fosa

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 12, 2018 09:27

S toplijim vremenom stiže i nešto veća mogućnost susreta s infektivnim otpadom, a upravo to se dogodilo jučer u Foši gdje je jedan Zadranin pronašao dvije odbačene narkomanske igle, jednu zatvorenu i jednu otvorenu. Igle su pokupljene i bačene u smeće, ali su upozorenje svim šetačima u prirodi i na plažama da budu pojačano oprezni.

Srijeda, Travanj 4, 2018 14:48

Obavještavaju se građani da se od četvrtka, 5.4., u Ulici  kralja Dmitra Zvonimira od Foše do ulaza u Elektru (strana pod bedemom) privremeno ukida parkiranje zbog izrade parkirališta za turističke autobuse, obavijestili su iz tvrtke Obala i lučice d.o.o.

Četvrtak, Prosinac 21, 2017 11:19

Tvrtka Obala i lučice jučer je zbog radova zatvorila jedno od većih gradskih parkirališta, ono u Foši ispod bedema, odnosno Perivoja kraljice Jelene, zbog čega je tijekom cijelog jutra Poluotokom vladala gužva i prometni kaos.

- Parkiralište smo zatvorili jer smo nasipali novi sloj šljunka te smo uredili bedeme, ali tijekom dana bi svi radovi trebali biti gotovoi, rekao je Zvonimir Višak, voditelj Parking službe tvrtke Obala i lučice.

Srijeda, Svibanj 13, 2015 00:00

Nije bilo posebnog povoda za jučerašnju milenijsku fotografiju učenika zadarske Pomorske škole, ali Šime Strikoman napravio je svoju, tko zna koju po redu fotografiju na kojoj su zadarski pomorci tijelima oblikovali znak svoje škole - veliki val u uvali Foša.

Četvrtak, Ožujak 12, 2015 00:00

Zadarski Poluotok je jučer ostao bez još dvadesetak parkirnih mjesta na otoku u Foši (križanje ulica Dmitra Zvonimira, Ante Kuzmanića i Krešimira Ćosića) te uz staru Tehničku školu - na lijevoj strani Ulice Narodnog lista od križanja s Ulicom Šime Vitasovića do križanja s Ulicom obitelji Stratico i Bedema zadarskih pobuna. Parkiranih automobila na tim mjestima više nema, djelatnici Obala i lučica ogradili su ih trakama i prilagođavaju prometnu signalizaciju.

Petak, Veljača 13, 2015 00:00

Kada će Foša opet zasvijetliti još se ne zna jer to u prvom redu ovisi o financijskim sredstvima.

Naime, lučica Foša u mraku je od 25. srpnja 2013. godine kada je strujni udar usmrtio labradoricu Kiru, a njezina je vlasnica srećom, iako je i nju "streslo" prošla tek s manjim ozljedama. No svakako, kako je i sama tada ispričala novinarima - šok je bio golem, baš kao i tuga zbog stradale Kire.

Subota, Kolovoz 31, 2013 00:00 1

Gotov je nalaz stručnog povjerenstva o okolnostima vezanima za incident na javnoj rasvjeti u Foši, koji se dogodio 25. srpnja u večernjim satima. Mišljenje stručnog povjerenstva, u čijem sastavu su bili ovlašteni inženjeri elektrotehnike Srećko Stanvicki i Marko Rakvin te Nikola Štokov, kao predstavnik Grada Zadra, jučer je dostavljen gradonačelniku Kalmeti koji ga je u cijelosti prihvatio.

Ponedjeljak, Studeni 21, 2011 00:00

Utorak, Veljača 1, 2011 00:00

Policijskim očevidom utvrđeno je kako je starija vozačica prouzrokovala nezgodu nakon što se izlaskom iz Ulice Ante Kuzmanića te uključenjem u promet u Ulicu Krešimira Ćosića na raskrižju nije zaustavila na znak "stop"

Stranice