cistoca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Siječanj 30, 2020 10:30

S obzirom da su iz zadarske Čistoće najavljivali kako će do konca prošle godine biti završeno čipiranje zelenih spremnika za odlaganje komunalnog otpada, a spominjana je i podjela spremnika za biorazgradivi otpad, građani koji još uvijek čekaju spomenute aktivnosti Čistoće pitaju se kada će ovaj veliki projekt završiti te kada mogu očekivati račune koji bi pratili tu novu situaciju.

Srijeda, Studeni 20, 2019 20:00

Ovih dana privodi se kraju čipiranje kanti za komunalni otpad nakon čega bi, po svemu sudeći, trebala započeti i nova naplata odvoza opada.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2019 12:30

Čipiranje kanti za komunalni otpad ide svojim tijekom i prema planu. Naime, do kraja godine, najkasnije u siječnju, trebali bismo završiti s kompletnim čipiranjem kanti za sakupljanje miješanog komunalnog otpada u kućanstvima.

Subota, Listopad 26, 2019 15:35

Na zadarskom Forumu jutros je odigrana neobična i zanimljiva košarkaška utakmica naziva "Pogodi pravi koš". Riječ je o edukativnoj akciji zadarske Čistoće te Upravnog odjela za EU fondove kojom se želi građane educirati o razvrstavanju otpada.

Petak, Listopad 11, 2019 10:34

Mještani Dikla mogu odahnuti jer opasni grit protiv čijeg su dovoza na deponij ovog ljeta prosvjedovali, konačno će biti zbrinut. Potvrdio nam je to direktor Čistoće, Dragan Maračić, kojega smo pitali u kojoj je fazi rješenje problema koji je podigao na noge javnost Zadarske županije, osobito mještane Obrovca i Dikla. Naime, u zadnjoj je izjavi Maračić najavio:

Ponedjeljak, Rujan 9, 2019 09:37

Otpadni grit iz brodogradilišta uskoro bi trebao biti uklonjen iz deponija u Diklu, što bi bio konačni rezultat peticije mještana Dikla koji su tražili hitno premještanje ovog otpada. O tome kakva je najnovija situacija s ovim otpadom te hoće li konačno biti uklonjen iz deponija pitali smo direktora Čistoće, Dragana Maračića.

Ponedjeljak, Kolovoz 26, 2019 13:38

Divlja odlagališta glomaznog građevinskog otpada u Kožinu stvaraju velike probleme mještanima koji se boje za svoje svoje zdravlje.

Četvrtak, Kolovoz 22, 2019 13:45

Nakon brojnih pritužbi građana zbog nesnosnog smrada koji se širi zadarskim ulicama, kontaktirali smo zadarsku Čistoću.
Postavljanjem kanti za biootpad, pojavili su se i problemi oko njihovog korištenja, odnosno, kako doznajemo od tehničkog direktora Čistoće Pere Zubčića, u te se kante doslovno svašta ubacuje.
- S naše strane nema propusta u zbrinjavanju otpada, jer smo poduzeli sve preventivne mjere, istaknuo je Zubčić.

Petak, Kolovoz 9, 2019 17:22

Nakon što smo već pisali o problemu s odvozom kanti s biorazgradivim otpadom, a na koji nas je upozorila nekolicina građania, ni ovih dana situacija nije ništa bolja. Naime, ako je suditi prema informacijama koje smo dobili od naših sugrađana, još uvijek se u pojedinim kvartovima ne odnosi otpad.

Četvrtak, Kolovoz 1, 2019 14:36

Ovih dana javili su nam se stanovnici Plovanije kako im već duže vrijeme nisu ispražnjene kante za biorazgradivi otpad.

Stranice