zavod za hitnu medicinu

Ponedjeljak, Travanj 8, 2019 15:20

Poštovani, povodom članka objavljenog 4. travnja 2019. u tiskanom izdanju "Zadarskog lista" i na portalu zadarskilist.hr želimo demantirati  netočne navode " ....da NHR upravlja Zavodom za hitnu medicinsku pomoć ..." dovodeći javnost u zabludu.

Petak, Travanj 5, 2019 08:30

Jučer je bio zadnji dan natječaja za ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Javila su se trojica kandidata, a idućih  nekoliko dana čekaju se eventualne prijave poštom.

Na natječaj su se dosad javile tri osobe: aktualni ravnatelj dr. Predrag  Orlović, njegov zamjenik Mirko Erstić i stomatolog Miljenko Ćoza.

Srijeda, Travanj 3, 2019 08:00

Liječnik Slavko Marić više nije predsjednik Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu, što je potvrđeno jučerašnjim rješenjem o  smjeni. Umjesto njega, Vijećem će upravljati njegov stranački kolega,  NHR-ov Stipe Bjeliš.

Ovu su nam vijest jučer potvrdili u stranci, čiji županijski vijećnik Mladen Meštrović kaže:

Utorak, Veljača 26, 2019 10:54

Ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr.  Predragu Orloviću, uskoro ističe mandat na čelu ove županijske ustanove, no kako saznajemo od Upravnog vijeća, u potpunosti stoje iza njegova rada te će Orlović zasigurno dobiti još jedan mandat.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 14:48

Tragični slučaj smrti mladića u Zaprešiću pokrenuo je lavinu polemika i diskusija o manjkavostima u mreži hitne medicinske pomoći, odnosno funkcioniranju timova  T1 i T2 uvedenih u prosincu 2011. godine, ali i onome važnijem -  nužnim promjenama koje je potrebno što prije uvesti kako se takav  slučaj nikada više ne bi ponovio. Razgovarali smo s dr.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 14:57

Na kolegiju zadarskog župana danas su  svoja izvješća podnijeli predstavnici zdravstvenih ustanova u županiji pa je tako prvi govorio Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar, potom Mladen Mavar, ravnatelj Psihijatrijske bolnice Ugljan, Zoran Škrgatić ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo te Predrag Orlović, ravnatelj Hitne pomoći.

Petak, Travanj 6, 2018 21:19

 Projektni prijedlog ''Specijalističko usavršavanje doktora medicine Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije'', koji je pripremljen i prijavljen uz tehničku podršku Agencije za razvoj Zadarske županije Zadre nove, odabran je za financiranje u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Specijalističko usavršavanje doktora medicine.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

U srijedu popodne održana je sjednica Upravnog vijeća županijskog Zavoda za hitnu medicinu na kojoj je imenovan zamjenik ravnatelja. Riječ je o dosadašnjem vršitelju dužnosti ravnatelja i dugogodišnjem šefu zaštite i voznog parka Zavoda, Mirku Erstiću.

Obzirom da je novi ravnatelj dr. Predrag Orlović liječnik, a Erstić ekonomist, dvojac na čelu Zavoda pacijentima bi trebao donijeti bržu i kvalitetniju uslugu.

Srijeda, Veljača 4, 2015 00:00

Smjenu Davorke Krnčević, ravnateljice županijskog Zavoda  za hitnu medicinu jučer je na traženje novinara na kolegiju komentirao  župan Stupe Zrilić.

Utorak, Listopad 1, 2013 00:00

Zavodu za hitnu medicinu nije potreban posrednik u komunikaciji s javnosti i građanima, smatra župan