wings for life

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Svibanj 6, 2018 20:38

Austrijanac Karl Aumayr pobjednik je utrke Wings dor Life World Run. S pretrčanih 68,01 kilometar on je najdalje istrčao trasu, nešto dalje od šibenskog mosta. U ženskoj konkurenciji najdalje je stigla Slovakinja Martina Burzova koja je pretrčala 32,68 kilometara.

Nedjelja, Svibanj 6, 2018 13:24

Uspomene su ono što svaki natjecatelj Wings for Life World Run utrke nosi u srcu gdje god pošao. No, kao vječni podsjetnik na korake prema plemenitom cilju, pobjednici će kući ponijeti i trofeje. Počela je peta utrka zaredom danas iz Zadra, a ovi trofeji će nekoga zauvijek sjećati na dan kad je ugledavši presretačko vozilo zadnjim atomom snage prešao preko vlastitih granica.

Petak, Svibanj 4, 2018 15:27

Uoči nedjeljnog petog po redu Wings for Life World Runa u Zadru traju posljednje pripreme za rekordnu utrku, u kojoj će 8500 sudionika potrčati za one koji ne mogu

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 15:18

Najbrojnija utrka u Hrvatskoj - Wings for Life World Run  održat će se ove nedjelje, 6. svibnja kada će čak 8.500 sudionika, koliko  ih se ove godine prijavilo, u 13 sati s Liburnske obale startati s trčanjem  u pravcu Jadranske magistrale pa do kud stignu. Za razliku od ostalih  utrka cilj nije biti najbrži već svojim prisustvom doprinjeti svrsi/ideji  projekta -  učiniti ozljede leđne moždine izlječivima, potpomoći startninom pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 12:50

Danima otvorenih vrata Grad Zadar i ŠC Višnjik obilježavaju završetak 2. faze obnove otvorenih sportskih igrališta i okoliša u kojima je za sve posjetitelje organiziran sportski, rekreacijski i zabavni program pod nazivom Wings for Life Warm up.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 13:06

Na dan Wings for Life World Run utrke, u nedjelju, 6. svibnja 2018., u Zadru će se odvijati posebna regulacija prometa. Informacije o zatvorenim prometnicama i vremenu tijekom kojeg će vrijediti posebna regulacija prometa možete pronaći i u u priloženoj karti.

Za sav promet od 9.30 do 14 sati bit će zatvorena Liburnska obala i Obala kralja Tomislava. 

Srijeda, Svibanj 2, 2018 10:06

Iz gradske tvrtke Obala i lučice d.o.o. obavještavaju građane da se od danas, 2. svibnja  do nedjelje 6. svibnja za potrebe održavanja utrke Wings for Life zatvara parkiralište na Liburnskoj obali (bivši autobusni kolodvor).

Parkiralište na prostoru srušene zgrade Zaraušek na Liburnskoj obali se zatvara danas u večernjim satima.

Poljana Natka Nodila gledajući od Novih vrata desna strana se zatvara 4. svibnja, kao i parkiralište kod mosta lijevo i desno od plana grada.

Petak, Travanj 13, 2018 11:12

Wings for Life World Run 6. svibnja u 13 sati počet će u Zadru i na još 11 lokacija u svijetu. U istom trenutku i s istim ciljem – pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Petu godinu zaredom, Zadar će postati domaćin globalnom pokretu koji je 2014. godine predstavio potpuno novi koncept utrke, prilagođene svim razinama trkača – profesionalcima, amaterima, ali i sudionicima u kolicima. Utrka je svake godine do sada bila rasprodana, a rasprodana je i ove godine s rekordnih 8500 trkača!

Utorak, Listopad 10, 2017 14:17

U protekle četiri godine prve svibanjske nedjelje sa zadarskog je Foruma oko 20 tisuća ljudi startalo jednu od najpozitivnijih priča trčanja. Pokret zvan Wings for Life World Run svoju je priču počeo samo s jednim ciljem na umu – ozljede leđne moždine učiniti izlječivima. A dok taj cilj ne ostvari, priča neće dobiti točku. Iduće godine 6. svibnja Zadar će ponovno trčati za one koji ne mogu. A ono što je najljepše, trčat će zajedno s njima.

Nedjelja, Svibanj 7, 2017 00:00

Rekordan broj trkača, njih čak 8.000 ispunilo je zadarske ulice i potrčalo je u još jednoj utrci Wing for life World race, ujedinivši se tako s trkačima diljem svijeta u jednom plemenitom cilju - trčati za one za koji ne mogu, za istraživanje lijeka za ozljede leđne moždine.

Stranice