inovativni zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Studeni 18, 2018 18:00

U Hrvatskoj još uvijek nije dovoljno žena u IT- u i poduzetničkoj sceni. No, situacija je ipak bolja nego u posljednjih pet  godina. Još uvijek nije dovoljno žena i na rukovodećim pozicijama  u IT sektoru i poduzetnišvu. Ali drago mi je da se to mijenja i vjerujem da će se sve brže i mijenjati jer se i tehnologija jako brzo mijenja, puno brže nego u drugim segmentima.

Srijeda, Studeni 14, 2018 19:49

Ovaj petak započinje Friday Talks @InZad - serijal događanja na temu tehnologije i poduzetništva koje zajednički organiziraju tvrtke Inovativni Zadar i Rentlio.

Cilj ovih događanja promocija je IT-a i poduzetništva, a tijekom studenog u Zadar dolaze Mateja Zbodulja iz tvrtke Agrivi, tvorac MAKERbuina, Albert Gajšak i osnivač Infinuma, Tomislav Car.

Utorak, Srpanj 24, 2018 17:00

Na Gradskom vijeću svoje izvješće o poslovanju u prošlog godini podnio je i Inovativni Zadar d.o.o. Radi se o gradskoj tvrtki koja se bavi podrškom poduzetništvu, te implementacijom modernih informatičkih i komunikacijskih rješenja na području urbanog življenja, komunalnih usluga i eServisa lokalne uprave.

Petak, Siječanj 30, 2015 00:00

Donedavni pročelnik gradskog Odjela za gospodarstvo, Alan  Kociper, dužnost direktora Poduzetničkog inkubatora preuzeo je u studenom prošle godine, a početkom ove Gradu je iznio niz smionih ideja o  novim djelatnostima koje bi ova tvrtka mogla obavljati.