pozar

Srijeda, Siječanj 16, 2019 16:48

Kako doznajemo iz PU zadarske danas oko 14,50 sati na državnoj cesti DC-502 između Biljana i Smilčića izbio je požar na autobusu u vlasništvu Croatia busa koji je prometovao na relaciji Dubrovnik-Zagreb.

U požaru je u potpunosti izgorio autobus, nitko od putnika nije ozlijeđen. Na mjestu događaja vatrogasci gase požar, a promet je tom dionicom državne ceste obustavljen.

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2019 10:32

Kako javljaju iz PU zadarske u noći sa subote na nedjelju u Islamu Grčkom izbio je požar na garaži u vlasništvu 66-godišnjaka, koju koristi 61-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci, a u garaži je izgorjelo oko 400-tinjak bala sijena u vlasništvu 61-godišnjaka.

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno kako je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, dok je nastala materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Utorak, Prosinac 11, 2018 19:30

Nakon provedenog očevida na zgradi nekadašnjeg casina u  Tankerkomercovoj Marini Zadar u Ulici Ivana Mažuranića,  utvrđeno je  kako je uzrok požara otvoreni plamen uslijed djelovanja gorivih tvari.

 - U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kratko su javili iz PU zadarske dodavši kako ne mogu komentirati  tijek istrage.

Nedjelja, Prosinac 9, 2018 12:44

NOVO

Požar koji je izbio u zgradi Marine Zadar ugašen je, a u gašenju je sudjelovalo 11 vatrogasaca i 6 vozila. Kako doznajemo, šteta je velika a vatra je zahvatila zidove te razno smeće i plastiku koji su se nalazili u prostorijama nekadašnjeg casina.

Subota, Studeni 17, 2018 15:44

Zbog požara na trafostanici u petak navečer je veći dio Petrčana ostao bez struje. Zadarski vatrogasci dojavu o požaru zaprimili su nešto iza 20 sati i odmah se uputili na teren, no kako su nam rekli spasa nije bilo. Trafostanica, onaj unutarnji dio, u potpunosti je izgorjela zbog čega je centar mjesta, izuzev Punte Radman, Punta Skale i dijela Gornjih Petrčana ostao u mraku.

Petak, Studeni 2, 2018 22:47

Osobni automobil marke Volkswagen u potpunosti je izgorio u požaru na predjelu Crvene kuće u Zadru o kojem je dežurstvu Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar dojavljeno jučer u 17.54 sati. Kako su nam rekli u JVP Zadar, požar su u manje od pola sata ugasila trojica njihovih pripadnika koji su na terenu djelovali s jednim vozilom. Za očekivati je kako će se  razlog izbijanja požara na ovom osobnom automobilu utvrditi očevidom koji bi trebali provesti policijski službenici PU zadarske.

Četvrtak, Listopad 25, 2018 09:22

Jutros oko 5 sati u Šimunima na Pagu izbio je požar u stolarskoj radionici u sklopu kampa.

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je poduzimanje očevida kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta te druge okolnosti požara.

Nedjelja, Listopad 21, 2018 15:54

Danas u 14.25 sati izbio je požar u obiteljskoj kući u vlasništvu 70-godišnjaka M.U. u Ulici Petra Skoka. Odmah po dojavi, kako doznajemo iz dežurnog centra OKC, na teren su izišli vatrogasci, policija, a nešto kasnije i Hitna medicinska pomoć koja je morala intervenirati jer je vlasniku kuće pozlilo.

Požar je izbio na katu kuće te su nagorjele jedna prostorija i kuhinja. Nitko od ukućana nije ozlijeđen već je samo pričinjena određena materijalna šteta.

Utorak, Listopad 16, 2018 10:19

Noćas oko 3.45 sati u ulici Put Vrela u Zadru, izbio je požar na BMW-u (ZD) u vlasništvu 47-godišnjaka, a požar je zahvatio i drugo parkirano vozilo Peugeot (ZD) u vlasništvu 43-godišnjakinje.

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja se poduzimao očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja.

Nedjelja, Rujan 30, 2018 16:43

Dva Airtractora AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) upućena su u nedjelju, 30. rujna 2018., u popodnevnim satima u akciju gašenja požara na području mjesta Vrsi kod Nina u Zadarskoj županiji.

Uz ovaj požar, zračne su snage s helikopterom Mi-8 MTV tijekom prijepodneva pružale i potporu zemaljskim snagama u dopremi spremnika vode do požarišta kod Orebića na Pelješcu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Stranice