parking

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Kolovoz 18, 2019 15:43

Gradska tvrtka »Obala i lučice«, pod koju spada parking služba, ove jeseni kreće sa zamjenom najvećeg broja parking automata. Nova su postolja gotovo sva napravljena, preko 90 posto, a planirani rok finalizacije spomenutog projekta je u listopadu. Zamijenit će se 23 automata od koji će većina biti opremljena za prihvat kovanica, kartica i novčanica. Automati će se mijenjati na Poluotoku.

Ponedjeljak, Srpanj 8, 2019 18:13

Trebalo je strpljenja dok Hrvatske ceste završe radove na Liburnskoj obali. Privremeno rješenje stajališta turističkih autobusa na predjelu Foše nije se pokazala kao najsretnije, kazao je Robertino Dujela, pročelnik UO za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, dodajući kakoje bilo primjedbi i sugestija, da bi na koncu UO preuzeo inicijativu i odgovornost rješavanja problema parkinga i naplate zaustavljanja turističkih autobusa.

Petak, Lipanj 21, 2019 12:15

Molimo za pomoć jer ovo je postalo nepodnošljivo. Već nekoliko godina smo u prosjeku svaki drugi dan u tjednu tijekom šest mjeseci žrtve noćnog divljanja motorima i automobilima. Više ne znamo što znači miran san, a većina nas radi, djeca idu u školu, vrtiće... Obavještavali smo policiju nebrojeno puta ali ovom paklu nema kraja, kažu nam stanari dijela Bilog briga i Bulevara koji stanuju nedaleko od trgovačkog centra u Ulici bleiburških žrtava.

Uzdaju se u institucije

Četvrtak, Travanj 4, 2019 13:22

I jučer su u redakciju Zadarskog lista, kao i obično, pristizali  brojni pozivi građana koji nam svakodnevno ukazuju na probleme koji  ih muče. U zadnje vrijeme najčešće kritike i primjedbe idu na račun zakrčenih prometnica na kojima se, po mišljenju mnogih, već predugo izvode radovi, a prizori tih gradilišta nerijetko djeluju prazno, bez radnika i  mehanizacije. Samo prepreke i znakovi zabrane prometa na izrovanim  površinama.

Ponedjeljak, Veljača 25, 2019 15:33

Zbog održavanja Karnevalića 057, sutra, u utorak 26. veljače  i prekosutra, u srijedu 27. veljače, od 8 do 10 sati, bit će zatvoreno parkiralište  na Branimirovoj obali.

Mališani će u karnevalsku povorku krenuti s Branimira, preko gradskog mosta, Narodnog trga, Kalelarge te će na kraju doći do Foruma gdje  će, kao i prijašnjih godina na pozornici pokazati zanimljive maske.

Četvrtak, Listopad 25, 2018 14:06

Mnogi vozači ostali su iznenađeni radovima na velikom parkiralištu u Foši. Naime, radnici su središnji dio parkirališta označili bijelom bojom te su ga počeli ograđivati stupićima kako bi onemogućili parkiranje po sredini.

Utorak, Listopad 16, 2018 22:58

Nakon što smo u Zadarskom listu objavili vijest kako će se parkirna mjesta u sklopu nove Poliklinike na Relji naplaćivati 4 kune/h povele su se brojne rasprave o opravdanosti ovog poteza nadležnih tijela. Kao što se dalo primjetiti ovih dana, uglavnom s negativnim predznakom. Tako nije dugo trebalo čekati ni na reakcije određenih političkih oponenata vladajućem HDZ-u.

Nedjelja, Listopad 14, 2018 11:00

Na poziv Opće bolnice Zadar za radove na rušenju postojeće zgrade Zaraznog odjela te izgradnju nove zgrade u kojoj će biti smješteno više odjela u petak je pristiglo pet ponuda.

Petak, Rujan 7, 2018 19:46

Parking na Poluotoku nije problem, a da se može parkirati u hladu i to besplatno pokazuje nam fotografija koju nam je poslao čitatelja. Dok neki plaćaju sat vremena po 10 kuna, dva vozača automobila austrijskih registracijskih oznaka parkirala su se pod drvetom, na bedemima koje je zaštitio UNESCO, a kako nas je upozorio čitatelj, oni za to neće bit sankcionirani.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 15:29

Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije broji oko 750 članova od 30 do 100 posto invalidnosti različitih tjelesnih oštećenja i od 9 do 90 godina starosti kao i 65 pomažućih članova. Okupljaju invalide s područja Zadarske županije osim, slabovidnih i slijepih osoba, gluhih i nagluhih osoba, invalida rada i invalida Domovinskog rata, kao i drugih invalida koji imaju registrirane i samostalne udruge.

Stranice