali i svi stari ili nemoćni, ne moraju više u covid ambulante na davanje uzoraka - Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije doći će im na vrata!

Srijeda, Listopad 9, 2019 09:34

Problemi s nedostatkom vozila u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije, zbog čega su proteklih mjeseci teško bolesni pacijenti ostajali bez usluge sanitetskog prijevoza konačno su riješeni. Vozni park Saniteta u sklopu Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije dobio je pet novih specijaliziranih, odnosno kompletno opremljenih kombija. Budući da ih je putem javne nabave, koja je rezultirala i potpisivanjem ugovora 2.

Srijeda, Rujan 4, 2019 10:20

Nakon svjedočenja Lucije Rožić, bivše voditeljice saniteta pri Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije i dr. Predraga Orlovića, ravnatelja te ustanove, sudac Tomislav Bago zaključio je jučer ovaj radni spor u kojem Rožić ZHM tuži zbog nezakonita otkaza te je objavu odluke najavio za 20. rujan.

Srijeda, Kolovoz 28, 2019 13:53

Uz informaciju kako ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr. Predrag Orlović, obavlja mrtvozornički privatni posao za vrijeme radnog vremena i sa službenim vozilom, od naših čitatelja dobili smo i fotografije koje, prema njihovom mišljenju, to i potvrđuju.

Petak, Kolovoz 16, 2019 15:10

Dok obiteljski liječnici u priobalju sve teže podnose teret povećanog broja pacijenata, turističke ambulante rade onako kako svaki liječnik u primarnoj zdravstvenoj zaštiti može samo sanjati: dnevno prime svega 15 do 20 pacijenata. Situacija je to u većini priobalnih mjesta.

Opterećeno nekoliko ambulati na Poluotoku

Srijeda, Lipanj 26, 2019 10:48

Kao što je naš list najavio krajem svibnja, Ivica Erlić novi je zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu. Odluka je to Upravnog vijeća sa sjednice u ponedjeljak popodne na kojoj su razmatrane dvije molbe, Erlićeva i ona dosadašnjeg zamjenika Mirka Erstića.

No većinom glasova članova UV-a za zamjenika Predraga Orlovića izabran je ekonomist Ivica Erlić, bivši direktor komunalne tvrtke Benković Grada Benkovca.

Četvrtak, Lipanj 13, 2019 09:30

Nakon što smo prošli vikend objavili izvještaj s radnog spora koji pred Općinskim sudom zbog nezakonita otkaza ugovora o radu  vodi bivša voditeljica Sanitetskog prijevoza, a koji je u lipnju prošle godine izdvojen iz Doma zdravlja i pripojen Zavodu za hitnu medicinsku  pomoć Zadarske županije, dobili smo nekoliko anonimnih prijava u  kojima se navode razni problemi koji potresaju tu ustanovu.

Ponedjeljak, Lipanj 10, 2019 13:56

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave   (DKOM) poništila je Odluku Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Zadar koji je na provedenom javnom natječaju za Usluge popravka i  održavanja vozila Citroen grupe II odabrao ponudu Auto centra Serdarević u iznosu 221.521,89 kuna. Naloženo je Zavodu da naknadi žalitelju  Auto centru Perović d.o.o. iz Zadra troškove žalbenog postupka u iznosu  od 1.781,25 kuna.

Ponedjeljak, Lipanj 3, 2019 12:28

Županijski Zavod za hitnu medicinu i ove se godine mora  dobro pripremti za turističku sezonu kada naša županija dobije višestruko veći broj stanovnika.

Ravnatelj Zavoda, dr. Predrag Orlović, tako napominje da će u sezoni  dobiti čak deset timova Hitne pomoći više kako bi mogli odgovoriti na  pozive ovako velikog broja stanovništva.

Petak, Svibanj 31, 2019 12:30

Bivši benkovački gradonačelnik, poznati HDZ-ovac, Mirko  Erstić, od ponedjeljka više nije zamjenik ravnatelja županijskog Zavoda  za hitnu medicinu. Dana 3. lipnja ističe mu mandat na ovoj dužnosti, no  kako saznajemo u njegovoj stranci, Erstić više neće biti drugi čovjek Zavoda, već će uskoro imenovati novog zamjenika.

Stranice