irena cosic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Siječanj 31, 2015 00:00 1

Umjesto da se sprema za primanje kod predsjednika Josipovića, direktorica Zračne luke Zadar Irena Ćosić spremala se u četvrtak popodne za - Kinu.

Utorak, Siječanj 27, 2015 00:00

U Zračnoj luci Zadar rade se analize za 2014. godinu, no već se sada zna da rezultati neće biti nalik prijašnjima. Iako će završne analize dobiti za koji mjesec, očekuje se da će dobitak biti smanjen, kazala nam je direktorica Zračne luke, Irena Ćosić.

Ponedjeljak, Prosinac 15, 2014 00:00

Zračna luka Zadar već deset godina bilježi rekorde i ove je godine nadomak pola milijuna putnika, odnosno zastala je na 490.000, prebacivši Zračnu luku Pula za 100.000 putnika, a o Rijeci u "kategoriji" zračne luke slične nama. Istovremeno uvjet posla s kojim ostvaruje oko 60 posto prometa, osiguranje sredstava za udruženo oglašavanje na web stranicama Ryanaira, već duže vremena "šepa". Treba li nas to uznemiriti, i kakvo značenje ima ovaj posao za turizam i uopće život Zadarske županije?

Utorak, Prosinac 2, 2014 00:00

Prema najnovijim informacijama iz županijske Turističke  zajednice, u Županiji je zbog projekta Ryanair održan sastanak kojemu  su nazočili direktorica TZ Mihaela Kadija, predstavnici Zadarske županije, Grada Zadra, Zračne luke, HGK Županijske komore Zadar i  Obrtničke  komore.  Povod je iznimno teška situacija s plaćanjem dugova Ryanairu u  kojoj se našla ZL Zadar zbog neplaćanja određenih turističkih zajednica  koje su se na to obvezale.

Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

Jučer u 12 sati u Zračnoj luci Zadar sastale su se direktorica Luke Irena Ćosić i novoimenovana direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija.

Subota, Studeni 9, 2013 00:00

Inženjerka građevine Irena Ćosić nova je direktorica Zračne luke Zadar. U delikatnoj situaciji oko smjene njezine prethodnice Katice Pupić Bakrač, Ćosić je, kako sama kaže, prihvatila funkciju od koje su mnogi u tom trenutku ustuknuli. Među dobrim poznavateljima stanja u ZL Zadar može se čuti da je riječ o vrlo vrijednoj osobi koja se istaknula u pripremama razvojnih projekata. Bila je to prilika i za prvi razgovor o stanju u Zračnoj luci Zadar i planovima za budućnost.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2013 00:00

Skupština Zračne luke Zadar danas je razriješila dužnosti dosadašnju direktorica Katicu Pupić Bakrač, a obnašateljicom dužnosti - direktoricom imenovala Irenu Ćosić, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Zračna luka Zadar uskoro će raspisati natječaj za direktora, kaže se u priopćenju.