pozar

Subota, Studeni 17, 2018 15:44

Zbog požara na trafostanici u petak navečer je veći dio Petrčana ostao bez struje. Zadarski vatrogasci dojavu o požaru zaprimili su nešto iza 20 sati i odmah se uputili na teren, no kako su nam rekli spasa nije bilo. Trafostanica, onaj unutarnji dio, u potpunosti je izgorjela zbog čega je centar mjesta, izuzev Punte Radman, Punta Skale i dijela Gornjih Petrčana ostao u mraku.

Petak, Studeni 2, 2018 22:47

Osobni automobil marke Volkswagen u potpunosti je izgorio u požaru na predjelu Crvene kuće u Zadru o kojem je dežurstvu Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar dojavljeno jučer u 17.54 sati. Kako su nam rekli u JVP Zadar, požar su u manje od pola sata ugasila trojica njihovih pripadnika koji su na terenu djelovali s jednim vozilom. Za očekivati je kako će se  razlog izbijanja požara na ovom osobnom automobilu utvrditi očevidom koji bi trebali provesti policijski službenici PU zadarske.

Četvrtak, Listopad 25, 2018 09:22

Jutros oko 5 sati u Šimunima na Pagu izbio je požar u stolarskoj radionici u sklopu kampa.

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je poduzimanje očevida kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta te druge okolnosti požara.

Nedjelja, Listopad 21, 2018 15:54

Danas u 14.25 sati izbio je požar u obiteljskoj kući u vlasništvu 70-godišnjaka M.U. u Ulici Petra Skoka. Odmah po dojavi, kako doznajemo iz dežurnog centra OKC, na teren su izišli vatrogasci, policija, a nešto kasnije i Hitna medicinska pomoć koja je morala intervenirati jer je vlasniku kuće pozlilo.

Požar je izbio na katu kuće te su nagorjele jedna prostorija i kuhinja. Nitko od ukućana nije ozlijeđen već je samo pričinjena određena materijalna šteta.

Utorak, Listopad 16, 2018 10:19

Noćas oko 3.45 sati u ulici Put Vrela u Zadru, izbio je požar na BMW-u (ZD) u vlasništvu 47-godišnjaka, a požar je zahvatio i drugo parkirano vozilo Peugeot (ZD) u vlasništvu 43-godišnjakinje.

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja se poduzimao očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja.

Nedjelja, Rujan 30, 2018 16:43

Dva Airtractora AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) upućena su u nedjelju, 30. rujna 2018., u popodnevnim satima u akciju gašenja požara na području mjesta Vrsi kod Nina u Zadarskoj županiji.

Uz ovaj požar, zračne su snage s helikopterom Mi-8 MTV tijekom prijepodneva pružale i potporu zemaljskim snagama u dopremi spremnika vode do požarišta kod Orebića na Pelješcu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Subota, Rujan 29, 2018 15:13

Kopnene snage iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) izmještene su u subotu, 29. rujna 2018., iz vojarne „Benkovac“ u Benkovcu u vojarnu „116 brigade HV“ u Pločama i stavljene u pripravnost te će se angažirati na požarištu kod Orebića na poluotoku Pelješcu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, sukladno stanju na požarištu.

Srijeda, Rujan 26, 2018 14:41

Zračne snage iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) cijeli su dan angažirane na gašenjima požara u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Nakon jutrošnjeg djelovanja jednog Canadaira na Pelješcu gdje je izbačeno oko 50 tona vode, trenutno se na jugu Hrvatske nalaze dva Canadaira, od kojih je jedan i dalje angažiran na požarištu Kula Norinska kod Metkovića, dok je drugi Canadair upućen na novo požarište na području Ćilipa.

Petak, Rujan 21, 2018 14:34

Airtractor AT-802 iz sastava PP NOS OS RH upućen u akciju gašenja požara na području Svetog Mihovila na otoku Ugljanu u Zadarskoj županiji

Četvrtak, Rujan 13, 2018 15:58

Zadarski vatrogasci pozvani su danas oko 15 sati na intervenciju gašenja požara na automobilu u blizini Interšpara na Bilom brigu. Na intervenciju je upućeno jedno vatrogasno vozilo s četiri vatrogasca, a požar je vrlo brzo lokaliziran, za svega 20-ak minuta.

Izgorio je prednji dio automobila, a uzroke požara očevidom će utvrđivati policija.

Stranice