liburnska obala

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Veljača 10, 2018 11:11 1

Radovi na rekonstrukciji prometnice na Liburnskoj obali (u oba smjera), započeti 25. rujna 2017. godine, uskoro bi se trebali privesti svome kraju.

- Petsto tona asfalta već je bilo spremno da se započne s prekrivanjem jednog smjera prometnice na Liburnskoj obali (do mosta), međutim, kiša koja je neumorno padala posljednjih dana odgodila je te radove planirane za 10. veljače, rekao nam je jučer pomoćnik voditelja gradilišta.

Srijeda, Siječanj 10, 2018 09:47

Da je "Zadar stariji i od samoga sebe" kako je jednom rekao pokojni poznati zadarski novinar i pjesnik Miljenko Mandžo i da se ispod površine, "gdje god zagrebeš, nešto nađe", potvrdilo se i ovih dana pri rekonstrukciji i uređenju zadarske Liburnske obale.

Došli su bageri, a onda su naravno, morali doći i zadarski - arheolozi.

Ponedjeljak, Prosinac 4, 2017 21:12

- Dobio sam informaciju da danas kreće nanošenje nosivog sloja na križanju ulica Mažuranića i Strossmayera. To znači da će se do Božića, ako ne bude previše kišnih dana, raskrižje otvoriti za promet. Nastavlja se i projekt izgradnje spoja Ulice Benka Benkovića s Ulicom Put Nina. On bi trebao biti gotov do početka turističke sezone.

Subota, Prosinac 2, 2017 15:24

Uređivanje gradskih prometnica još uvijek traje, a ovisno o gradilištima moglo bi se na pojedinim punktovima raditi intenzivnije.

Na raskrižju kod Vruljice radovi su počeli početkom studenog, a rok za dovršetak je sredina veljače. Na samom početku na gradilištu se malo radilo, no ovih dana traju intenzivni građevinski radovi. Obilaskom gradilišta uvidjeli smo kako bi radovi na Vruljici mogli biti gotovi i ranije od spomenutog roka

Četvrtak, Rujan 28, 2017 14:17 1

Kako smo već najavljivali Zadar bi tijekom ove zime trebao biti gradilište o čemu svjedoče i brojne zatvorene ceste. Uz već otežan promet na Meladi i Bulevaru, ovih dana počele su pripreme i za radove na Liburnskoj obali, kod Lučke kapetanije. Na toj prometnici je postavljena ograda tako da se nije moglo automobilima voziti prema vrhu Poluotoka, već je promet preusmjeren samo ispod podvožnjaka.

Petak, Listopad 16, 2015 00:00

Poslovnica Jadrolinije na Liburnskoj obali protekla je dva dana bila zatvorena, što je prouzročilo velike probleme putnicima koji su čekali brodske linije. Putnici su se od kiše koja je padala u utorak, stoga morali skloniti u obližnji ugostiteljski objekt.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2015 00:00

Liburnska obala uskoro bi trebala biti u potpunosti dovršena i puštena u promet baš kao što je to i najavljivano. Tada bi se, naime, trebali završiti svi radovi na sustvau odvodnje započeti početkom studenog kao i izgradnja dviju crpnih stanica Centar 1 i Centar 2.

Petak, Ožujak 13, 2015 00:00

Od danas se za sav promet zatvara križanje Ulica Domovinskog rata i Puta Stanova zbog radova na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda.

Za vrijeme trajanja radova u tom dijelu će na snazi biti privremena prometna regulacija, te su iz tvrtke Odvodnja zamolili građane za razumijevanje.

Predviđeni rok završetka spomenutih radova je kraj travnja.

Srijeda, Siječanj 21, 2015 00:00

Radovi na sustavu odvodnje i izgradnja crpnih stanica Centar 1 i Centar 2, neće se zaustavljati unatoč nedavnim arheološkom nalazima u blizni samog mosta, a trenutno još uvijek nema kašnjenja u rokovima, potvrdio je Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje.

Na trasi gdje bi trebale biti postavljene cjevi za novi sustav i crpna stanica pronađeni su temelji zadarskih bedema, no Šikić je najavio kako će se cijevi ipak postaviti u predviđenom dijelu.