eko zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Srpanj 7, 2019 16:26

U organizaciji Eko Zadra u Multimedijalnoj dvorani zadarske Gradske knjižnice jučer je pemakulturistica i okolišna aktivistica, koja je i magistrirala urbano šumartsvo, zaštitu okoliša i prirode, Sendy Osmičević, predstavila projekt Društvena banka sjemenja.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 13:05

Udruga „Eko – Zadar“ dugi niz godina odlično surađuje s komunalnim poduzećem Čistoća d.o.o. Kroz tu suradnju nastao je i projekt  „Reciklirajmo zajedno“ koji se iz godine u godinu provodi u osnovnim i  srednjim školama, Gradskoj knjižnici i njezinim ograncima, te u domovima za umirovljenike. Cilj ovog projekta je kod svih dobnih skupina osvijestiti potrebu za ispravnim postupanjem s otpadom.

Ponedjeljak, Svibanj 13, 2019 11:43

U sklopu projekta „Zelena transformacija – građanska participacija“ udruga „Eko-Zadar“ je od 23. travnja do 7. svibnja provela  anketu među građanima vezanu za učestalost i razloge boravka u parku Vruljica. Anketiranje je provedeno putem dvije glasačke kutije od  kojih je jedna bila postavljena na ulazu u Gradsku knjižnicu Zadar, a  druga u uredskim prostorijama udruge Eko-Zadar.

Četvrtak, Travanj 25, 2019 11:35

Udruga Eko-Zadar objavila je anketu pod nazivom „Park naš svagdašnji: Kakvu Vruljicu bi ti?“.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 14:18

Na Narodnom trgu jutros je otvoren trodnevni Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira "Dani sunca". Sajam u organizaciji udruge "Eko-Zadar" održava se od 18. do 20. travnja, a ovo je prvo ovogodišnje, ujedno 51. izdanje Dana sunca pod motom "Živjeti dobro."

Petak, Prosinac 21, 2018 15:00

Jutros je u organizaciji Zelene akcije, Eko-Zadra, Eko Zrmanje i Ekološke udruga“Krka” iz Knina na Narodnom trgu organizirano skupljanje donacija za obnovu ugroženih šumskih područja Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Subota, Studeni 10, 2018 08:15

 Na Narodnom trgu udruga Eko Zadar predstavila je projekte Voda je život te Zeleni telefon kojima su željeli građane upozoriti na važnost očuvanja okoliša, važnosti vode u kućanstvu te njezine zaštite, ali i sprječavanja onečišćenja.

Nedjelja, Studeni 4, 2018 16:31

Udruga Eko Zadar odradila je i posljednju u nizu radionica iz  projekta „Voda je život“ i to u 4. c razredu učiteljice Marine Bajlo u OŠ  Kruna Krstića.

Kako je to izgledalo u praksi članovi ove udruge objavili su na svojoj  internetskoj stranici.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 11:44

Udruga Eko–Zadar tijekom provedbe projekta “Reciklirajmo zajedno”, financiranog od Grada Zadra, treću godinu za redom, provela je radionice oporabe tekstila u zadarskoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna s učenicama i učenikom četvrtih razreda smejra dizajn tekstila i dizajn odjeće.

Utorak, Listopad 9, 2018 12:48

Radionice udruge Eko–Zadar „Reciklirajmo zajedno“ osmišljene u cilju informiranja i educiranja javnosti o gospodarenju otpadom, što ih je nedavno vodila Atana Grbić iz udruge, voditeljica projekta,  u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zadru i s tada kada su  radionice bile aktualne, predsjednikom zbora Mariom Zulićem, rezultirale su nizom novina vezanih za navedenu temu u Studentskom klubu  Božo Lerotić.

Stranice