zivko kolega

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
odvodnja_centar_4
Srijeda, Ožujak 4, 2009 00:00

Važno je istaknuti da su prije godinu dana započeli radovi na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda te da se sve odvija u planiranim rokovima, kazao je Kolega, podsjetivši kako ovaj projekt zapravo predstavlja zadarski dio projekta "Jadran"

kasap
Srijeda, Ožujak 4, 2009 00:00

Iako se broj kandidata sveo, tvrde uvijek "upućeni" samo na dva kandidata Kolega - Kasap, HDZ o svemu mudro šuti. Dakako unatoč relativno čvrstoj Koleginoj poziciji, uvijek su mogući i novi kandidati, a tu su u tijeku i predizborni razgovori sa sadašnjim partnerima HSP-om, HSS-om i HSLS-om te s tzv. nezavisnom listom Dražena Grgurovića

gradskauprava_2
Srijeda, Veljača 25, 2009 00:00 3

Višestruko je financijski isplativo uložiti ta sredstva u prevenciju i očuvanje zdravlja djelatnika, budući da se na taj način smanjuje odsutnost s posla zbog bolovanja i podiže radna učinkovitost, smatra gradonačelnik Kolega

prijem_grad
Petak, Veljača 20, 2009 00:00

Gradonačelnik Zadra Živko Kolega i njegov zamjenik Dražen Grgurović primili su izaslanike košarkaških klubova Zagreba, Zadra, Splita i Cibone u povodu odigravanja završnog turnira u košarci za Kup Krešimira Ćosića.

poglavarstvo
Srijeda, Veljača 18, 2009 00:00

Osim što će Zadar prvi put u povijesti ove godine dobiti izravno biranog gradonačelnika, tako će se prvi put osnovati i Savjet mladih Grada Zadra. Stoga će i tu biti provedeni izbori, a kandidate mogu predložiti svi registrirani oblici udruživanja mladih na području grada

zastava_srbija
Subota, Siječanj 31, 2009 00:00 2

Nazočnost Kalmete na potpisivanju ugovora o gradnji općinske zgrade u Jasenicama otvorila je još jednom temu o skidanju zastava sudionica Svjetskog rukometnog prvenstva na zadarskom Narodnom trgu.

kolega_vrancic
Četvrtak, Siječanj 29, 2009 00:00

Izjavljujem pred stranačkim svjedocima i medijima kako će dr. Živko Kolega imati moj glas na neposrednim izborima, rekao je Kalmeta u ožujku 2008.

spruk_kolega
Nedjelja, Siječanj 25, 2009 00:00

Mislim da je skidanje tih zastava bila ishitrena greška. Činjenica je da su zastave stavljene i na Narodni trg mimo protokola, ali kada su već tu stavljene onda ih je trebalo i ostaviti, kaže ministar Kalmeta o potezu zadarskog gradonačelnika Kolege

zastava_srbija2
Petak, Siječanj 23, 2009 00:00 1

Zastave zemalja sudionica rukometnog prvenstva koje su jučer izvješenje na Narodnom trgu već danas su skinute. Nije se međutim radilo o diverziji i paljenju srpske zastave, što su neki najavljivali, nego odluci zadarskog gradonačelnika, koji je to opravdao osjetljivim prilikama.

visnjik_grgurovic_kolega
Četvrtak, Prosinac 25, 2008 00:00

Na prošloj sjednici Gradskog vijeća vijećnik Željko Predovan osvrnuo se na situaciju u Košarkaškom klubu "Zadar", tražeći da se gradski vijećnici u budućnosti budu informiraniji o njegovom funkcioniraju, budući da je Grad Zadar jedan od glavnih sponzora KK Zadra.

Stranice