maturanti

Srijeda, Svibanj 23, 2018 09:05

Točno 80 maturanata Srednje škole Biograd na Moru, gimnazijalci, ekonomisti, brodomehaničari, brodograditelji, prodavači, kuhari i konobari u utorak su se na parkiralištu škole i uokolo njega pod motom "Malo nas je al' nas ima" oprostilo od srednjoškolskih klupa. 

Uz bengalke, elektronsku glazbu i majice s domišljatim natpisima pjevalo se, plesalo, skandiralo, bacalo brašnom i ludovalo, a dobru zabavu poželjeti su im došli poželjeti učitelji i ravnatelj Ivica Kero.

Utorak, Svibanj 22, 2018 15:33

Zadarski maturanti proslavili su danas završetak svog srednjoškolskog školovanja. Ove godine vratili su se starim običajima pa je tako Zadar zabijelio od brašna, a među rekvizitima bilo je i kečapa. Kao i svake godine glavni dio ludijade održava se na rivi, odnosno na Morskim orguljama, gdje se pjeva, skače u more, a ove godine maturanti su posebno bili traženi među turistima. U ogromnoj fotogaleriji našeg Zvonka Kucelina pogledajte kako je bilo!

Srijeda, Veljača 14, 2018 16:04

U zadarskoj Gimnaziji Jurja Barakovića u Zadru Valentinovo je proteklo u humanitarnom tonu. Održana je prva humanitarna tombola s ciljem pomaganja korisnicima socijalne samoposluge Zadar.

Ponedjeljak, Rujan 25, 2017 18:05

 Maturanti "Jurja Barakovića" generacija 1976/77. u subotu su proslavili veliku 40. obljetnicu mature.

Emotivan je ovo susret bio za sve njih. Neki se nisu godinama vidjeli, drugi se pak viđaju, ali rjeđe jer obveze nose svoje, no subota navečer bila je rezervirana isključivo za njih - za staro društvo iz IV e.

Subota, Kolovoz 19, 2017 13:13

Dva četvrta razreda idu kroz dva tjedna na ekskurziju u Barcelonu, a jedan razred ide u Grčku. Za sada nije bilo otkazivanja puta, ni poziva roditelja, možda je još rano, izjavio je Davor Vidaković, ravnatelj Medicinske škole Ante Kuzmanića u Zadru.

Teroristički napadi koji su se dogodili u četvrtak u Barceloni te nekoliko sati kasnije u 100 kilometara udaljenom katalonskom turističkom gradiću Cambrili otvorili su pitanje maturalnih ekskurzija.

Subota, Ožujak 5, 2016 00:00

Udruga studenata psihologije "Kasper" treću godinu zaredom organizira besplatne pripreme za maturante koji polažu psihologiju na državnoj maturi. Pripreme su u prvom redu namijenjene upravo  maturantima, ali su pozvani i svi ostali.

Utorak, Srpanj 17, 2012 00:00

Gimnazija maturanti
Četvrtak, Svibanj 24, 2012 00:00

Ivan je rekao da sistem državne mature nije dobar, da nije ništa jednostavnije nego što je bilo, već upravo suprotno - da je to trošak novca i vremena. Strahujući od onoga što ih još čeka, svi skupa zaključuju da je ove godine matura jako teška, da ne mogu čak ni prepisati te da bi mogli i pasti

Stranice