natura jadera

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 5, 2018 17:00

Natura Jadera, javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije, prošlu godinu ostvarila je prihode u visini od 1 milijun kuna, dok je rashoda bilo 1.09 milijuna kuna, te je ostvaren manjak prihoda u iznosu od gotovo 90.000, rekao je ravnatelj Damir Perić na kolegiju župana, dodavši kako imaju preneseni višak što u konačnici čini 135.348 kuna viška.

Subota, Srpanj 8, 2017 18:00

Kućice su postavljene na više lokacija u Ravnim kotarima, na području Trolokovi, Zablaća, Vranskog polja, Baštica, Bokanjačkog blata, Benkovca

Četvrtak, Ožujak 26, 2015 00:00

Mirko Đinđić imenovan je vršiteljem dužnosti ravnatelja Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije Nature Jadera. Odlučili su to većinom glasova vijećnici Županijske skupštine na jučerašnjoj sjednici.

Tako je točka o imenovanju ravnatelja ove županijske ustanove skinuta s dnevnog reda, a zamijenjena točkom o imenovanju v.d. ravnatelja Đinđića.