zavod za hitnu medicinu

Četvrtak, Travanj 18, 2019 15:00

Na sjednici Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu dr. Predrag Orlović dobio je još jedan mandat ravnatelja na čelu ove županijske ustanove. Kako saznajemo od predsjednika UV-a, Stipe Bjeliša, odluka je bila jednoglasna te Orlović od 30. travnja i službeno nastavlja još jedan mandat.

Ponedjeljak, Travanj 15, 2019 18:48

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu zaprimilo je nove  prijave za mjesto ravnatelja ove županijske ustanove. Riječ je o Marini Marić, bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a, inače djelatnici  Zavoda, te Denisu Vickoviću, također djelatniku Zavoda. Njihove su  molbe zaprimljene poštom, što znači da za ravnateljsko mjesto sada već  ima pet kandidata.

Ponedjeljak, Travanj 8, 2019 15:20

Poštovani, povodom članka objavljenog 4. travnja 2019. u tiskanom izdanju "Zadarskog lista" i na portalu zadarskilist.hr želimo demantirati  netočne navode " ....da NHR upravlja Zavodom za hitnu medicinsku pomoć ..." dovodeći javnost u zabludu.

Petak, Travanj 5, 2019 08:30

Jučer je bio zadnji dan natječaja za ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Javila su se trojica kandidata, a idućih  nekoliko dana čekaju se eventualne prijave poštom.

Na natječaj su se dosad javile tri osobe: aktualni ravnatelj dr. Predrag  Orlović, njegov zamjenik Mirko Erstić i stomatolog Miljenko Ćoza.

Srijeda, Travanj 3, 2019 08:00

Liječnik Slavko Marić više nije predsjednik Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu, što je potvrđeno jučerašnjim rješenjem o  smjeni. Umjesto njega, Vijećem će upravljati njegov stranački kolega,  NHR-ov Stipe Bjeliš.

Ovu su nam vijest jučer potvrdili u stranci, čiji županijski vijećnik Mladen Meštrović kaže:

Utorak, Veljača 26, 2019 10:54

Ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr.  Predragu Orloviću, uskoro ističe mandat na čelu ove županijske ustanove, no kako saznajemo od Upravnog vijeća, u potpunosti stoje iza njegova rada te će Orlović zasigurno dobiti još jedan mandat.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 14:48

Tragični slučaj smrti mladića u Zaprešiću pokrenuo je lavinu polemika i diskusija o manjkavostima u mreži hitne medicinske pomoći, odnosno funkcioniranju timova  T1 i T2 uvedenih u prosincu 2011. godine, ali i onome važnijem -  nužnim promjenama koje je potrebno što prije uvesti kako se takav  slučaj nikada više ne bi ponovio. Razgovarali smo s dr.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 14:57

Na kolegiju zadarskog župana danas su  svoja izvješća podnijeli predstavnici zdravstvenih ustanova u županiji pa je tako prvi govorio Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar, potom Mladen Mavar, ravnatelj Psihijatrijske bolnice Ugljan, Zoran Škrgatić ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo te Predrag Orlović, ravnatelj Hitne pomoći.

Petak, Travanj 6, 2018 21:19

 Projektni prijedlog ''Specijalističko usavršavanje doktora medicine Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije'', koji je pripremljen i prijavljen uz tehničku podršku Agencije za razvoj Zadarske županije Zadre nove, odabran je za financiranje u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Specijalističko usavršavanje doktora medicine.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

U srijedu popodne održana je sjednica Upravnog vijeća županijskog Zavoda za hitnu medicinu na kojoj je imenovan zamjenik ravnatelja. Riječ je o dosadašnjem vršitelju dužnosti ravnatelja i dugogodišnjem šefu zaštite i voznog parka Zavoda, Mirku Erstiću.

Obzirom da je novi ravnatelj dr. Predrag Orlović liječnik, a Erstić ekonomist, dvojac na čelu Zavoda pacijentima bi trebao donijeti bržu i kvalitetniju uslugu.

Stranice