zivi zid

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Srpanj 1, 2018 07:41

Živom zidu potpora birača pada prvi put u proteklih deset  mjeseci u kojima su bilježili rasta te su sada na 13,8 posto glasova. Iznenađenje je to za cijelu stranku s obzirom da su bilježili konstatni rast. U  Zadru,  pak,  uživamo sve veću podršku birača te napredujemo na svim  područjima, kaže njihov županijski vijećnik Josip Plazibat, osobito stoga  što i ovih ljetnih dana posjećuju poljoprivrednike.

Utorak, Svibanj 29, 2018 21:54

S ciljem da se cjelokupno područje Zadarske županije proglasi područjem slobodnim od GMO-a te na taj način zaštite i domaći  proizvođači, Jasminka Adžić Sikirić i Josip Plazibat, županijski vijećnici  Živog zida, na idućoj će sjednici Županijske skupštine tražiti da se na  dnevni red uvrsti njihov prijedlog odluke o zabrani uvođenja u okoliš genetski modificiranih biljaka i životinja za koje je izdano dopuštenje u  svrhu uzgoja.

Ponedjeljak, Travanj 16, 2018 19:16 1

Tematske sjednice Županijske skupštine o Gaženici, za koju je potpise prikupio Živi zid, ipak neće biti. Nakon odbijenice predsjednika Skupštine Željka Lončara, iz Živog zida poslali su priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

Srijeda, Travanj 4, 2018 20:50

Živi zid Zadarske županije uspio je prikupiti potrebne potpise podrške za inicijativu sazivanja tematske sjednice na temu koncesije u luci Gaženica.

Utorak, Ožujak 27, 2018 17:14

Nas zanima istina, kakav je interes naših žitelja u koncesiji  za luku Gaženica. Ugovor nismo dobili na uvid pa smo stoga odlučili  sazvati tematsku sjednicu sa samo jednom točkom dnevnog reda: Detaljan izvještaj o koncesijskom ugovoru za luku Gaženica, rekla je Jasminka Adžić Sikirić, županijska vijećnica Živog zida na konferenciji za  medije održanoj na zadarskom središnjem trgu.

Srijeda, Ožujak 21, 2018 21:17

Dajemo svoj hrvatski teritorij, luku Gaženicu, koja je u potpunosti izgrađena uz minimalnu naknadu, "ključ u ruke", a izračun je kako se neće isplatiti za 253 godine, kazao je Rudolf Dvorski vijećnik stranke MODES u Županijskoj skupštini Zadarske županije, na konferenciji za medije održanoj na Narodnom trgu, ispred zgrade zadarske Gradske uprave. Naime, odluka o izboru koncesionara, koji će pružati usluge u luci Gaženica, donesena je 17.

Četvrtak, Svibanj 28, 2015 00:00

S transparentima u rukama članovi Živog zida okupili su se u srijedu poslijepodne ispred HEP-ove poslovnice u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Zadru, jednoj od ukupno 30 adresa u Republici Hrvatskoj gdje se jučer prosvjedovalo protiv HEP-ove "politike gašenja svjetla" u Hrvatskoj.

Subota, Siječanj 24, 2015 00:00

Iako nam se najviše javljaju ovršenici i ljudi koji svjedoče koruptivnim radnjama sudstva večeras ćemo ovdje u Zadru, na prvom skupu Živog zida govoriti o problemima, odnosno bitnim pitanjima s kojima smo suočeni.

Srijeda, Studeni 5, 2014 00:00

Do daljnjega je odgođena, jučer zakazana, deložacija dva apartmanska objekta u Posedarju. Vlasnik dviju apartmanskih zgrada, Nenad Koljaja, uspio je, uz pomoć aktivista "Živog zida", odgoditi deložaciju koju je, po njegovim riječima, pokrenula fantomska Raiffeisenbank stambena zadruga, tvrtka koja u hrvatskom poslovnom svijetu službeno ne postoji. Apartmani na području Sv.

Stranice