liburnska obala

Petak, Listopad 16, 2015 00:00

Poslovnica Jadrolinije na Liburnskoj obali protekla je dva dana bila zatvorena, što je prouzročilo velike probleme putnicima koji su čekali brodske linije. Putnici su se od kiše koja je padala u utorak, stoga morali skloniti u obližnji ugostiteljski objekt.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2015 00:00

Liburnska obala uskoro bi trebala biti u potpunosti dovršena i puštena u promet baš kao što je to i najavljivano. Tada bi se, naime, trebali završiti svi radovi na sustvau odvodnje započeti početkom studenog kao i izgradnja dviju crpnih stanica Centar 1 i Centar 2.

Petak, Ožujak 13, 2015 00:00

Od danas se za sav promet zatvara križanje Ulica Domovinskog rata i Puta Stanova zbog radova na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda.

Za vrijeme trajanja radova u tom dijelu će na snazi biti privremena prometna regulacija, te su iz tvrtke Odvodnja zamolili građane za razumijevanje.

Predviđeni rok završetka spomenutih radova je kraj travnja.

Srijeda, Siječanj 21, 2015 00:00

Radovi na sustavu odvodnje i izgradnja crpnih stanica Centar 1 i Centar 2, neće se zaustavljati unatoč nedavnim arheološkom nalazima u blizni samog mosta, a trenutno još uvijek nema kašnjenja u rokovima, potvrdio je Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje.

Na trasi gdje bi trebale biti postavljene cjevi za novi sustav i crpna stanica pronađeni su temelji zadarskih bedema, no Šikić je najavio kako će se cijevi ipak postaviti u predviđenom dijelu.