koncertni ured

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 11, 2019 10:58

Nova zadarska koncertna sezona 2019/2020. započela je u srijedu koncertom britanske blues legende, Normanom Beakerom. Bogati glazbeni program jučer je predstavljen na konferenciji za novinare u Multimedijalnoj dvorani Kneževe palače, gdje je ravnateljica Koncertnog ureda Zadar Melita Ivković najavila čak 33 događanja u koncertnoj sezoni, od kojih je devet koncerata u pretplatničkom ciklusu.

Utorak, Srpanj 23, 2019 11:38

Od sutra na Glazbenim večerima počinje prvi od triju koncerata objedinjenih pod nazivom Zadarske priče. Otvorit će ih Zadarski komorni orkestar pod ravnanjem Ivana Repušića, a uz Prvu simfoniju Johannesa Brahmsa izvest će se brilijantni Čajkovskijev violinski koncert, uz solista Romana Simovića koji će zvukom Stradivarijeve violine ispuniti Katedralu sv. Stošije.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 12:27

Hrvatska operna diva Renata Pokupić, mezzosopranistica koja je poznatija je u svijetu nego kod kuće proslavila se izvedbama barokne glazbe, no i klasičnog i romantičnog repertoara; nastupala je u najvećim svjetskim opernim kućama uz glasovite dirigente, poput Kurta Masura, Yakova Kreizberga, Johna Eliota Gardinera, Itzaka Perlmana te Placida Dominga. Prava je povlastica što nam, između angažmana u najuglednijim opernim kućama svijeta, dolazi u Zadar na Glazbene večeri u sv. Donatu.

Ponedjeljak, Siječanj 19, 2015 00:00

Gradsko vijeće Grada Zadra donijelo je prošle godine odluku o osnivanju Javne glazbene kulturne ustanove Koncertni ured Zadar.  Sve ono što je dosad djelovalo u sklopu HNK Zadar, kad je riječ o koncertima, prelazi u nadležnost Koncertnog ureda Zadar.