veslanje

Utorak, Lipanj 16, 2015 00:00

Luka Baričević i Mile Čakarun, članovi zadarskog Jadrana, nastupili su na tradicionalnoj, 60. po redu, međunarodnoj regati na Bledu u Sloveniji. Dobro veslanje s s Jumbove regate u Zagrebu trebalo je ponoviti i izboriti se za svoje mjesto u hrvatskoj izbornoj vrsti za nastup na Svjetskom prvenstvu seniora do 23 godine koje će se održati krajem srpnja u bugarskom Plovdivu.

Utorak, Lipanj 2, 2015 00:00

Zadranin Marin Begović nastupio je u dvojcu bez kormilara na Europskom prvenstvu seniora u Poznanu zajedno s veslačem Iktusa Antom Janjićem. Nakon nastupa na regati Svjetskog kupa na Bledu, gdje su zauzeli sedmo mjesto, ovaj dvojac okušao se i među najboljim europskim posadama. Rezultat je osvojeno četvrto mjesto u finalu B odnosno deseto mjesto u ukupnom redoslijedu dvojaca bez kormilara.

Srijeda, Svibanj 27, 2015 00:00

Četverac s kormilarom u kojem su veslali Leon Mikulić i Matija Milin iz zadarskog Jadrana, zajedno s veslačima zagrebačkog Jaruna Jurajem Herendom i Marinom Maletićem te kormilarom Tomislavom Bašićem zauzeo je šesto mjesto na Europskom prvenstvu juniora koje je održano u češkim Račicama. Staza u Račicama bila je još jednom domaćin velikog natjecanja nakon Svjetskog juniorskog prvenstva održanog 2010.

vk jadran_veslaci_2
Subota, Travanj 18, 2015 00:00

I Veslački klub Jadran našao se u posljednje vrijeme u financijskim problemima, a ovih dana povučeni su i konkretni potezi  kao posljedica "propuha" u blagajni.

Srijeda, Ožujak 18, 2015 00:00

Nakon tjedan dana odgode zbog vremenskih neprilika, odnosno orkanske bure, u Splitu je održana prva regata Kupa Dalmacije - Memorijal "Zlatko Celent", kojim je počela veslačka sezona. Veslači Jadrana uspješno su odradili prvo natjecanje osvojivši ukupno najviše bodova na regati, a uz to bili su najbolji i po kategorijama u konkurenciji juniora A i B.

Ponedjeljak, Prosinac 29, 2014 00:00

Utorak, Ožujak 18, 2014 00:00

Veslački klub Jadran pridonio je kroz mali korak pokretanju veslačkog sporta na otoku Pašmanu donacijom dvojca na pariće novoosnovanom Veslačkom klubu Ugrinić iz istoimenog mjesta u općini Tkon. Delegacija predvođena predsjednikom Jadrana Klaudijom Stipčevićem i članom Uprave Danijelom Kolegom uručila je predsjedniku Veslačkog kluba Ugrinić, Nikoli Ugriniću, dvojac na pariće zajedno s pripadajućom opremom i četiri vesla.

Četvrtak, Ožujak 6, 2014 00:00

Utorak, Prosinac 31, 2013 00:00

Božićni domjenak bio je prilika za rezime godine u Veslačkom klubu Jadran. Petar Milin, jedan od trenera, zaokružio je klupske dosege u 2013. godini.

Četvrtak, Rujan 19, 2013 00:00

Hrvatsko veslačko prvenstvo okupilo je na regatnoj stazi zagrebačkog jezera Jarun, u tri dana natjecanja, sve kategorije veslača od kadeta, mlađih juniora, juniora i seniora do veterana

Stranice