trznica zadar

Srijeda, Siječanj 17, 2018 13:40

Novi direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, gradsku tvrtku preuzeo je 27. prosinca prošle godine kada je na sjednici Skupštine trgovačkog društva potvrđen za novog šefa. Mladi ekonomist najnovija je HDZ-ova kadrovska akvizicija koja bi ovu gradsku tvrtku trebala staviti na noge i dati joj pozitivan imidž nakon što je, za mandata bivšeg direktora Vlatka Marušića, učestalo bila po medijima.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 15:24

Na danas održanoj Skupštini trgovačkog društva "Tržnica Zadar" d.o.o. Zadar, donijeta je Odluka o imenovanju novog direktora tvrtke.

Nakon provedenog javnog natječaja na koji su pristigle dvije molbe, za direktora trgovačkog društva ˝Tržnica Zadar˝ d.o.o. Zadar, na razdoblje od četiri godine, imenovan je Tomislav Letinić, dipl. oec.

Dužnost direktora Društva počet će obnašati danom imenovanja, 27. prosinca 2017. godine.

Četvrtak, Prosinac 7, 2017 10:11

Katastrofične najave kako će se cijene voća, osobito jabuka, zbog njihove manje količine na tržištu drastično povećati do kraja ove godine, barem prema trenutnom stanju na glavnoj zadarskoj tržnici još uvijek su samo na razini nagađanja jer se trenutačno kilogram jabuka prodaje za desetak kuna. Isto tako, kako navode prodavači, ne bi trebalo biti velikog rasta blagdanskih cijena.

Utorak, Studeni 28, 2017 09:47

Dugogodišnji direktor Tržnice Zadar, Vlatko Marušić, jučer je podnio zahtjev za razrješenjem. Dopis je poslao elektronskom poštom gradonačelniku Branku Dukiću od kojega očekuje pozitivan odgovor, odnosno da ga postavi na neko drugo mjesto.

Ponedjeljak, Listopad 2, 2017 08:22

Protekloga četvrtka održana je burna sjednica Kluba vijećnika HDZ-a i njihovih koalicijskih partnera, nakon što su pregledani materijali za današnju sjednicu Gradskog vijeća. Naime, neki su se vijećnici iznenadili kada su vidjeli financijsko izvješće gradske tvrtke Tržnica Zadar u kojemu je po njima bilo više nelogičnih stavki, poput one o angažmanu sisačke knjigovodstvene tvrtke za reviziju financijskog izvještaja.

Petak, Srpanj 28, 2017 10:27

Tvrtka Konzum propalog hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića, Gradu Zadru duguje milijun kuna!

Četvrtak, Srpanj 9, 2015 00:00

Petak, Veljača 1, 2013 00:00

Nadogradit ćemo naš program i povezati se s Poreznom upravom, a i komitenti će isto najvjerojatnije izdavati račune. Kako će to biti napravljeno, još nisu odlučili, no ono što sad slijedi jest edukacija te pregled onog što je najbolje i najjeftinije, savjetujući se pritom s Poreznom upravom, zaključio je Marušić

bili_brig
Ponedjeljak, Siječanj 26, 2009 00:00

Do sad smo imali priliku vidjeti prodavače na crno koji su ribu prodavali u "kašetama" na kamenim zidićima. Postavljanjem kioska spriječit će se "trgovina na crno", pojasnio je Marušić

gradskovijece1
Četvrtak, Srpanj 24, 2008 00:00

Kada se otpiše 3,7 milijuna kuna zbog zastare ne mogu dijeliti zadovoljstvo. Ipak nisu poduzete sve radnje. Neradom i nemarom došlo se do toga da se otpisuju potraživanja, a 160 milijuna kuna je nenaplaćenih potraživanja, istaknula je Šarić, napomnuvši još kako isplata glavnice izdanih obveznica za bazen i dvoranu dospijeva 2011. godine