pozar

Petak, Rujan 7, 2018 15:42

Policijski službenici PU zadarske ovršili su očevid na plivarici Arkaj koja se zapalila u kanalu između otoka Ugljana i Iža.

 - Očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo zbog kvara električnih instalacija u razvodnom ormariću struje u strojarnici koji se vrlo brzo proširio na ostatak broda, rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske istaknuvši kako nema dokaza da se radi o kaznenom djelu.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 10:22

Na plivarici Arkaj iz mjesta Kali jučer oko 13 sati u kanalu između otoka Ugljana i Iža izbio je požar u kojem srećom nije stradao nitko od osam članova posade. Prema informacijama koje smo dobili iz PU zadarske, požar je izbio dok se plivarica nalazila na moru u Srednjem kanalu, između otoka Ugljana i Iža.

Srijeda, Rujan 5, 2018 19:07

Požar na ribarici izbio je tijekom plovidbe kanalom između otoka Ugljan i otoka Iža, a vatrogasna akcija još uvijek je u tijeku, dok je posada ribarice srećom neozlijeđena, zahvaljujući pravovremenoj evakuaciji. Prema ribarici u požaru poduzete su spasilačke aktivnosti u kojima su u samome početku sudjelovale i posade putničkog trajekta te privatne ribarice.

Srijeda, Rujan 5, 2018 14:37

Na plivarici Arkaj iz mjesta Kali na Ugljanu danas oko 13 sati u kanalu između otoka Ugljana I Iža izbio je požar u kojem srećom nije stradao nitko od osam članova posade.

Prema informacijama koje smo dobili iz PU zadarske, požar je izbio dok se plivarica nalazila na moru u srednjem kanalu, između otoka Ugljana I Iža. Prema neslužbenim informacijama prvi su u pomoć priskočili članovi posada dvaju brodova – MB Fulija, tvrtke Kali tune, te Jadrolinijinog trajekta Mate Balota.

Nedjelja, Kolovoz 26, 2018 09:41

Iz Centra 112 javljaju kako je noćas oko 04:50 sati zaprimljena dojava o požaru obiteljske kuće na adresi Ulica XII kbr.13. Požar je lokaliziran, a u gašenju su sudjelovali vatrogasci iz Zadra i Benkovca.

Napominju i kako su stanari izašli iz kuće te su otišli kod susjeda, a ozlijeđenih osoba nema.

Utorak, Kolovoz 21, 2018 09:04

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, dovršili su opsežno višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo izazivanja nereda.

Subota, Kolovoz 18, 2018 09:37

ŽVOC Zadar zaprimio je 17. kolovoza oko 15:28 sati dojavu o požaru jahte u marini u Sukošanu. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno 11 vatrogasaca sa šest vatrogasnih vozila iz DVD Sukošan.

U požaru je jedna ženska osoba ozlijeđena (udisanje dima), a ugašen je u 17:48 sati.

Iz policije su potvrdili kako je uzrok požara tehnički kvar na klima uređaju.

Ponedjeljak, Kolovoz 13, 2018 10:23

Zadarski vatrogasci dobili su noćas u 3 sata i 37 minuta dojavu o požaru kuće u Ulici Gradišćanskih Hrvata u Zadru. Požar su ugasili već nakon sat vremena, a kako su rekli iz PU zadarske došlo je do zapaljenja drvenih i plastičnih stolova koje u apartmanu kuće koriste strani državljani.

Vlasnik kuće nije podizao prijvu protiv svojih gostiju već se s njima dogovorio oko sanacije štete.

Četvrtak, Kolovoz 9, 2018 11:03

Jedan Canadair CL-415 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) sudjelovao je u četvrtak, 9. kolovoza 2018. u jutarnjim satima u gašenju požara na području vrha Matijašica iznad mjesta Tribanj- Kruščica u Zadarskoj županiji.

Srijeda, Kolovoz 8, 2018 12:01

Jedan Airtractor AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) angažiran je danas u akciji gašenja požara na području mjesta Lukoran na otoku Ugljanu u Zadarskoj županiji, nakon čega će nastaviti protupožarno izviđanje rutom SJEVER 2.

Stranice