aplikacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Iz bilo kojeg mjesta na svijetu, putem ove aplikacije imat će se uvid u Gradsko groblje Zadar, pa se osobe koje žive u inozemstvu, ukoliko vide da se grobnica treba urediti, mogu javiti našim djelatnicima i to će se riješiti, kaže Lenko Ugrinić, direktor Nasada

Subota, Svibanj 16, 2015 00:00 1

Zračna luka Zadar jučer je službeno predstavila novu verziju svoje službene iOS aplikacije, a prvi put je dodana i podrška za Android platformu. Ovo je nastavak ulaganja i praćenja aktualnih svjetskih trendova u online uslugama koje ZL Zadar za što bolju informiranost za korisnike svojih usluga. 

Korisnicima je dodana tražena mogućnost da planiranje putovanja  započnu na vlastitom mobilnom uređaju, neovisno o svojoj lokaciji.

Četvrtak, Ožujak 12, 2015 00:00

Zadar kao prvi i za sada, jedini grad u Hrvatskoj može  se pohvaliti mobilnom aplikacijom Zadar Travel, a njezina je svrha  da turistima olakša pronalaženje smještaja kada doputuju u grad, a  iznajmljivačima je također olakšan posao jer se putem ove aplikacije mogu besplatno oglašavati i u svakom trenutku pružiti gostima  potpunu informaciju o slobodnom smještaju i njegovoj lokaciji.