mihaela kadija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Studeni 29, 2020 12:52 1

U petak, 27. studenog 2020. godine, u Zadru je uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera održana izborna Skupština Turističke zajednice Zadarske županije, a sukladno novom Zakonu o turističkim zajednicama koji je stupio na snagu 1. siječnja ove godine. Na sjednici s prisutnih 14 predstavnika kojom je predsjedao župan Božidar Longin za saziv u razdoblju 2020. do 2024. godine potvrđen je mandat 27 članova Skupštine Turističke zajednice Zadarske županije.

Ponedjeljak, Listopad 5, 2020 10:33

Njemačka vlada ovih je dana ukinula klasifikaciju visoko rizičnog područja za hrvatske regije Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju te za švicarski Freiburg.
Podsjetimo, na njemačkoj crvenoj listi Zadarska županija završila je prije oko mjesec dana i to nakon Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske kojima se to dogodilo dva tjedna prije. Naime, nkon što je Zadarska županija označena kao rizična, ukoliko ste iz nje putovali u Njemačku, čekala vas je dvotjedna karantena.

Petak, Rujan 11, 2020 15:11

Špica turističke sezone je iza nas, a ako se po jutru dan poznaje, onda bi rujan mogao biti obećavajući barem kad je u pitanju - vrijeme. O tome hoće li biti gostiju u posezoni te općenito kakva nam je bila ova sezona pod prijetnjom epidemije koronavirusa, razgovarali smo s direktoricom Turističke zajednice Zadarske županije Mihaelom Kadija.

Subota, Srpanj 25, 2020 09:56

Nakon što nam je načelnik Zemunika, Ivica Šarić, kazao kako je njihova općina usljed korona krize iznajmljivače apartmana oslobodila plaćanja svih obveza, u Turističkoj zajednici županije provjerili smo jesu li i druge općine poduzele iste mjere. Naime, zbog pandemije covidom-19 u našoj županiji nije bilo uobičajene predsezone te su se iznajmljivači našli u vrlo teškoj situaciji, osobito oni kojima je najam apartmana jedini izvor prihoda.

Petak, Listopad 18, 2019 10:33

Kraj rujna s kojim se ostvari preko 90% ovdašnjeg turizma prigoda je u kojoj razgovaramo s Mihaelom Kadijom direktoricom Turističke zajednice Zadarske županije, jer sada se već mogu iznositi zaključci o sezoni.

Utorak, Ožujak 26, 2019 16:36

Upravo idemo ususret još jednom Tuna, Sushi & Wine  Festivalu koji će se održavati od  5. do 14. travnja, a ove godine u  sklopu Festivala četiri dana u našem gradu i Županiji, ugostit ćemo  inozemne novinare koji su pisali o Hrvatskoj.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 14:03

Amerikanci su čuli za nas "usmenom predajom" i  osobnom preporukom prijatelja, a veliki su utjecaj imali i mediji  zbog činjenice da nas je najprije Lonely Planet uvrstio na svoju -  "Best in Travel" listu, top deset gradova koje svakako treba posjetiti,  a odmah potom, stigla je i "potvrda" uglednog i utjecajnog dnevnika - The New York Times koji je objavio listu "52 Places to Go in  2019" i svrstao nas na 11 mjesto.

Četvrtak, Studeni 15, 2018 16:32

Nakon priopćenja načelnika Općine Preko, Jure Brižića, zbog nezadovoljstva spotom i brendiranjem TZ Zadarske županije nije dugo trebalo čekati i na odgovor direktorice TZ Zadarske županije, Mihaele Kadije. Njezino priopćenje također prenosimo u cjelosti.

Poštovani načelniče i kolege iz TZ Preko i Ugljana,

Iskreno žalim što se osjećate zanemareno jer Turistička zajednica Zadarske županije takvo blago kao što su naši otoci ne zanemaruje niti u jednom segmentu.

Srijeda, Ožujak 28, 2018 16:26

Prošla je godina bila generalno uspješna za cijelu županiju, a  danas smo pokazali i da je Turistička zajednica uspješno odradila svoj  dio posla. Imamo razne programe koji se odnose na razvoj proizvoda koji se mijenjaju, unaprjeđuju, te se sukladno tim saznanjima mijenja i tijek projekta.

Četvrtak, Ožujak 22, 2018 16:51

Pred nama je nova turistička sezona, a o pripremama za nju kao i o  reakcijama nakon obilaska najvažnijih turističkih sajmova,  razgovaramo  s Mihaelom Kadijom, direktoricom Ureda TZ Zadarske županije.

Stranice