djina

izlozba_gjina
Subota, Kolovoz 14, 2010 00:00

U četvrtak je u caffe galeriji "Đina" otvorena izložba slika zadarske umjetnice sa zagrebačkom adresom Manuele Vladić Maštruko. Izložbu je otvorila vlasnica caffe galerije "Đina" Renata Papić Longin, izrazivši zadovoljstvo što ima priliku treći put "ugostiti" umjetnicu te što njeno zadovoljstvo dijele i brojni uzvanici koji su već uobičajeno došli na otvaranje. Vladić Maštruko je, zahvalivši na pozivu, naglasila kako je ovu izložbu posvetila Zadru i prijateljima.

djina
Subota, Lipanj 19, 2010 00:00

U caffe galeriji 'Đina' u četvrtak je otvorena izložba slika akademske slikarice Maje Pavin Radaljac «Interijeri». Otvarajući izložbu o autorici je s nekoliko uvodnih riječi govorio akademski slikar Adam Marušić.

gina_proslava
Ponedjeljak, Ožujak 1, 2010 00:00

Varoškom ulicom gotovo da se nije moglo prolaziti u subotu navečer. Razlog i više nego valjan - proslava tridesetogodišnjice rada kultne zadarske caffe galerije Đina. Malo se koji ugostiteljski objekt u Zadru može pohvaliti spomenutim jubilejem, tradicijom poslovanja punih 30 godina.

djina1
Utorak, Veljača 24, 2009 00:00

Na jednom od izložbenih primjeraka arhivskih novina u caffe galeriji stoji proglas vlasti iz 1910. godine kojim se dozvoljava rad nedjeljom svim obrtnicima u županiji do 12 sati, osim onim smještenim u samom gradu Zadru. Uredba koja revoltira gradske brijače koji se bune tražeći mogućnost rada i nedjeljom

djina
Subota, Prosinac 6, 2008 00:00

Još jednom je na zidovima caffe - galerije 'Đina' u Varoškoj ulici promijenjen njezin likovni postav. Od četvrtka navečer posjetitelji odnosno gosti kafića mogu razgledati dio bogatog likovnog opusa Borisa Bućana, poznatog hrvatskog slikara i ilustratora, autora brojnih plakata za najpoznatije kulturne događaje u državi. Riječju, do daljnjeg, tj.

gina
Subota, Srpanj 19, 2008 00:00

U četvrtak je u  caffe galeriji "Đina" otvorena  izložba karikatura Otona Reisingera "Pero u Zadru". Cijenjeni karikaturist, čiji su  radovi obilježili dnevnu tiskovinu "Vjesnik", Zadranima  se predstavio karikaturama  koje su izlazile u spomenutoj  novini sedamdesetih godina  prošlog stoljeća.