trpimirova obala

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Siječanj 13, 2015 00:00

Dio ulice Obale kneza Trpimira u uvali Dražanica, do ulice Đure Sudete i dijelovi priključnih ulica Josipa Runjanina, Vatroslava Jagića i Petra Kasandrića od jučer je, zbog radova na sustavu odvodnje, zatvorena za promet.

Riječ je o radovima na izgradnji crpne stanice Maestral, a projekt je "težak" 6,7 milijuna kuna.

Jučer su na toj dionici postavljeni i pregledani prometni znakovi i izvođači upoznati s radovima koji slijede.

Petak, Listopad 10, 2014 00:00

Gradonačelnik Božidar Kalmeta, Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i građenje i Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje, jučer su obišli gradilište na Obali kneza Trpimira, gdje je Vodoinstalacija počela radove na izgradnji sustava odvodnje. Obilasku je nazočio i Ivan Jurjević, vlasnik Vodoinstalacije.

Utorak, Listopad 7, 2014 00:00

Zatvoren je dio Trpimirove obale, od lučice Vitrenjak do MIOC-a, zbog radova na javnom sustavu odvodnje. U tom dijelu grada, do kraja veljače, kada je predviđen završetak radova, vrijedit će posebna prometna regulacija. Autobusi Liburnije okretat će se kod Doma za stare i nemoćne osobe na Sfingi.

U sklopu prve faze radova izgradit će se crpna postaja Maestral s pripadajućim kolektorom, vrijedna 5,3 milijuna kuna.

Nedjelja, Listopad 5, 2014 00:00

Na dijelu Trpimirove obale, u uvali Dražanica, od lučice Vitrenjak do MIOC-a u ponedjeljk, 6. listopada, započinju radovi na izgradnji javnog sustava odvodnje. Najavljeno je to na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Zbog radova će ovaj dio biti zatvoren za promet.