sime erlic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 20, 2019 23:16

O projektima Zadar baštini - obnova Providurove palače i Bedema zadarskih pobuna, ZUM kroz ITU mehanizam te Revival i Recolor iz programa Interreg Hrvatska – Italija najvažnije informacije iznio je pročelnik Šime Erlić.

Srijeda, Ožujak 6, 2019 15:04

Grad Zadar upravo provodi postupak javne nabave za uspostavu sustava za iznajmljivanje električnih i klasičnih bicikala. Po finaliziranju projekta na šest lokacija na području grada bit će postavljene bicikle, čime će se obogatiti dosadašnja ponuda.

Pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Šime Erlić ističe kako će putem ovog projekta građani i turisti biti u prilici koristiti jednostavniji, dostupniji i ekološki prihvatljiviji javni prijevoz.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 14:31

Zadar odavno nije imao zanimljiviju konferenciju za novinare od današnjeg predstavljanja KvarArta, a kojega su, umjesto samih organizatora,  predstavili polaznici Drame plus. Okupljenima su u dinamičnom igrokazu/razgovoru predstavili bogat program u kojem će se od 15. do 23. lipnja na više lokacija u prostoru vojarne Stjepana Radića isprepletati više od 60 aktivnosti koje će organizirati brojne udruge i institucije s područja grada.

Nedjelja, Travanj 29, 2018 16:15

I ove godine ponavlja se KvartArt, urbani festival na području vojarne Stjepana Radića na Voštarnici, koji je prošle godine privukao brojne udruge i građane te oživio taj, odavno derutan i napušten  prostor.

Utorak, Veljača 6, 2018 15:16 1

Sutra s početkom u 12 sati, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, održat će se svečanost potpisivanja Sporazuma o provedbi integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizam) u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ za sedam najvećih urbanih središta.

Utorak, Studeni 7, 2017 11:12

Prije pet mjeseci otvorena je obnovljena Galerija umjetnina  Narodnog muzeja Zadar. Na izložbi "Izbor iz zbirki Galerije umjetnina"  posjetitelji imaju priliku vidjeti dio bogatog fundusa koji posjeduje ovaj  odjel NMZ-a, no paradoksalno je kako je ipak preostalo jako malo vremena za pogledati 200-tinjak eksponata smještenih u šest galerijskih  dvorana jer opet kreću radovi. 

Utorak, Kolovoz 22, 2017 20:08

Kada, pak, gledamo ukupnu raspodjelu EU sredstava po gradovima, najviše je u prošloj godini povukao Grad Zadar koji je dosad realizirao projekte vrijedne više od 70 milijuna kuna, a trenutačno provodi 20 EU projekata, ukupne vrijednosti preko 90 milijuna kuna

Srijeda, Veljača 12, 2014 00:00

Grad Zadar je krajem prošlog tjedna objavio natječaj za nova pročelnička mjesta. Riječ je o natječaju za šefove upravnih odjela za provedbu dokumenata u građenju, za otoke sa zaštitom okoliša te za EU fondove.