suveniri

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 26, 2019 10:22

Prodaja suvenira za sada, kako saznajemo od trgovaca, ide  uglavnom kao i prošle godine. Kupuju se najviše magneti, nakon njih  privjesci, a onda na red dolazi maslinovo ulje i proizvodi od lavande i  smokava. Ponuda pokriva potražnju, turisti nemaju nekih posebnih  želja kada su u pitanju sitnice koje će ih podsjetiti da su bili u Zadru.

Subota, Svibanj 25, 2019 16:13

Car August u kombinaciji sa žarkim bojama, vrč u obliku  ljudske glave iz I st. nove ere, također nadograđen upadljivim nijansama kao i stilizirani obojeni ženski i muški likovi iz Liburnskog razdoblja, novi su suveniri Arheološkog muzeja Zadar, napravljeni u suradnji  s modnim dvojcom iz Splita - Ivanom Tandarićem i Aleksandrom Šekuljicom, poznatijima kao ELFS.

Ponedjeljak, Siječanj 15, 2018 15:40

Ovogodišnje "Nasmiješeno sunce" u kategoriji "Novi suvenir" dodijeljeno je projektu "HIA - Hobby I Adore" iza kojeg stoje tri mlade poduzetnice - Helena Kolega (marketing menadžerica), Iva Martinović (grafička dizajnerica) i Ana Stipić Radulović (grafička dizajnerica) koje su osmislile kolekciju Feel Zadar, originalne zadarske suvenire: razglednice, magnete, nakit, slike na platnu, majice i šalice s motivima zadarskih znamenitosti.

Četvrtak, Prosinac 21, 2017 12:47

Na stadionu Stanovi potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i Trgovačkog obrta Malta, koji je već godinama sinonim za navijačke rekvizite sa zadarskim pečatom. Svi navijači Zadra i ljubitelji nogometa sada u trgovinama "Malta" mogu kupiti dresove, šalove i druge navijačke artikle s logom našega kluba.

Petak, Svibanj 15, 2015 00:00

Nakon trodnevnog 5. po redu Festivala suvenira Zadarske županije jučer su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim izlagačima suvenira. Ivo Marin, dopredsjednik Udruge inovatora Zadarske županije, naglasio je kako je u tri dana održavanja Festivala bilo dosta posjetitelja, što im je svima zajedno bio i cilj.

- Željeli smo da ljudi dođu, vide, pitaju i kupuju, dodao je Marin.

Srijeda, Svibanj 13, 2015 00:00

Udruga inovatora Zadarske županije i ove je godine organizirala trodnevni 5. Festival suvenira Zadarske županije, izložbu suvenira natjecajnog karaktera na kojem su svoje radove predstavila 23 izlagača iz Zadra, Zadarske županije, Varaždina, Karlovca i Korčule.

Festival suvenira službeno je u Gradskoj loži otvorio Ivo Marin, dopredsjednik Udruge inovatora Zadarske županije.

Nedjelja, Travanj 27, 2014 00:00

Srijeda, Svibanj 15, 2013 00:00

Iako je sredina svibnja, mjeseca u kojem je broj turista znatno manji nego tijekom ostalih mjeseci u sezoni, broj turista na gradskim ulicama je već velik. Po sadašnjim podacima, odnosno viđenom čini se da će ova turistička sezona biti uspješnija od one prethodne. Mnogi obrti koji ovise o njima, a mislimo prvenstveno na štandove i trgovine koje se bave prodajom suvenira bilježe već pojačaniji promet.

Utorak, Travanj 2, 2013 00:00

Sve što radim iz ljubavi radim i od srca jer moje je srce veliko. Zbog svoga zalaganja dobila sam i Nagradu za životno djelo Grada Biograda, a najdraža mi je zahvalnica Katoličkog radija za 10 godina prijateljstva, jer sudjelujem i pomažem u raznim humanitarnim akcijama, istaknula je teta Marica

Utorak, Ožujak 26, 2013 00:00

Ovogodišnje iznenađenje je Željko Kulaš iz Gorice, i njegova morska štikla, koja je novitet na tržištu suvenira. Također, htio bih objasniti da se prethodne dvije godine p.t.o. Nekić nije kandidirala za nagrade jer smo i organizatori ove manifestacije, ali ove godine se nismo odrekli prava na nagrade i komisija je odlučila da dobijemo nagradu, rekao je Rade Nekić

Stranice