reno sinovcic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Studeni 9, 2018 11:08

Na Općinskom sudu nu Zadru jučer je nastavljeno suđenje  Renu Sinovčiću kojega je gradski vijećnik Antun Novoselović tužio za  klevetu nakon što ga je Sinovčić 2014. godine na sjednici Gradskog vijeća  opružio za silovanje samohrane majke. Rasprava je jučer bila burna jer  se Sinovčić, nakon višekratnih izostanaka, jučer pojavio na sudu, pa je  sudac Ante Bačić često morao prekidati svađu između njega i Novoselovića.

Petak, Listopad 26, 2018 13:52

Proces dug četiri godine po svemu sudeći uskoro će ući u petu. Pokazuje to i zadnja rasprava u postupku za kazneno djele klevete koji je pokrenuo gradski vijećnik SDP-a Antun Novoselović protiv bivšeg nezavisnog vijećnika Rena Sinovčića koji ga je na Gradskom vijeću optužio za silovanje samohrane majke.

Utorak, Rujan 25, 2018 12:22

Zadarski poduzetnik Reno Sinovčić u utorak je pokrenuo postupak nagodbe s Uskokom, uoči pripremnog ročišta za suđenje zbog optužbi da je nezakonito "zaradio" izvlačeći novac iz medijske kuće VOX i NK Zadra u predstečajnoj nagodbi, prvoj koja je zainteresirala i Uskok.

Utorak, Rujan 4, 2018 16:00

U ponedjeljak je propao prvi pokušaj privođenja Rena Sinovčića na Općinski sud u Zadru temeljem tužbe za klevetu gradskog vijećnika Antuna Novoselovića kojega je Sinovčić na Gradskom vijeću optužio da je silovao samohranu majku.

Sudac Ante Bačić stoga je naložio još jedno privođenje, zakazujući novu raspravu za listopad. Na sudu se je pak pojavio tužitelj Novoselović sa svojim odvjetnikom, no zbog Sinovčićeva nedolaska ni ova rasprava nije mogla biti održana.

Petak, Lipanj 8, 2018 09:15

Iako su suci zadarskog suda uoči rasprava navikli telefonom primiti poznato Sinovčićevo obrazloženje o tome kako je "na putu u inozemstvu", sudac Ante Bačić odlučio je stati na kraj ovakvoj praksi. Pogotovo nakon što optuženi Reno Sinovčić ovog četvrtka  nije niti opravdao svoj nedolazak na sud. Iako se na zadnjoj raspravi 30.

Ponedjeljak, Travanj 30, 2018 13:13

Nakon podizanja privatne tužbe Antuna Novoselovića, danas je na Općinskom sudu u Zadru započelo suđenje protiv bivšeg gradskog vijećnika Rena Sinovčića zbog kaznenog djela klevete. Novoselović je Sinovčića tužio da je "dana 9. svibnja 2014.

Srijeda, Veljača 28, 2018 11:35

Na Općinskom sudu u Zadru jučer je trebalo biti nastavljeno suđenje u postupku protiv gradskog pročelnika za zdravstvo i socijalnu skrb, Marija Pešuta, kojega je tužio bivši gradski vijećnik Reno Sinovčić. Tužbu je podnio zbog Pešutovih SMS poruka koje je doživio kao uznemiravajuće te je sve prijavio policiji. No Sinovčić se jučer nije pojavio na sudu te je sudac Domagoj Kurobasa odgodio raspravu za sredinu ožujka kada će se i tužitelj i tuženik biti ponovno pozvani.

Petak, Studeni 3, 2017 15:25

Zagrebački Županijski sud u petak je potvrdio optužnicu protiv zadarskog poduzetnika Rene Sinovčića, kojega tužiteljstvo tereti da je nezakonito "zaradio" i u predstečajnoj nagodbi, prvoj koje se dotakao Uskok.

Subota, Listopad 21, 2017 21:02

Kazneni postupak zbog klevete kojeg je Zdravko Livaković na Općinskom sudu u Zadru još 2013. godine pokrenuo protiv Rena Sinovčića, dobio je svoj pravomoćni epilog na prvom održanom ročištu. Sinovčić se čak pet puta oglušio na sudske pozive, a nakon što mu je raspravna sutkinja Ivana Parać-Krišto zaprijetila policijskim privođenjem, ovlastio je svojeg odvjetnika Branimira Zoricu da na ročištu održanom 18.

Subota, Srpanj 1, 2017 00:00

Ja sam legalni vlasnik više od jedne trećine trgovačkog društva NK Zadar i u svakome trenutku se na Trgovačkom sudu i u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu može provjeriti da sam ja zakoniti vlasnik tih dionica, navodi Sinovčić

Stranice