dani sunca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 17, 2018 15:47

Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda Dani sunca održat će se na Narodnom trgu u Zadru od 19. do 21. travnja. Organizacijom ovog 47. sajma, udruga Eko-Zadar obilježava 22. travnja – Dan planeta Zemlje. Tijekom tri sajmena dana sudjelovat će 11 proizvođača.

Srijeda, Travanj 19, 2017 00:00

Dan planeta Zemlje 22. travnja udruga „Eko-Zadar" i ove će godine obilježiti održavanjem Sajma zdrave hrane i tradicijskih proizvoda „Dani sunca". Trodnevni sajam u periodu od 20. do 22. travnja održat će se na Narodnom trgu u Zadru, a na njemu će nastupiti 15 sudionika, od kojih su njih 11 s područja Zadarske županije.

Utorak, Srpanj 14, 2015 00:00

Koncertom zadarskog alter pop-rock benda Scarlet Notes, za ovu priliku u akustičnom izdanju, jučer je na zadarskoj rivi u večernjim satima otvoren 36. Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca" u organizaciji udruge „Eko-Zadar. Obala kralja Petra Krešimira IV bit će mjesto susreta i prožimanja mediteranske i kontinentalne Hrvatske do 27.

Petak, Srpanj 10, 2015 00:00

Obala kralja Petra Krešimira IV. - zadarska riva, bit će tijekom druge polovice srpnja mjestom susreta i prožimanja mediteranske i kontinentalne Hrvatske. Na Sajmu zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira „Dani sunca" koji će održati od 14. do 27. srpnja predstavit će se proizvođači iz sedam županija: Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske, Zagrebačke, Osječko-baranjske i Sisačko-moslavačke, te Grada Zagreba. Ovo je 36.

Subota, Prosinac 20, 2014 00:00

Na Narodnom trgu jučer je otvoren dvodnevni sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani sunca" kojeg pod motom "Živjeti dobro" organizira udruga Eko Zadar. Ovogodišnji sajam "Dani sunca" okupio je ukupno 12 sudionika. Oba dana trajanja sajma na Danima sunca sudjeluju OPG Drago Drmić iz Zadra, Udruga za promicanje i poticanje izrade tradicijskih i umjetničkih suvenira "Toka" iz Preka, PTO Nekić iz Biograda, BOKUN d.o.o. iz Splita, Kasiopea t.u.o.

Utorak, Srpanj 23, 2013 00:00

Prirodna kozmetika, suveniri s lončarskog kola i nakit od koštica, samo su dio ponude ovogodišnje manifestacije Dani sunca koja je jučer započela na zadarskoj rivi, a trajat će do 4. kolovoza. Sveukupno tijekom naredna dva tjedna svoje proizvode izlagati će trinaest sudionika iz deset županija.

Subota, Travanj 20, 2013 00:00

Povodom obilježavanja Dana planeta zemlje 22. travnja, udruga "Eko-Zadar" organizirala je 27. Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani Sunca". Sajam je započeo jučer i trajat će još danas, a svi zainteresirani štandove s zdravom hranom i tradicijskim proizvodima mogu pronaći na Narodnom trgu.

Subota, Prosinac 22, 2012 00:00

Niti jednu srebrnu i brončanu medalju nismo još dobili. To mora značiti nešto, kazuje Eugen Novaković, dodajući kako svoje masline i smokve tretira kao plodove kamena, sunca, mora i ljubavi

Subota, Listopad 6, 2012 00:00

Prvi put jučer se na "Danima sunca" predstavila i Nedjeljka Jurin, diplomirana fitoaromaterapeutkinja s osomogodišnjim iskustvom u izradi prirodne kozmetike

Stranice