dani sunca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Srpanj 10, 2015 00:00

Obala kralja Petra Krešimira IV. - zadarska riva, bit će tijekom druge polovice srpnja mjestom susreta i prožimanja mediteranske i kontinentalne Hrvatske. Na Sajmu zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca" koji će održati od 14. do 27. srpnja predstavit će se proizvođači iz sedam županija: Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske, Zagrebačke, Osječko-baranjske i Sisačko-moslavačke, te Grada Zagreba. Ovo je 36.

Subota, Prosinac 20, 2014 00:00

Na Narodnom trgu jučer je otvoren dvodnevni sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani sunca" kojeg pod motom "Živjeti dobro" organizira udruga Eko Zadar. Ovogodišnji sajam "Dani sunca" okupio je ukupno 12 sudionika. Oba dana trajanja sajma na Danima sunca sudjeluju OPG Drago Drmić iz Zadra, Udruga za promicanje i poticanje izrade tradicijskih i umjetničkih suvenira "Toka" iz Preka, PTO Nekić iz Biograda, BOKUN d.o.o. iz Splita, Kasiopea t.u.o.

Utorak, Srpanj 23, 2013 00:00

Prirodna kozmetika, suveniri s lončarskog kola i nakit od koštica, samo su dio ponude ovogodišnje manifestacije Dani sunca koja je jučer započela na zadarskoj rivi, a trajat će do 4. kolovoza. Sveukupno tijekom naredna dva tjedna svoje proizvode izlagati će trinaest sudionika iz deset županija.

Subota, Travanj 20, 2013 00:00

Povodom obilježavanja Dana planeta zemlje 22. travnja, udruga "Eko-Zadar" organizirala je 27. Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani Sunca". Sajam je započeo jučer i trajat će još danas, a svi zainteresirani štandove s zdravom hranom i tradicijskim proizvodima mogu pronaći na Narodnom trgu.

Subota, Prosinac 22, 2012 00:00

Niti jednu srebrnu i brončanu medalju nismo još dobili. To mora značiti nešto, kazuje Eugen Novaković, dodajući kako svoje masline i smokve tretira kao plodove kamena, sunca, mora i ljubavi

Subota, Listopad 6, 2012 00:00

Prvi put jučer se na "Danima sunca" predstavila i Nedjeljka Jurin, diplomirana fitoaromaterapeutkinja s osomogodišnjim iskustvom u izradi prirodne kozmetike

Dani sunca
Četvrtak, Listopad 4, 2012 00:00

Sljedeća dva dana u Zadru se održava 25. Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani sunca". Riječ je o trećem ovogodišnjem, jesenskom izdanju "Dana sunca" u organizaciji udruge "Eko-Zadar".

Sajam će se održati na Narodnom trgu u petak u vremenu od 8 do 19 sati, a dan kasnije između 8 i 15 sati. Svoje proizvode ponudit će ukupno dvanaest proizvođača.

Četvrtak, Srpanj 19, 2012 00:00

Zadarsku županiju predstavljaju OPG Drago Drmić iz Zadra čije će džemove, biljne pripravke, likere i slastice biti moguće pronaći tijekom svih 12 sajmenih dana te Ušljebrka d.o.o. iz Sv. Petra koji će predstaviti i liniju hladno prešanih ulja „Greens"

Subota, Travanj 21, 2012 00:00

Sve se radi po pravilima HACCAP - sustava, imamo svoj pogon, domaće svinje, a slavonski kulin radimo po zaštićenoj tradicionalnoj recepturi koju propisuje Udruga kulen-kulin. To su sol, paprika, bijeli luk i meso i to bez aditiva i pojačivača okusa, rekao je Bošnjaković

Stranice