suradnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 23, 2017 13:57

Otvaranje studija informacijskih tehnologija na Sveučilištu u Zadru za razvijanje projekata koji se financiraju iz EU fondova stvorilo je nove mogućnosti za razvoj poduzetništva na širem području Zadarske županije. Renata Marušić, voditeljica Odjela za provedbu EU projekata u ZADRA NOVA timu naglašava kako je u tijeku projekt CODE koji je među ostalima, usmjeren na studente studija informacijskih tehnologija.

Ponedjeljak, Listopad 19, 2015 00:00

Projekt Zeleni otoci jedan je u nizu realiziranih EU projekata između institucija s područja Zadarske županije i Unsko sanskog kanotna, a koji je imao za cilj promociju okolišnih pitanja te putem kojeg se hotikulturno uredio park Vladimira Nazora

Srijeda, Siječanj 21, 2015 00:00

Rezultat prve profesionalne suradnje Natali i Filipa Dizdara na izradi video materijala (nekoliko photosessiona su već odradili), video spot za njen najnoviji singl - „Iluzionist", prije par dana predstavljen je javnosti.