socijalna samoposluga

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 6, 2018 14:42

Nakon što je prije četiri godine otvorena u prostorima Samostana svetog Frane na Poluotoku, prošlo je već i godinu dana od kada je zadarska Socijalna samoposluga iz tog prostora premještena na adresu Franje Tuđmana 24, odmah uz Pučku kuhinju i u blizini prenoćišta za beskućnike te upravne zgrade Caritasa Zadarske nadbiskupije, pod čijem okriljem i postoji.

Četvrtak, Ožujak 29, 2018 09:08

Učenici zadarske Gimnazije Vladimira Nazora uljepšali su  svojom donacijom Uskrs siromašnim Zadranima koji primaju karitativnu pomoć u Samostanu sv. Frane. U srijedu su tako Nazorovci prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama napunili police prostorije pri  Samostanu sv. Frane u kojoj svake srijede volonteri obavljaju podjelu namirnica i higijenskih proizvoda za 150 obitelji u potrebi.

Utorak, Ožujak 27, 2018 17:25

Što se tiče nadolazećih blagdana, za sada nemamo najavljenih donacija. Ali, svatko onaj tko želi donirati bilo da je riječ o pojedincu ili pak, o nekoj tvrtki ili instituciji može to uvijek učiniti. Svaka donacija je dobrodošla i mi ćemo je uvijek s veseljem i zahvanošću primiti.

Petak, Siječanj 5, 2018 12:50

Kako su ranije najavili županijski i gradski vijećnici Akcije mladih odrekli su se vijećničkih naknada za prosinac u ukupnom iznosu nešto većem od sedam tisuća kuna. Za taj su iznos kupili neophodne potrepštine i namirnice za socijalno ugrožene građane, korsinike socijalne samoposluge.

Četvrtak, Srpanj 30, 2015 00:00

Četvrtak, Svibanj 21, 2015 00:00

Zadarski studenti novinarstva i odnosa s javnošću Odjela za turizam i komunikacijske znanosti zadarskog Sveučilišta jučer su donacijom uveselili korisnike socijalne samoposluge.

Lucija Zorić, studentica, kazala je kako su tijekom humanitarne akcije koja je trajala tjedan dana prikupili sredstva koja su utrošili za kupnju namirnica za potrebe korisnika socijalne samoposluge u Zadru.

Četvrtak, Svibanj 14, 2015 00:00

Četvrtak, Travanj 2, 2015 00:00

Doista ni sam više ne znam koliko nam je donacija  proteklih par dana pristiglo i još uvijek stižu i danas.

Srijeda, Travanj 1, 2015 00:00

Virska udruga dobrovoljnih darivatelja krvi ponovno je pokazala humanost, plemenitost i brigu za potrebite. Naime, vodstvo udruge s predsjednikom Goranom Vickovićem i njegovim bližim suradnicima Veseljkom Orlićem, Ivom Šantek, Barbarom Juko, Marijom Vicković, Mirelom Lenarčić i drugima, u proteklih desetak dana na otoku Viru pokrenulo je široku humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za potrebite i siromašne građane grada Zadra i njegove okolice.

Petak, Ožujak 20, 2015 00:00

Koliko je jučer došlo korisnika u zadarsku socijalnu samoposlugu tek će se zbrojiti, ali prošloga je četvrtka nažalost, srušen rekord. Naime, od kada je otvorena sredinom prosinca prošle godine, tog je četvrtka po namirnice i higijenske potrepštine došlo 120 ljudi.

Stranice