kolegij gradonačelnika

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Rujan 13, 2019 22:34

Čestitam Lučkoj upravi Zadar na posljednjem priznanju i proglašenju Gaženice lukom godine za kruzere. U konkurenciji više stotina luka za prestižnu nagradu Seatrade Cruise Awards, naša je Gaženica u konačnici proglašena boljom čak i od luke norveškog Oleden Leona i japanske Yokohame, rekao je na početku javnog kolegija zadarski gradonačelnik Branko Dukić, a onda se obrušio na bivšu vlast ističući kako ne želi da neke činjenice odu u zaborav.

Petak, Rujan 13, 2019 22:23

Posljednja točka na današnjem Kolegiju gradonačelnika odnosila se na sport pa je resorna pročelnica Dina Bušić predstavila kandidaturu Zadra za Europski grad sporta 2021.

Petak, Rujan 13, 2019 15:26

Druga točka dnevnog reda na današnjem Kolegiju gradonačelnika odnosila se na projekte UO za prostorno uređenje i graditeljstvo o kojem je kratak osvrt iznio pročelnik Darko Kasap budući da ga je gradonačelnik preduhitrio u nekim dijelovima iznoseći svoje izvješće.

Petak, Rujan 13, 2019 14:54

Na jutros održanom Kolegiju gradonačelnika, pročelnik UO za zdravstvo i socijalnu skrb Mario Pešut predstavio je gradonačelniku i kolegama plan rješavanja problema nastalih nakon gašenja Kabineta za ranu intervenciju koji je imao veliki odjek u javnosti, a čak je bila pokrenuta i peticija. Kazao je kako će Grad preuzeti svoj dio odgovornosti i financiranja tog kabineta kako bi on ponovno profunkcionirao bez troškova za roditelje.

Ponedjeljak, Lipanj 10, 2019 16:30

Prije četiri, pet godina postojale su intencije da se u Zadru onemogući prikupljanje i proizvodnja krvi, što je prijetilo  uništavanjem Odjela transfuzije. Sada se opet čuju vijesti da bi se ta  djelatnost mogla izmjestiti, što bi za Grad Zadar bilo neprihvatljivo,  jer za to nema nikakvih objektivnih razloga - rekao je zadarski gradonačelnik Branko Dukić na početku današnjeg kolegija dodajući  kako je tu informaciju saznao u razgovoru sa svojim kolegama iz  zadarske Opće bolnice.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 23:16

O projektima Zadar baštini - obnova Providurove palače i Bedema zadarskih pobuna, ZUM kroz ITU mehanizam te Revival i Recolor iz programa Interreg Hrvatska – Italija najvažnije informacije iznio je pročelnik Šime Erlić.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 21:48

O stanju komunalnih radova na području grada na današnjem Kolegiju gradonačelnika izvjestio je pročelnik Robertino Dujela.

- Komunalni odjel ciljao je s pojačanim intezitetom radovima upravo za ovaj dio godine kako bi nakon Uskrsa pa do konca turističke sezone prometnice barem u našem dijelu odgovornosti bile prohodne i dostupne svima u cijelosti, kazao je Dujela i nabrojio desetak ulica koje su dijelom ili u cijelosti presvučene asfaltom.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 20:12

Svi preduvjeti za početak gradnje stotinu stanova za mlade zadarske obitelji iz POS programa na predjelu Crvene kuće ostvareni su pa bi i gradnja mogla uskoro započeti, rečeno je, među ostalim, na današnjem kolegiju gradonačelnika gdje je predstavljen nacrt ugovora između Grada Zadra i Agencije za poticajnu stanogradnju (APN).

Srijeda, Ožujak 20, 2019 19:38

Na današnjem Kolegiju gradonačelnika u Gradskoj upravi pročelnik Joso Nekić predstavio je projekt Mreža ZaDar koja se odnosi na inovativne vrtiće vrijedan 14,3 milijuna kuna osiguranih iz EU fonda.

Srijeda, Prosinac 5, 2018 13:23

Kao i svake godine, nakon sezone i u ovo vrijeme u centru grada nam je sve više izloga pokrivenih bijelim papirima, sve je više prostora zatvoreno. Zbog toga smo donijeli odluku kojom ćemo barem malo olakšati i pomoći zakupcima poslovnih prostora da prezime.

Stranice