kolegij gradonačelnika

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Ožujak 20, 2019 20:12

Svi preduvjeti za početak gradnje stotinu stanova za mlade zadarske obitelji iz POS programa na predjelu Crvene kuće ostvareni su pa bi i gradnja mogla uskoro započeti, rečeno je, među ostalim, na današnjem kolegiju gradonačelnika gdje je predstavljen nacrt ugovora između Grada Zadra i Agencije za poticajnu stanogradnju (APN).

Srijeda, Ožujak 20, 2019 19:38

Na današnjem Kolegiju gradonačelnika u Gradskoj upravi pročelnik Joso Nekić predstavio je projekt Mreža ZaDar koja se odnosi na inovativne vrtiće vrijedan 14,3 milijuna kuna osiguranih iz EU fonda.

Srijeda, Prosinac 5, 2018 13:23

Kao i svake godine, nakon sezone i u ovo vrijeme u centru grada nam je sve više izloga pokrivenih bijelim papirima, sve je više prostora zatvoreno. Zbog toga smo donijeli odluku kojom ćemo barem malo olakšati i pomoći zakupcima poslovnih prostora da prezime.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:58

Gradonačelnik Branko Dukić na današnjem kolegiju se, između ostalog, osvrnuo i na pitanje novinara Slobodne Dalmacije u Zadru koji je pitao  "tko to laže" vezano uz putovanje u Napulj koje je organizirala TZ grada Zadra.

- Istina je da sam bio dio delegacije na studijskom putovanju u Napulj i pitao sam odgovorne u Turističkoj zajednici grada Zadra zašto to putovanje nije bilo navedeno u odgovoru novinaru.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:24

Na današnjem kolegiju gradonačelnik Branko Dukić osvrnuo se i na opetovano poplavljivanje nedavno rekonstruirane ulice u Vruljici.

Za poplavljivanje novoizgrađene ulice u predjelu Vruljica Dukić je izjavio kako je prava adresa za pritužbe komunalna tvrtka Odvodnja, a ne Grad Zadar.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:10

 Uvodno u današnji kolegij gradonačelnik Branko Dukić se osvrnuo na tri teme za koje je kazao kako nisu dobro iskomunicirane s javnošću, a to su gradnja trafostanice na Puntamici, poplavljivanje nedavno rekonstruirane ulice u Vruljici te studijsko putovanje s Turističkom zajednicom grada Zadra u Napulj. Osvrnuvši se na gradnju trafostanice istaknuo je kako je nakon internih provjera ustanovljeno da je s istom sve u redu te da posjeduje sve potrebne dozvole.

Utorak, Srpanj 10, 2018 19:30

Grad Zadar će i ove godine u osam gradskih osnovnih škola  zaposliti 75 pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju te sufinancirati nabavku školskih udžbenika za osnovnoškolce na području  grada iz obitelji koje ostvaruju pravo na dječji doplatak.

Utorak, Srpanj 10, 2018 13:47

Pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Šime Erlić najavio je na kolegiju gradonačelnika skoru realizaciju dvaju kapitalnih projekata - rekonstrukciju Providurove palače i zadarskih bedema, odnosno projekta Zadar baštini.

Četvrtak, Svibanj 24, 2018 12:00

Kolegij gradonačelnika, što se pročelnika tiče, otvorio je Ivan Mijolović, gradski pročelnik za financije, koji je izvijestio gradonačelnika o stanju u gradskoj blagajni gdje je zabilježen višak prihoda u odnosu na rashode od preko šest milijuna kuna. Tim novcem će se popuniti financijski manjak iz prethodnih godina, dok će se jedan dio rasporediti korisnicima proračunskih sredstava. 

Srijeda, Svibanj 23, 2018 15:52

S planovima i novitetima vezanim uz komunalnu infrastrukturu gradonačelnika je na današnjem kolegiju upoznao pročelnik Robertino Dujela. 

Stranice