trznica zadar

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 19:36

Direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, dao je otkaz svojem pomoćniku Vlatku Marušiću i njegovoj supruzi Marini Marušić,  višoj referentici za pravne i kadrovske poslove u istoj tvrtki, a nakon što  već dulje vrijeme, kako kaže Letinić, rade protiv firme i sabotiraju njegov  rad od preuzimanja tvrtke krajem prošle godine.

Nedjelja, Travanj 29, 2018 20:03

Tržnica Zadar priprema se za nadolazeću sezonu, a kako smo najavili, prva novost su 24 nova štanda koja će zamijeniti one u najgorem stanju. Štandovi su danas postavljeni na pijacu, a od sutra će biti u funkciji. Samim izgledom uklapaju se sa starim štandovima, a krasi ih i tenda s natpisom ove gradske tvrtke.

Utorak, Ožujak 13, 2018 21:26 1

Najdugovječniji HDZ-ov kandidat za većinu mjesta u gradskim i županijskim tvrtkama, Branko Ganzulić, konačno je dobio posao. Direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, primio ga je na mjesto pravnika tvrtke kako bi, kaže, smanjio troškove angažmana vanjskih pravnika.

Petak, Ožujak 2, 2018 09:05

Inspektori Krim-odjela Policijske uprave zadarske ovih su dana bili u gradskoj tvrtki Tržnica Zadar nakon što su protiv njenog direktora, Tomislava Letinića, dobili više anonimnih prijava. Iako je riječ o tek imenovanom direktoru gradskog poduzeća, Letinić je prijavu dobio čak i za - mobbing! Upravo iz tog razloga pretpostavlja da je riječ o nekome kome iz firme kome ne odgovara njegov dolazak i češljanje sve dokumentacije koju je zatražio po preuzimanju dužnosti.

Srijeda, Siječanj 17, 2018 13:40

Novi direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, gradsku tvrtku preuzeo je 27. prosinca prošle godine kada je na sjednici Skupštine trgovačkog društva potvrđen za novog šefa. Mladi ekonomist najnovija je HDZ-ova kadrovska akvizicija koja bi ovu gradsku tvrtku trebala staviti na noge i dati joj pozitivan imidž nakon što je, za mandata bivšeg direktora Vlatka Marušića, učestalo bila po medijima.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 15:24

Na danas održanoj Skupštini trgovačkog društva "Tržnica Zadar" d.o.o. Zadar, donijeta je Odluka o imenovanju novog direktora tvrtke.

Nakon provedenog javnog natječaja na koji su pristigle dvije molbe, za direktora trgovačkog društva ˝Tržnica Zadar˝ d.o.o. Zadar, na razdoblje od četiri godine, imenovan je Tomislav Letinić, dipl. oec.

Dužnost direktora Društva počet će obnašati danom imenovanja, 27. prosinca 2017. godine.

Četvrtak, Prosinac 7, 2017 10:11

Katastrofične najave kako će se cijene voća, osobito jabuka, zbog njihove manje količine na tržištu drastično povećati do kraja ove godine, barem prema trenutnom stanju na glavnoj zadarskoj tržnici još uvijek su samo na razini nagađanja jer se trenutačno kilogram jabuka prodaje za desetak kuna. Isto tako, kako navode prodavači, ne bi trebalo biti velikog rasta blagdanskih cijena.

Utorak, Studeni 28, 2017 09:47

Dugogodišnji direktor Tržnice Zadar, Vlatko Marušić, jučer je podnio zahtjev za razrješenjem. Dopis je poslao elektronskom poštom gradonačelniku Branku Dukiću od kojega očekuje pozitivan odgovor, odnosno da ga postavi na neko drugo mjesto.

Ponedjeljak, Listopad 2, 2017 08:22

Protekloga četvrtka održana je burna sjednica Kluba vijećnika HDZ-a i njihovih koalicijskih partnera, nakon što su pregledani materijali za današnju sjednicu Gradskog vijeća. Naime, neki su se vijećnici iznenadili kada su vidjeli financijsko izvješće gradske tvrtke Tržnica Zadar u kojemu je po njima bilo više nelogičnih stavki, poput one o angažmanu sisačke knjigovodstvene tvrtke za reviziju financijskog izvještaja.

Petak, Srpanj 28, 2017 10:27

Tvrtka Konzum propalog hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića, Gradu Zadru duguje milijun kuna!

Stranice