eko zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Prosinac 21, 2018 15:00

Jutros je u organizaciji Zelene akcije, Eko-Zadra, Eko Zrmanje i Ekološke udruga“Krka” iz Knina na Narodnom trgu organizirano skupljanje donacija za obnovu ugroženih šumskih područja Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Subota, Studeni 10, 2018 08:15

 Na Narodnom trgu udruga Eko Zadar predstavila je projekte Voda je život te Zeleni telefon kojima su željeli građane upozoriti na važnost očuvanja okoliša, važnosti vode u kućanstvu te njezine zaštite, ali i sprječavanja onečišćenja.

Nedjelja, Studeni 4, 2018 16:31

Udruga Eko Zadar odradila je i posljednju u nizu radionica iz  projekta „Voda je život“ i to u 4. c razredu učiteljice Marine Bajlo u OŠ  Kruna Krstića.

Kako je to izgledalo u praksi članovi ove udruge objavili su na svojoj  internetskoj stranici.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 11:44

Udruga Eko–Zadar tijekom provedbe projekta “Reciklirajmo zajedno”, financiranog od Grada Zadra, treću godinu za redom, provela je radionice oporabe tekstila u zadarskoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna s učenicama i učenikom četvrtih razreda smejra dizajn tekstila i dizajn odjeće.

Utorak, Listopad 9, 2018 12:48

Radionice udruge Eko–Zadar „Reciklirajmo zajedno“ osmišljene u cilju informiranja i educiranja javnosti o gospodarenju otpadom, što ih je nedavno vodila Atana Grbić iz udruge, voditeljica projekta,  u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zadru i s tada kada su  radionice bile aktualne, predsjednikom zbora Mariom Zulićem, rezultirale su nizom novina vezanih za navedenu temu u Studentskom klubu  Božo Lerotić.

Četvrtak, Rujan 20, 2018 16:31

Iz Udruge Eko Zadar poslali su priopćenje o slučaju sječe šume u Bibinjama, a koje prenosimo u cijelosti.

Petak, Rujan 7, 2018 19:00 1

Iz Udruge Eko Zadar izvijestili su kako su stabla ispred Vile Zlatko u uvali Maestral kod Sfinge otrovana kako bi ih Nasadi morali posjeći. Priopćenje udruge Eko Zadar prenosimo u cijelosti:

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 12:42

Projekt AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području, a koji provode Udruga "Eko Zadar" i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA predstavljen je jučer u Gradskoj knjižnici Benkovac.

Voditeljica projekta Nives Rogoznica na predstavljanju je istaknula kako će se kroz ovaj projekt, koji u potpunosti financira Europska unija, educirati najmanje 41 dugotrajno nezaposlena osoba.

Utorak, Svibanj 22, 2018 15:27

Broj osiguranih kreveta u domovima u odnosu na broj studenata, gdje je jedino Pula gora od Zadra, veliki je problem. Problem su i cijene i izbacivanje studenata koji se već od svibnja zamjenjuju - turistima. Dugoročno, Zadar gubi utrku s ostalim sveučilišnim centrima u Hrvatskoj jer je Zadar jedan od najskupljih gradova u Hrvatskoj za studiranje.

Petak, Svibanj 18, 2018 11:20

Udruga Eko – Zadar u sklopu projekta Reciklirajmo zajedno organizira tribinu “Prema održivom Zadru” koja će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar, multimedijalnoj dvorani, u ponedjeljak, 21. svibnja 2018., s početkom u 18 sati.

Stranice