gradsko vijece

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00 2

Aktualni sat 13. sjednice Gradskog vijeća obilježila je opomena HDZ-ovoj vijećnici Elviri Sterle koju joj je izrekao, također HDZ-ov,  predsjednik Vijeća, Živko Kolega.

Ona je inzistirala da se provede glasovanje o njenom prijedlogu da se  vijećnici odreknu dijela naknade u korist socijalne samoposluge.

irena dragic
Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00 1

Osim HSU-ovog vijećnika Duška Vukovića, koji je upozorio na činjenicu da je grad  nakon 44 godine ostao bez željezničkog kolodvora, a radnici bez posla, o jednom  problemu na koji sve više građana upozorava govorila je na Gradskom vijeću i SDP-ova Irena Dragić.

Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00 1

Izvješće o radu zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete  bila je prilika da se i na ovoj sjednici izvuku stare teme. No oporba je morala priznati da je po smanjenju broja nezaposlenih Zadar u samom  državnom vrhu i da je po prvi put, broj nezaposlenih  u veljači, manji od  onog u siječnju.

Srijeda, Prosinac 24, 2014 00:00

Posluje li Grad Zadar s dobitkom ili gubitkom, ovisi pita li se oporba ili pozicija. Tako je jučer bilo na početku nastavka 12. sjednice Gradskog vijeća Zadra, s 30 točki dnevnog reda, na kojoj se raspravljalo o financijskoj reviziji.

Nedjelja, Prosinac 21, 2014 00:00

Nakon već ustaljenog performancea na početku sjednice Gradskog vijeća, ostale bi točke Dnevog reda bile tekle glatko da se na svaku od njih nije javljao dvojac iz Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša, pa je netko iz redova vijećnika u jednom trenutku dobacio kako "stalno idu za govornicu da smršave".

Nedjelja, Prosinac 21, 2014 00:00

Sportski blok Gradskog vijeća posvećen je i ovog puta NK i KK Zadar. Ponovljene su teze kako je pretvorbu NK Zadar potpisao sadašnji ministar financija Boris Lalovac i da se košarkaši još drže, iako među posljednjima, u regionalnoj ligi, dok su ostali košarkaški centri poput Šibenika, Splita, Slavonskog Boda i Karlovca propali. Tako KK Zadru u devastiranoj hrvatskoj košarci život održava jedino infuzija Grada.

Utorak, Prosinac 16, 2014 00:00

Kada smo potpredsjednicu Gradskog vijeća, Omerku Šarić Frantin, pitali za komentar odluke Grada o smanjenju vijećničkih naknada, rekla nam je da je ogorčena što se o tome odlučuje mimo Gradskog vijeća, međutim, kako je to po njoj puno manji problem od onoga što ga HDZ radi sa samim Vijećem.

Petak, Listopad 3, 2014 00:00

Gradski odbor HDZ-a oglasio se jučer priopćenjem u kojem se očitovao na prekjučerašnja događanja na Gradskom vijeću.

Stranice