suveniri

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Svibanj 25, 2019 16:13

Car August u kombinaciji sa žarkim bojama, vrč u obliku  ljudske glave iz I st. nove ere, također nadograđen upadljivim nijansama kao i stilizirani obojeni ženski i muški likovi iz Liburnskog razdoblja, novi su suveniri Arheološkog muzeja Zadar, napravljeni u suradnji  s modnim dvojcom iz Splita - Ivanom Tandarićem i Aleksandrom Šekuljicom, poznatijima kao ELFS.

Ponedjeljak, Siječanj 15, 2018 15:40

Ovogodišnje "Nasmiješeno sunce" u kategoriji "Novi suvenir" dodijeljeno je projektu "HIA - Hobby I Adore" iza kojeg stoje tri mlade poduzetnice - Helena Kolega (marketing menadžerica), Iva Martinović (grafička dizajnerica) i Ana Stipić Radulović (grafička dizajnerica) koje su osmislile kolekciju Feel Zadar, originalne zadarske suvenire: razglednice, magnete, nakit, slike na platnu, majice i šalice s motivima zadarskih znamenitosti.

Četvrtak, Prosinac 21, 2017 12:47

Na stadionu Stanovi potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i Trgovačkog obrta Malta, koji je već godinama sinonim za navijačke rekvizite sa zadarskim pečatom. Svi navijači Zadra i ljubitelji nogometa sada u trgovinama "Malta" mogu kupiti dresove, šalove i druge navijačke artikle s logom našega kluba.

Petak, Svibanj 15, 2015 00:00

Nakon trodnevnog 5. po redu Festivala suvenira Zadarske županije jučer su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim izlagačima suvenira. Ivo Marin, dopredsjednik Udruge inovatora Zadarske županije, naglasio je kako je u tri dana održavanja Festivala bilo dosta posjetitelja, što im je svima zajedno bio i cilj.

- Željeli smo da ljudi dođu, vide, pitaju i kupuju, dodao je Marin.

Srijeda, Svibanj 13, 2015 00:00

Udruga inovatora Zadarske županije i ove je godine organizirala trodnevni 5. Festival suvenira Zadarske županije, izložbu suvenira natjecajnog karaktera na kojem su svoje radove predstavila 23 izlagača iz Zadra, Zadarske županije, Varaždina, Karlovca i Korčule.

Festival suvenira službeno je u Gradskoj loži otvorio Ivo Marin, dopredsjednik Udruge inovatora Zadarske županije.

Nedjelja, Travanj 27, 2014 00:00

Srijeda, Svibanj 15, 2013 00:00

Iako je sredina svibnja, mjeseca u kojem je broj turista znatno manji nego tijekom ostalih mjeseci u sezoni, broj turista na gradskim ulicama je već velik. Po sadašnjim podacima, odnosno viđenom čini se da će ova turistička sezona biti uspješnija od one prethodne. Mnogi obrti koji ovise o njima, a mislimo prvenstveno na štandove i trgovine koje se bave prodajom suvenira bilježe već pojačaniji promet.

Utorak, Travanj 2, 2013 00:00

Sve što radim iz ljubavi radim i od srca jer moje je srce veliko. Zbog svoga zalaganja dobila sam i Nagradu za životno djelo Grada Biograda, a najdraža mi je zahvalnica Katoličkog radija za 10 godina prijateljstva, jer sudjelujem i pomažem u raznim humanitarnim akcijama, istaknula je teta Marica

Utorak, Ožujak 26, 2013 00:00

Ovogodišnje iznenađenje je Željko Kulaš iz Gorice, i njegova morska štikla, koja je novitet na tržištu suvenira. Također, htio bih objasniti da se prethodne dvije godine p.t.o. Nekić nije kandidirala za nagrade jer smo i organizatori ove manifestacije, ali ove godine se nismo odrekli prava na nagrade i komisija je odlučila da dobijemo nagradu, rekao je Rade Nekić

Utorak, Prosinac 4, 2012 00:00

Moje istraživanje je pokazalo da turisti sve više teže prema individualnim proizvodima, za doživljajem tradicije. Zbog toga je izuzetno važno potaknuti proizvodnju autohtonih suvenira kako bi turist odlazeći iz destinacije sa sobom mogao ponijeti djelić Dalmacije - Lada Tomšić

Stranice