socijalna samoposluga

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 5, 2018 12:50

Kako su ranije najavili županijski i gradski vijećnici Akcije mladih odrekli su se vijećničkih naknada za prosinac u ukupnom iznosu nešto većem od sedam tisuća kuna. Za taj su iznos kupili neophodne potrepštine i namirnice za socijalno ugrožene građane, korsinike socijalne samoposluge.

Četvrtak, Srpanj 30, 2015 00:00

Četvrtak, Svibanj 21, 2015 00:00

Zadarski studenti novinarstva i odnosa s javnošću Odjela za turizam i komunikacijske znanosti zadarskog Sveučilišta jučer su donacijom uveselili korisnike socijalne samoposluge.

Lucija Zorić, studentica, kazala je kako su tijekom humanitarne akcije koja je trajala tjedan dana prikupili sredstva koja su utrošili za kupnju namirnica za potrebe korisnika socijalne samoposluge u Zadru.

Četvrtak, Svibanj 14, 2015 00:00

Četvrtak, Travanj 2, 2015 00:00

Doista ni sam više ne znam koliko nam je donacija  proteklih par dana pristiglo i još uvijek stižu i danas.

Srijeda, Travanj 1, 2015 00:00

Virska udruga dobrovoljnih darivatelja krvi ponovno je pokazala humanost, plemenitost i brigu za potrebite. Naime, vodstvo udruge s predsjednikom Goranom Vickovićem i njegovim bližim suradnicima Veseljkom Orlićem, Ivom Šantek, Barbarom Juko, Marijom Vicković, Mirelom Lenarčić i drugima, u proteklih desetak dana na otoku Viru pokrenulo je široku humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za potrebite i siromašne građane grada Zadra i njegove okolice.

Petak, Ožujak 20, 2015 00:00

Koliko je jučer došlo korisnika u zadarsku socijalnu samoposlugu tek će se zbrojiti, ali prošloga je četvrtka nažalost, srušen rekord. Naime, od kada je otvorena sredinom prosinca prošle godine, tog je četvrtka po namirnice i higijenske potrepštine došlo 120 ljudi.

Utorak, Ožujak 10, 2015 00:00

Jedna od najvećih donacija od kada je sredinom prosinca prošle godine otvorena, stigla je jučer u zadarsku socijalnu samoposlugu. Teško je uopće reći koliko je tu bilo pašte, šećera, brašna, ulja, higijenskih potrepština, ali donacija je stigla u dva puna kombija koje su dovezli i iskrcali članovi zadarske Mladeži HDZ- a na čelu s predsjednikom Gradske organizacije Tomislavom Dražovićem i načelnikom Općine Stankovci Željkom Baradićem.

Utorak, Ožujak 3, 2015 00:00

U Mjesnom odboru Plovanija krajem siječnja su počeli sa prikupljanjem humanitarne pomoći u cilju opskrbe socijalne samoposluge u Domu sveti Frane.

Jure Radas, član Vijeća MO Plovanija, od kojeg je i potekla ova inicijativa, kazao je kako su pomoć prikupljali dva puta tjedno, srijedom i petkom u vremenu od 17 do 18 sati.

Četvrtak, Veljača 12, 2015 00:00

I mali Zadrani posjetili su prvi put zadarsku socijalnu samoposlugu i ponosno donijeli prikupljene donacije.

Riječ je o osmogodišnjacima, učenicima drugog razreda Osnovne škole Šime Budinića u Zadru koji su zajedno sa svojom učiteljicom Stankom Buljat i vjeroučiteljicom Marinom Fabijanić čuli za socijalnu samoposlugu i odlučili pomoći.

Stranice