sime erlic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 6, 2021 10:46

Nakon ulaganja u studentski smještaj i niza otvorenih gradilišta, kreće gradnja dugoočekivanog projekta, s velikim simbolikom i emocijom za Zadar, rekao je državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić povodom početne konferencije projekta »Sveučilišna znanstveno-nastavna infrastruktura za 21. stoljeće KK.06.2.2.13.0001«, čiji će rezultat biti obnovljena stara Tehnička škola na Poluotoku.

Utorak, Rujan 28, 2021 09:21

Državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić uručio je gradonačelniku Grada Zadra, Branku Dukiću ugovore o sufinanciranju EU projekata vrijedne više od 9,3 milijuna kuna.

Petak, Rujan 24, 2021 11:41

U ponedjeljak 27.09.2021. godine u 11 sati u Maloj vijećnici Grada Zadra bit će upriličeno potpisivanje ugovora o sufinanciranju EU projekata.

Ugovore vrijedne više od 9,3 milijuna kuna, gradonačelniku Grada Zadra, Branku Dukiću uručit će državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Šime Erlić.

Ponedjeljak, Srpanj 5, 2021 10:51

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Šime Erlić uputio je jučer odgovor Marku Vučetiću na tekst objavljen u Zadarskom listu 3. srpnja pod naslovom »Marko Vučetić: HDZ je u opoziciji sve dok sam ja predsjednik Gradskog vijeća«. Njegov odgovor prenosimo u cijelosti.

Subota, Lipanj 19, 2021 10:49

Konstituirajuća sjednica Gradskog Vijeća Zadra održat će se u ponedjeljak, 21. lipnja. Politički akteri, kao i šira javnost, nagađa o tome slijede li Zadru krizna politička vremena koja će u skoroj budućnosti donijeti nove izbore za Gradsko vijeće ili će se izabrani politički akteri uspjeti dogovoriti o suradnji.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 10:00

Slijede li Zadru krizna politička vremena koja će u skoroj budućnosti donijeti nove izbore za Gradsko vijeće, i time neminovno uzrokovati stagnaciju razvoja i napretka grada, ili će se izabrani politički akteri uspjeti dogovoriti o suradnji - koalicijskoj/programskoj/projektnoj ili kako god bila nazvana.

Nedjelja, Svibanj 23, 2021 09:30

Predsjednik zadarskog Gradskog odbora HDZ-a Šime Erlić uputio je priopćenje medijima osvrnuvši se na iznesene tvrdnje Marka Vučetića, SDP-ovog kandidata za gradonačelnika koalicije pet stranaka (SDP, Akcija Mladih, HSS, Centar, GLAS) na jučer održanoj konferenciji na novine, na kojoj je Vučetić izjavio da se u Dalmaciji, pa tako i u Zadru događa, kako je rekao, »dalmatinsko proljeće.«

Utorak, Svibanj 18, 2021 09:42 1

Rezultati za Gradsko vijeće Zadra donijeli su HDZ-ovoj koalicijskoj listi najveći broj mandata, ali za formiranje buduće gradske vlasti nedostaje im tri vijećnika.

Nedjelja, Svibanj 16, 2021 12:29

Šime Erlić, državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije također je jutros ispunio svoju građansku dužnost. Glasao je u glasovao je u OŠ Šime Budinića.

Utorak, Ožujak 16, 2021 10:12

Prigodnom svečanošću na Trgu dr. Franje Tuđmana u centru Zemunika Donjeg kod općinske uprave, osnovne škole i župne crkve Kraljice mira - Kraljice Hrvata, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja u fondova EU Šime Erlić, u pratnji zadarskog župana Božidara Longina, uručio je 16 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, ugovora koji se financiraju nacionalnim i europskim sredstvima u ukupnoj vrijednosti od 4,2 milijuna kuna za Zadarsku županiju, dva grada i 12 općina.

Stranice