pozar

Ponedjeljak, Travanj 23, 2018 15:23

Vatrogasci su danas dobili dojavu o požaru u garaži u zadarskom kvartu Bude Borjana. Prema prvim informacijama s terena navodno je u blizini garaže viđen dječak sa šibicama, a više o uzrocima požara i materijalnoj šteti donosimo uskoro...

Koliko je požar ozbiljno izgledao možete pogledati na snimci našeg čitatelja.

NOVO

Subota, Travanj 14, 2018 15:25

Danas oko 14 sati u zgradi u Ulici Eugena Kvaternika na Relji izbio je požar. Zadarski vatrogasci požar u stanu na trećem katu već su ugasili, a donosimo vam fotografije i video s mjesta događaja.

Više o samim uzrocima požara znat će se nešto kasnije.

 

Utorak, Veljača 20, 2018 10:12

Jučer tijekom noći u Zadru u Ulici Trg Šimuna i Tadije, nepoznati počinitelj je provalio u skladište ugostiteljskog objekta kojeg koristi udruga građana te izazvao požar u kojem je izgorjela ambalaža, sitni inventar te drvena vrata. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a državnom odvjetništvu protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Četvrtak, Veljača 1, 2018 09:20

Nakon provedenog očevida u Bibinjama, utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj ušao u kuću 52-godišnjeg vlasnika te namjerno izazvao požar u jednoj od prostorija prizemlja kuće, izvijestila je PU zadarska.

Materijalna štete iznosi preko dvjesto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Srijeda, Siječanj 31, 2018 09:09

Noćas oko 4 sata zaprimljena je dojava da je u Bibinjama izbio požar u prizemlju kuće 52-godišnjeg vlasnika. Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja poduzima se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara, nastala materijalna šteta, te ostale okolnosti ovog događaja.

Subota, Siječanj 13, 2018 15:00

Iako je prošlo već punih 19 mjeseci otkako je u požaru stradala podzemna garaža i stanovi u prizemlju zgrade za branitelje i stradalnike Domovinskog rata na Crvenim kućama, ova garaža još uvijek je neobnovljena, a do ovih zgrada i dalje vode privremeni, nadzemni priključci za električnu energiju.

Srijeda, Siječanj 10, 2018 10:00 1

Optužno vijeće Općinskog suda u Zadru potvrdilo je optužnicu protiv 26-godišnje J.Ž. iz Lisičića zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti počinjenog u neubrojivom stanju, odnosno potpaljivanja požara u Brgudu koji se potom proširio na nekoliko okolnih sela i prouzročio veliku materijalnu štetu. Vijeće je, međutim, prihvatilo žalbu koju je u ime optužene J.Ž. podnio njezin branitelj Mate Knezović iz Zagreba, a koja se odnosi na dokaze koje je protiv nje 23. kolovoza 2017.

Ponedjeljak, Siječanj 8, 2018 16:29

Provedenim očevidom na automobilu na Bedemima zadarskih pobuna u Zadru, utvrđeno je da je nepoznati počinitelj namjerno izazvao požar na BMW-u njemačkih registarskih oznaka u vlasništvu 63-godišnjakinje.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, izvijestili su iz PU zadarske.

Ponedjeljak, Siječanj 1, 2018 21:41

Nakon dovršenog očevida poznat je uzrok požara koji je jutros oko 3 sata, počeo u stanu u Ulici Ive Mašine u Zadru.

- Uzrok požara u kojem su izgorjeli krevet i kutna garnitura kvar je na instalacijama. Požar su izazvali punjač od mobitela i produžni kabel u koji je bio uključen, a materijalna šteta iznosi 70 tisuća kuna, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

 

 

Ponedjeljak, Siječanj 1, 2018 10:57

Noćas, oko 1 sat, u Bibinjama, izbio je požar u spremištu u vlasništvu 57-godišnjaka u kojem su izgorjeli plastična kanta i branik automobila te plastična ambalaža.

Noćas oko 3 sata, u Ulici Ive Mašine u Zadru, izbio je požar u stanu u vlasništvu 38-godišnjaka, u kojem su izgorjeli krevet i kutna garnitura.

U tijeku su očevidi kojima će se utvrditi materijalna šteta i uzroci požara.

Stranice